menu

A Life Once Lost - Ecstatic Trance (2012)

mijn stem
4,00 (5)
5 stemmen

Verenigde Staten
Metal
Label: Season of Mist

  1. Something Awful (4:02)
  2. Gnawing Lisp (2:56)
  3. Madness Is God (4:04)
  4. Miracle Worker (3:05)
  5. Empty Form (4:21)
  6. I Am (0:45)
  7. The Blues (3:33)
  8. People Stare (3:44)
  9. I See, I Hear (3:17)
  10. I Sit Ill (3:48)
totale tijdsduur: 33:35
zoeken in:
avatar van andnino
4,0
Wat een heerlijke plaat zeg. De hakkende ritmes en dreunende grooves zijn echt de top van het genre, dit maakt korte metten met de average djent. Dit is vijf jaar wachten waard geweest!

avatar van james_cameron
3,5
Beste album van de band tot nu toe. Op vorige albums deed het geluid nog flink denken aan genregenoten als Meshuggah en Pantera, maar hier heeft de band eindelijk een meer eigen geluid gevonden. De onmenselijk zware drums dreunen heerlijk door en het hele album heeft een loodzware groove die fijn in het gehoor ligt. Qua variatie is er helaas minder goed nieuws, aangezien alle songs vrij monotoon doorbeuken en alles behoorlijk op elkaar lijkt. Wanneer men dat probleem op een volgend album ook nog verhelpt is men vast en zeker in staat om een topper af te leveren.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:14 uur

geplaatst: vandaag om 15:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.