Hilary Duff - Most Wanted (2005)

Label: Hollywood

1. Wake Up (3:37)
  2. The Getaway (3:37)
  3. Beat of My Heart (3:09)
  4. Come Clean [Remix 2005] (3:43)
  5. Mr. James Dean (3:28)
  6. So Yesterday (3:35)
  7. Metamorphosis (3:28)
  8. Rock This World [Remix 2005] (3:58)
  9. Break My Heart (6:22)
  10. Fly (3:42)
  11. Girl Can Rock (3:09)
  12. Our Lips Are Sealed (2:39)
  13. Why Not [Remix 2005] (7:32)
  14. Who's That Girl (Akoestisch) * (5:35)
  15. Jericho (2005) * (3:55)
  16. Supergirl * (2:54)
  17. Party Up [Dance Remix] * (6:43)
avatar van xMilennx
Dit is een album vol typische popmuziek, maar daarom niet per se een slecht album!

Als je het mij vraagt, moet ik zeggen dat Hilary Duff beter is dan je eerst zou denken.
Ze wordt vaak al meteen afgeschreven omdat ze de indruk geeft een leeghoofdige hollywoodtiener te zijn die het moet hebben van haar mooie gezichtje.
Maar voor mij is het met dit album duidelijk dat ze eigenlijk vaak wat onderschat wordt.
De liedjes hebben au fond toch allemaal een mooie en/of leuke melodie.
Tussen deze oudere liedjes zitten er ook een paar in een bescheiden rock-stijl, wat toch ook velen niet van haar zouden verwachten...

Het is gewoon haar stem die het allemaal wat minder talentvol laat klinken, volgens mij. Ze heeft inderdaad wel een stem waar je van moet houden.
Maar als we de klank onderscheiden van de kwaliteit, kunnen we toch niet gaan beweren dat ze geen goede zangeres is!