Hef - Papierwerk (2012)

8. Beefen (3:48)
  9. Dushi (2:50)
  10. Dushi (Skit) (0:44)
  11. Ze Weet Het (1:55)
  12. Niet Huilen voor Me (3:09)

met Turk

13. Stapel Op (4:17)

met Reverse en Adje

14. Vuurwerk (2:47)
  15. Drink van Me (Skit) (0:23)
  16. Drink van Me (2:54)

met Sjaak en The Opposites

17. Dezelfde Film (3:15)
  18. Ze Zeggen (6:43)
  19. Replay (3:12)
  20. Alles op Alles * (4:17)

met Safi & Spreej

avatar van Kondoro0614
Met Papierwerk neemt Heffelini mij echt mee met een trip down memory lane, dertien jaar terug als veertienjarige regelmatig in aanmerking gekomen met dit album tijdens het chillen op het skatepark. Nooit echt een Hef fan geweest destijds, en nu vind ik zijn latere werk ook wel echt een heel stuk leuker. Maar het is een leuke luisterbeurt om weer eens langs te gaan. Hoogvliet en Kutleven toch nog steeds favorietjes hoor die ik ook weer rustig in mijn afspeellijstjes heb gezet. Deze plaat echt te lang links laten liggen, maar toch stiekem altijd wel leuk om weer eens te horen.