The Offspring - Greatest Hits (2005)

Alternatieve titel: Playlist

Rock / Punk
Label: Columbia

1. Can't Repeat (3:25)
  2. Come Out and Play (3:17)
  3. Self Esteem (4:18)
  4. Gotta Get Away (3:52)
  5. All I Want (1:54)
  6. Gone Away (4:28)
  7. Pretty Fly (For a White Guy) (3:09)
  8. Why Don't You Get a Job? (2:49)
  9. The Kids Aren't Alright (3:00)
  10. Original Prankster (3:42)
  11. Want You Bad (3:22)
  12. Defy You (3:49)
  13. Hit That (2:48)
  14. (Can't Get My) Head Around You / Next to You (5:57)
  15. The Kids Aren't Alright [The Wiseguys Remix] * (4:56)
  16. Spare Me the Details * (3:24)
  17. Da Hui * (1:42)
avatar van JustMike
super goed album, vooral Why don't you get a job en want you bad

Tja, een Greatest Hits album en helaas geen Best of.. album. Ik kan wel legio nummers opnoemen die ik er wel graag op had gezien (The meaning of life, Half-truism, You're gonna go far kid, Pay the man, etc.), maar als ik dit album op zichzelf beoordeel is het toch wel een redelijk album.
Mijn favorieten: Come out and play, Self esteem en Want you bad, die rockt gewoon lekker weg
De nieuwe track Can't repeat, All I want en The kids aren't alright (het beste Americana nummer naar mijn mening) vind ik ook erg goed.
Mijn editie heeft alleen de Wiseguys remix van TKAA en Next to you, die zijn ook wel grappig.
Gotta get away, Defy you en Hit that doen me echter niet veel, en ik luister dan ook liever een ander Offspring album (Ixnay met name, Smash en Americana) dan deze Greatest Hits.

Het zou erg vet zijn als er nog een Best of album komt (misschien aan het eind van hun carriere??), maar al met al is dit wel een aardig Offspring album. Maar toch, als 'kennismaking' zou ik ook eerder een ander album kopen, want ze hebben zeker veel betere tracks gemaakt dan de tracks die op deze cd staan.