DJ Khaled - Kiss the Ring (2012)

Label: We the Best

1. Shout Out to the Real (4:14)

met Meek Mill, Ace Hood en Plies

2. Bitches & Bottles (Let’s Get It Started) (4:29)

met Lil' Wayne, T.I. en Future

3. I Wish You Would (3:57)

met Kanye West en Rick Ross

4. Take It to the Head (4:27)

met Lil' Wayne, Chris Brown, Rick Ross en Nicki Minaj

5. They Ready (3:14)

met J. Cole, Big K.R.I.T. en Kendrick Lamar

6. I’m So Blessed (4:13)

met Big Sean, Wiz Khalifa, Ace Hood en T-Pain

7. Hip Hop (4:23)

met Scarface, Nas en DJ Premier

8. I Did It for My Dawgz (4:25)

met Rick Ross, Meek Mill, French Montana en Jadakiss

9. I Don’t See ‘Em (4:34)

met Birdman, Ace Hood en 2 Chainz

10. Don’t Pay 4 It (4:18)

met Wale, Tyga, Mack Maine en Kirko Bangz

11. Suicidal Thoughts (3:15)

met Mavado

12. Outro (They Don’t Want War) (3:03)

met Ace Hood

13. Ace Hood - Don’t Get Me Started * (3:03)

met DJ Khaled

14. Mavado - Aktion Pak * (3:08)

met DJ Khaled

15. Birdman & Mack Maine - B-Boyz * (4:57)

met DJ Khaled, Kendrick Lamar en Ace Hood

16. Ace Hood - Piss 'Em Off * (2:49)

avatar van Rhythm & Poetry
Ik kan me trouwens niet voorstellen dat het bij deze gastartiesten blijft. Wat gaat DJ Khaled solo doen dan?

Edit. Het zal inderdaad niet bij deze gastartiesten blijven.

avatar van Yestsida
Nee, de gastartiesten zullen inderdaad nog bekend gemaakt worden (hoop ik ).

Albums van DJ Khaled zijn natuurlijk nooit hoogstaand, maar om één of andere reden kijk ik er toch altijd een beetje naar uit. Vooral de singles zijn meestal wel vrij sterk naar mijn mening. Vooral I'm On One op zijn voorgaande album.

avatar van Rhythm & Poetry
I Wish You Would is alvast prachtig. Meer dan 2, hooguit 3 goede nummers hoef je denk ik niet te verwachten. Maar dat maakt de albums van Khaled wel altijd de moeite waard om te checken.

avatar van bennerd
Jammer dat hij geen solotracks geeft, want stiekem kan DJ Khaled best goed rappen. Een goed album gaat dit niet worden, maar ik hoop wel op een handvol sterke tracks.

avatar van Silky & Smooth
Op Wikipedia staan alle namen al. Best wel vette namen.

Ik heb DJ Khaled alleen horen rappen op Welcome to My Hood Remix. Waar rapt hij nog meer dan?

avatar van bennerd
Ah, veel anthems. Dit kan zowaar middelmatig worden!

Ik heb hem ook alleen op die remix horen rappen, maar ik vind zijn verse daar zo goed dat ik benieuwd ben of hij een track of zelfs een album kan dragen. Waarschijnlijk niet, maar toch...

spit.tsvnami
Als DJ Khaled zelf niet rapt? Produced hij dan gewoon beats waarop bekende hiphop sterren voor zijn album rappen? Niet negatief ofzo, vraag het me gewoon af.

avatar van He$$el_01
Nee hij produceert meestal ook niet. Eigenlijk doet hij vrij weinig. Het afmixen denk ik en op elk nummer heel hard schreeuwen hoe goed ze zijn.

Grappig trouwens dat Bun B altijd op dit soort albums mee doet om de rest er even helemaal uit te rappen.

He$$el_01 schreef:

Dat deed hij op het album van Travis Barker ook. Volgens mij wil hij er ons fijntjes aan herinneren hoe hard we UGK moeten missen...

avatar van Anne Maaike
Een nieuwe DJ Khaled wekt mijn interesse altijd eigenlijk wel. Zijn formule lijkt bij elk album te werken en er staan (zoals hierboven al aangegeven is) bijna altijd wel een handjevol tracks tussen die goed zijn. Wat voor mij een reden is om ook dit nieuwe album een kans te geven.

avatar van Silky & Smooth
Zijn formule heeft inderdaad nummers opgeleverd als We Takin Over en Brown Paper Bags, wat ik echt vette tracks vind, maar meestal is de rest tegen het tenenkrommende aan. Ditmaal kijk ik er stiekem wel een beetje naar uit. Vrijwel op elke track staat minimaal één vette gastartiest. Wiz Khalifa, Kanye West, Big K.R.I.T., Nas, Kendrick Lamar, Andre 3000, 2 Chainz en Big Sean.

avatar van bennerd

Vind je die oprecht goed? Ik heb echt een hekel aan die gast... Niet dat hij echt slecht is (eerder matig), maar hij lijkt op echt iedere min of meer mainstream hiphoprelease van het afgelopen jaar te verschijnen.

avatar van Jordyp
Die Khaled is toch wel een beetje een held haha, met weer zulke gastartiesten op z'n album.

avatar van Silky & Smooth
Met de juiste beat eronder vind ik hem best wel vet ja. Hij is inderdaad matig, maar hij heeft iets wat ik wel kan waarderen. Playaz Circle heb ik trouwens altijd wel leuk gevonden.

avatar van bennerd
Laten we het er dan houden op een smaakverschil. Wedden dat hij nu een keiharde verse gaat droppen? Dan sta ik daar, met mijn 2 Chainz-haat

Hip Hop. Scarface.

Und Nasty Nas!

avatar van He$$el_01
Scarface

avatar van j.b.b.l
J. Cole, Big K.R.I.T. en Kendrick Lamar op één track

Die nas & scarface track is echt een SOTY man. Damn ze noemen hiphop gewoon een hoer. Geweldig nummer.

Bitches & Bottles moest eigenlijk gewoon Drake en Chris Brown bevatten

avatar van Harderwiek
Scarface valt tegen op Hip Hop. Nas brengt daarintegen een fatsoenlijke verse. Wat Jordyp zegt, hij is een held dat hij de gastartiesten op zijn album krijgt, maar 9 van de 10 keer weet de niet veel bijzonders uit de gastartiesten te krijgen.

avatar van bennerd
Dat laatste klopt helaas wel... Al vind ik het wel goed om zo veel features van Ace Hood te zien.

avatar van Jordyp
Klopt, ook al lukt het op HipHop dan weer wel.

De productie is gewoon té goed om de track te verkloten, maar Nas maakt hem gewoon nog beter. Damn

avatar van Illmaticly Ill
'Hip Hop', leuke track inderdaad! Esco

avatar van NastyOnWax
Hip Hop Wel weer grappig dat het Khaled's track is, maar hij alleen maar "This shit Special!!" roept. Scarface gaat al heel lekker op die track, maar NaS killt em weer. Hoe hij al die magazines en sites betrekt in z'n verse, de periode rond zijn eigen album Hip Hop Is Dead en dan die geniale line
"Give me strength so I don't do this dame like Orenthal James"

Khaled albums zijn gelukkig altijd weer goed voor een paar sterke collabo's

avatar van Delars
Gvd die beat van Hip-Hop

GCITY050
Hip Hop is de enige track die ik gehoord heb, en die kan me aardig bekoren moet ik zeggen.

avatar van NastyOnWax
Delars schreef:
Gvd die beat van Hip-Hop

Justice League weer he. Zij produceerden de beat, DJ Premier deed het scratchen, Nas en Scarface rappen erover en DJ Khaled bracht ze allemaal bij elkaar voor deze track.

avatar van Rhythm & Poetry
DJ Khaled is een goede knul. Hij zou een buurthuis moeten beginnen. Dit album gaat onsamenhangend worden, maar wel tof.

avatar van faguar
Die met J. Cole, Kendrick en Krit is erg lekker