Hilary Duff - Most Wanted (2005)

Label: Hollywood

1. Wake Up (3:37)
  2. The Getaway (3:37)
  3. Beat of My Heart (3:09)
  4. Come Clean [Remix 2005] (3:43)
  5. Mr. James Dean (3:28)
  6. So Yesterday (3:35)
  7. Metamorphosis (3:28)
  8. Rock This World [Remix 2005] (3:58)
  9. Break My Heart (6:22)
  10. Fly (3:42)
  11. Girl Can Rock (3:09)
  12. Our Lips Are Sealed (2:39)
  13. Why Not [Remix 2005] (7:32)
  14. Who's That Girl (Akoestisch) * (5:35)
  15. Jericho (2005) * (3:55)
  16. Supergirl * (2:54)
  17. Party Up [Dance Remix] * (6:43)
avatar van Stan
yeah de toevoeging is gelukt

avatar van avdj
Geweldig, hier hebben we met z'n allen op gewacht

P.S. Bij sommige nummers staat geen speelduur

avatar van Stan
ja sorry dat was nog niet bekend omdat het nieuwe nummers zijn maar dat komt nog hoor

Ze heeft gezegd dat haar nieuwe liedjes meer harder, volwassener gaan zijn.

avatar van Stan
nou wake up is wel een mooi nummer hoor

ja ik weet niet hoe je dat moet zeggen het is wel een lekker nummer

avatar van avdj
kellyclarkson schreef:

Ze heeft gezegd dat haar nieuwe liedjes meer harder, volwassener gaan zijn.

Zeiden de Backstreet Boys dat ook niet over hun nieuwe album? Ik heb het zitten luisteren en het is echt mierzoet! Zeg tegen me dat een bepaald nummer uit 1999 is en ik geloof het blindelings. En trouwens...volgens mij zegt elke zangeres/boyband/girlgroep dat hun nieuwe album volwassener is

dutch2
Our Lips are Sealed is een cover van de Gogo's. Dus Hilary (of haar management) heeft in ieder geval een aardige smaak.

sinds wanneer is hilary duff r&b ? :-O

avatar van Josje
wel super gaaf dat ze nieuwe cd heeft ..!

Ja, Wake up is superleuk.

avatar van Stan
ja maar is het is meer een samenvatting van dr andere 3 albums met een paar nieuwe nummers en een paar remixen

avatar van Stan
maar hoezo een stem? de cd is nog niet eens in amerika uit

Yak
Offtopic gezeur verwijderd. Het is hier geen kleuterklas.

Wake Up rocks
Hilary Duff is gewoon een prachtige zangeres en actrice.

avatar van Stan
kijk ik vind haar heeel knap en ze kan goed acteren, maar of ze nou egt kan zingen ik heb haar nog nooit live horen zingen. ik wil niet conclusies trekken dat ze niet kan zingen maar ik zou heel graag willen dat ze is een keer live zingt

wake up is idd goed

ja idd heb je gelyk in.. ze zong ook niet live op tmf awards

avatar van Stan
maar ze speeldde wel goed in joan of arcadia (hij is nog niet in NL op tv geweest maar er zijn andere manieren sorry movie en music meter) heel overtuigend

hilary duff is the best
wie weet wanneer die in nl uitkomt?

Josje schreef:

ja idd heb je gelyk in.. ze zong ook niet live op tmf awards

ik heb eens een clipje gedownload en ze zong wel degelijk live en het was goed gezongen.

Trouwens jullie kunnen een paar van de liedjes beluisteren op http://www.mtv.com/bands/az/du...
Ik ben het album al aan het aanvullen met de tijden van de nieuwe nummers, ze zijn inderdaad harder geworden.

kellyclarkson schreef:

een clipje van de tmf awards bedoel je?

tmf awards was playback

ik had wel een keer een clipje waar ze come clean zong en dan praatte ze wat en toen starrtte de muziek en toen zong zij iets eerder

maar volgens mij moest het lijken alsof het live was want voor de rest was het PRECIES hetzelfde als come clean op de cd

een zanger/zangeres als ze live zingen proberen het altijd anders te laten lijken als op de single

neem nou kelly clarkson die klinkt heel anders als ze live zingt (wel goed trouwens) en probeert er iets heel anders van te maken

maarja dat neemt nog steeds niet af of hilary nou kan zingen of niet

volgens mij was het op de NBA 2004 dat optereden van haar

enne waarom stemmen???

niet onaardig ofzo maar niet alle nummers kan je geluisterd hebben tog?

of heb ik wat over het hoofd gezien

die liedjes op mtv.com zijn niet alle liedjes van het album (het is ong de helft) dus dan kan je tog nog niet egt stemmen

De liedjes die niet op mtv.com kon beluisterd worden zijn niet op iedere cd aanwezig dus...

Mijn correctie is niet goedgekeurd omdat ik vergeten was erbij te schrijven wat ik had toegevoegd, dus ik kan er niet aan doen, ik doe het geen tweede keer.

Stan schreef:

tmf awards was playback

maarja dat neemt nog steeds niet af of hilary nou kan zingen of niet

het was wel live hoor

Yak
Stemmen verdwijderd. Letten we wel een beetje op ons taalgebruik hier? 'Tog', 'egt', enz staan volgens mij niet in de Dikke van Dale.

sorry baas

Maar we hebben het album toch beluisterd op www.mtv.com, dus dat wil zeggen dat als we de cd kopen en die liedjes die er niet altijd bijstaan er niet bijstaan geen punten mogen geven??? Dit is juist hetzelfde hoor.

Yak
Staat het HELE album op MTV.com? Want stemmen op een album waarvan je de helft hebt gehoord is niet de bedoeling, ook niet al denk je dat de andere helft net zo goed is. Stuur anders even een PM, dit wordt een beetje offtopic.

Ik heb het album net helemaal geluisterd en ja dit is het beste album van hilary tot nu toe de remixen zijn heel goed het lijkt allemaal wat volwassener en klinkt wat steviger en haar wat pieperige stem (soms) lijkt een soort van verdwenen! De Nieuwe nummers zijn de beste omdat ik ze natuurlijk nog niet kende maar ook omdat het gewoon allemaal heeel lekker klinkt!! volgens mij zijn die geproduceerd door de producer van Good Charlotte nou GOED gedaan .. van mij mag ze wel een album maken in de trant van het nummer 'Break My Heart' !