Brandy - Two Eleven (2012)

R&B
Label: RCA

1. Intro (0:57)
  2. Wildest Dreams (4:25)
  3. So Sick (4:31)
  4. Slower (2:57)
  5. No Such Thing as Too Late (4:01)
  6. Let Me Go (3:17)
  7. Without You (4:12)
  8. Put It Down (4:06)

met Chris Brown

9. Hardly Breathing (3:55)
  10. Do You Know What You Have? (3:28)
  11. Scared of Beautiful (3:46)
  12. Wish Your Love Away (3:19)
  13. Paint This House (3:59)
  14. Can You Hear Me Now * (5:00)
  15. Music * (4:19)
  16. What You Need * (3:08)
  17. Outro (0:57)
avatar van Angelo
Spijtig eigenlijk, met ieder nieuw album dat ze uitbracht, werd het materiaal matiger dan voorheen. Brandy heeft wat mij betreft haar debuut nooit (meer) kunnen overtreffen, en het lijkt erop dat dat ook met Two Eleven niet gaat gebeuren. Put It Down is - voor mij - absoluut één van de slechtste singles van het jaar, en daarmee automatisch ook de slechtste single die Brandy ooit heeft uitgebracht. Toch ergens jammer, want haar stemgeluid, die nog steeds heel relaxed overkomt, bevalt mij nog steeds.

avatar van NewYorkCityLight
Ik weet eigenlijk niet wat ik van 'Put It Down' moet vinden. Het klinkt ontzettend goedkoop maar ik vind het nummer ergens ook wel wat leuks hebben . Productie vind ik wel goed en het is tenminste geen dance-nummer geworden. Zelfde geld eigenlijk voor 'Wildest Dreams', ik vind het wel fris klinken (en ook een beetje '90s). Ben alleen wel bang voor zeer beperkte houdbaarheid.

avatar van Jordyp
Put It Down is inderdaad niet haar beste single ooit, maar Wildest Dreams maakt mij dan toch wel weer nieuwsgierig hiernaar.

avatar van Jordyp
Brandy haar grote doorbraak is alweer 14 jaar geleden met The Boy Is Mine. Deze heeft ze nooit meer kunnen overtreffen, ook al heeft ze uiteraard wel meer hits gehad zoals bijvoorbeeld What About Us. Na haar geflopte album van 4 jaar geleden, ondanks de redelijke hit die ze nog scoorde met Right Here (Departed), is Brandy eindelijk weer terug.

Two Eleven is haar nieuwe album, maar ook dit zal niet het succes worden waar ze waarschijnlijk op gehoopt had. Het past overigens prima in het rijtje bij haar vorige albums, maar in de dance/pop muziek van nu zal dit niet snel aanslaan.

Brandy kiest hier opnieuw voor een R&B sound, gelukkig, maar het klinkt nergens vernieuwend. Als je de vorige albums van Brandy kon waarderen kan je hem gerust opzetten, maar anders zal ik er niet aan beginnen.

Electro_
"Can You Hear Me Now", wauw. Waarom is dit in godsnaam een bonustrack?