Liquido - Liquido (1999)

2. Swing It (3:15)
  3. Doubledecker (2:56)
  4. Clicklesley (4:27)
  5. Wake Me Up (4:00)
  6. I'll Have It All Today (2:25)
  7. Narcotic (4:41)
  8. What You Keep Inside (3:22)
  9. Clown (4:18)
  10. Tickets to Anywhere (3:32)
  11. Saturday Rocks (5:43)
avatar van timhardt
deze heb ik ook (miskocht lang geleden)

De volgende 3 nummers zijn intrinsiek voor mij aan elkaar verbonden met een vette dag of nacht; Narcotic van Liquido, You Get What You Give van the New Radicals en Teenage Dirtbag van Wheatus!

avatar van Sjaan
Echt zo´n periode met dit soort muziek....

avatar van Sjaan
maar niet superslecht ofzo....

avatar van wizard
Dit album is vooral jeugdsentiment. Ik heb dit album relatief kort na de release gekocht, uiteraard vanwege de fantastische single Narcotic. Waarom het zwakste nummer van dit album (Doubledecker) als volgende single uitgebracht is, blijft me nog onduidelijk.

Dit hele album staat vol met makkelijk wegluisterende rockliedjes, waarbij de wat stevigere nummers als I Won’t Try, Narcotic en Ticket to Anywhere me het best bevallen. Behalve Doubledecker kan ik hier geen slechte nummers vinden, hoewel Swing It en I’ll Have It All Today me wat minder kunnen boeien. In de rustige stukken van What You Keep Inside, met name aan het begin van het nummer, lijkt het trouwens alsof de zanger slist. Maar goed, ook met slissende zangers kun je hele goede albums maken (zie Sabbat).

Als ik dit album vandaag voor het eerst zou horen, zou het me waarschijnlijk weinig boeien, en van Liquido heb ik me ook nooit in latere albums verdiept, maar destijds was ik heel blij met dit album. Bovendien, als ik het nu luister vind ik het nog steeds best leuk.

3.5*

avatar van Devoo
Ik ben bezig met een klein projectje voor mezelf, waar ik albums luister waar een one-hit-wonder opstaat. Gewoon omdat ik nieuwsgierig ben naar de rest van de nummers. Dit is het eerste album dat ik hiervoor luister en ik moet zeggen dat ik het echt wel een leuke plaat vind. Fijne nummers die makkelijk wegluisteren met natuurlijk Narcotic als het grote prijsnummer. Dit album maakt me zelfs benieuwd naar andere platen van deze band.