Frank Boeijen - Liefde & Moed (2013)

Label: Niemandsland

1. Vragen Wonen Overal (3:48)
  2. De Ogen van Haar Moeder (4:38)
  3. Jij Verwarmt Mijn Hart (4:30)
  4. Overal Bleef Er Iets Achter (2:36)
  5. Vervulling (3:18)
  6. Liefde & Moed (5:20)
  7. Helpende Hand in Dromen (6:45)
  8. Ze Keek Naar het Landschap (3:44)
  9. Nergens Meer Alleen (4:52)
  10. Een Zee van Tijd (3:47)
Ja ik heb hem nu al binnen! Dankzij het vroegtijdig bestellen via de website van Trip Around de World. Wat een prachtige warme mooie melancholische plaat, kan niet anders dan 5 sterren hier voor geven! Vindt hem nog beter dan Genade, waarvoor ik ook 5 sterren heb gegeven .
Vanaf Vragen wonen Overal wordt je weggezogen vanuit je luie stoel naar prachtige meldodieen en teksten. Mijn favorieten zijn Liefde en Moed en het nummer Nergens Meer Alleen.

Ik was een beetje klaar na Genade met Frank Boeijen , niet dat ik het slecht vond maar ik miste de echte pareltjes.
Deze cd - en deze cd heb ik nu pas ontdekt - heeft mijn vertrouwen weer teruggebracht.

Ik had de nieuwste cd (het beloofde land) gekocht en deze vond ik zo goed dat ik toch ook maar de paar gemiste cd's ben gaan zoeken en beluisteren (Liefde en moed en een vermoeden van licht).
Inmiddels heb ik ook deze twee maar gekocht zodat mijn collectie weer compleet is.

Toppers op dit album (eigenlijk vind ik alles wel goed maar toch .. de uitschieters) :
* De ogen van haar moeder
* Helpende hand in dromen