Ne-Yo - R.E.D. (2012)

R&B
Label: Motown

1. Cracks in Mr. Perfect (4:56)
  2. Lazy Love (3:16)
  3. Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself) (4:11)
  4. Miss Right (3:49)
  5. Jealous (4:07)
  6. Don't Make Em Like You (4:09)
  7. Be the One (3:47)
  8. Stress Reliever (3:35)
  9. She Is (3:26)
  10. Carry On (Her Letter to Him) (3:56)
  11. Forever Now (3:41)
  12. Shut Me Down (3:41)
  13. Unconditional (4:38)
  14. Should Be You (4:15)
  15. My Other Gun (3:18)
  16. Alone with You (Maddie's Song) (4:58)
  17. Let's Go (3:53)
  18. Burning Up (3:33)
Verbetering tegenover het vorige album maar de Ne-Yo van 'Because of You' gaan we niet meer terugkrijgen denk ik.

avatar van Jordyp
Een nieuw album van Ne-Yo blijft leuk. Jammer van de dancetracks, maar staan toch weer een aantal lekkere tracks op:

Lazy Love, Don't Make 'Em Like You, Carry On, Should Be You & Alone with You.

Op de deluxe editie staat een andere versie van Let me love you, met een zangeres. Die is slecht!
Overigens is de gewone versie van Let me love you wat mij betreft ook het enige nummer die ik wel leuk vind op dit album

avatar van Style.Girl
Niet echt een sterk album. Veel nummers die me totaal niet boeien. Er springen er een aantal uit zoals Let Me Love You, Carry On, Forever Now, Let's Go en Shut Me Down. Die zijn erg leuk. Unconditional en Lazy Love zijn ook nog te doen. De rest is gewoon saai.