Mötley Crüe - Girls, Girls, Girls (1987)

Label: Elektra

1. Wild Side (4:40)
  2. Girls, Girls, Girls (4:30)
  3. Dancing on Glass (4:18)
  4. Bad Boy Boogie (3:27)
  5. Nona (1:27)
  6. Five Years Dead (3:50)
  7. All in the Name Of... (3:39)
  8. Sumthin' for Nuthin' (4:41)
  9. You're All I Need (4:33)
  10. Jailhouse Rock [Live] * (4:39)
  11. Girls, Girls, Girls [Tom Werhman and Band Intro, Rough Mix] * (5:39)
  12. Wild Side [Instrumental] * (4:09)
  13. Rodeo * (4:14)
  14. Nona [Instrumental] * (2:44)
  15. All in the Name Of... [Live in Moscow] * (5:04)
  16. Girls, Girls, Girls [Instrumental] * (4:30)
avatar van Kondoro0614
Het was een beetje lastig doorkomen, door dit Mötley Crüe album maar de heren weten zich wel weer wat op te pakken na het slechte album wat hier voor rond dwarrelde. Ik moet zeggen dat Mötley Crüe een leuke eigen sounds heeft maar, wel een sound waar ik nooit echt fan van ga worden. Het album was soms wat moeilijk uit te zitten, zeker op sommige punten als er verschrikkelijke nummers als 'Dancing on Glass' voorbij komen waar de band toch in een herhaling vast blijft zitten en mij niet wist te vermaken.

Echter duurt het album nochtans niet lang, met een kleine 35 minuten is dit album snel gedaan waar we misschien wel net zo blij mee moeten zijn want het klonk allemaal niet zo strak, de productie is zeker niet om naar huis te schrijven en de songs voelden soms wat smakeloos aan.

Toch is het album 'Girls, Girls, Girls' wel het album waarmee ik in aanmerking kwam met Mötley Crüe en dan was dat ook nog eens de titel track 'Girls, Girls, Girls' die samen met het openings nummer 'Wild Slide' mij enig zins nog wat wist te boeien, nummers als 'Bad Boy Boogie' en 'Sumthin' for Nuthin'' wisten met de twee eerde genoemde nummers het album nog een beetje te redden, maar de rest had ook wel in de prullenbak mogen belanden. En dan denk ik dat een beetje 'nostalgie' zich weet te redden met dit album, want vroeger werd dit nogal veel gedraaid door mijn pa in de auto, die bleek er fan van te zijn, jammer genoeg dat ik niet meer in zijn voetstappen loop en dat is ook wel te merken qua muziekstijl, dat hebben we beiden goed alleen totaal verschillende bands, en Mötley Crüe hoort tot nu toe nog niet in mijn favoriete staatje thuis.

Voorlopige tussenstand:

01. Shout at the Devil