Lusine - The Waiting Room (2013)

Electronic

8. By This Sound
  9. Stratus
  10. February
Poa
Begint wat tam, maar wordt naarmate de plaat vordert steeds beter en beter, met als absoluut prijsnummer February. Had zo een Border Community klapper kunnen zijn.

avatar van orbit
Heerlijke plaat! Prima afwisseling tussen relaxed en wat donkerder, en de balans blijft gehandhaafd doorheen het hele album. Vooral 1-5 zitten vol met leuke uitdagingen en overgangen, maar de plaat sluit ook perfect in balans af. Misschien de één-na beste plaat van deze formatie.

avatar van Noere
Pas vrij recent in het werk van Lusine gedoken en merk al wel dat ik hier best vaak naar terug grijp. Lijkt bij eerste beluistering(en) misschien wat gewoontjes maar na wat tijd begint onder meer op te vallen hoe geraffineerd dit eigenlijk wel niet in elkaar zit. Mooie organische sound ook.. op youtube is onder meer een sterk kexp optreden te vinden met drummert.
Laatste track idd