Anthony Hamilton - Soulife (2005)

Soul
Label: Rhino

1. I Used to Love Someone (5:51)
  2. I Cry (4:26)

8. Love and War (5:24)

met Macy Gray

9. Last Night (4:12)

met Sunshine Anderson en Dolo Pichino

10. Love Is So Complicated (5:04)
  11. Icing on the Cake (4:51)
  12. Exclusively (6:39)
avatar van Niek
Waarom staat deze niet onder reguliere albums?

avatar van Reijersen
Soulife is namelijk een album vol 'lost tracks'. Hamilton zat vroeger bij het Soulife-label en had daar een album gemaakt/nummers opgenomen. Maar voordat dit uitgebracht kon worden ging het label failliet en bleven de songs op de plank liggen. Later is het nog uitgebracht door middel van dit album.

avatar van Niek
I C. Thnks.

avatar van jelmer19
Had deze een paar jaar geleden al eens beluisterd, en vandaag maar weer eens opgezet. Wat een relaxte plaat zeg. Puur genieten. Kvind deze zelfs beter dan zijn nieuwste album ''The Point of It All''.
Dikke 4,5*

heerlijke plaat van een van mijn favoriete artiesten. 4*

avatar van principal2000
Erg goed album voor "leftovers". Nou is dat ook niet helemaal waar, want als het label niet failliet was gegaan, hadden we al eerder van dit album kunnen genieten. Op Last Night na (dat vind ik echt een slecht nummer) is het gewoon goed tot erg goed. Ik vind dit album bijvoorbeeld beter dan Comin' Where I'm From. Deze is stabieler en veel meer goede nummers. Vooral het begin is ijzersterk. We mogen blij zijn dat deze alsnog is uitgekomen op het label Rhino.