Tim Dog - Penicillin on Wax (1991)

Label: Ruffhouse

1. Intro (2:40)
  2. Low Down Nigga (2:11)
  3. Robin Harris Shit (0:18)
  4. Fuck Compton (4:09)
  5. DJ Quick Beat Down (0:25)
  6. Step to Me (4:46)
  7. Phone Conversation with Reporter (0:28)
  8. Bronx Nigga (4:17)
  9. You Ain't Shit (4:19)
  10. I Ain't Takin' No Shorts (3:34)
  11. NFL Shit (0:18)
  12. I'll Wax Anybody (5:14)
  13. Michel'le Conversation (1:22)
  14. Can't Fuck Around (3:41)
  15. Dog's Gonna Getcha (3:03)
  16. Goin Wild in the Penile (4:09)
  17. Get Off the Dick (3:10)
  18. I Ain't Havin' It (3:34)
  19. Patriotic Pimp (3:52)
  20. Secret Fantasies (6:20)
avatar van Junkie XXL
Hard album van Tim Dog. Tim Dog heeft een goede flow en lekkere stem. De beats zijn ook goed. Het album vind ik alleen iets te lang. Als het een album van 40 minuten ofzo was geweest had het cijfer hoger kunnen zijn maar toch is het een erg goed album. Favorieten: Fuck Compton en Dog's Gonna Getcha.

avatar van Psycholamp
Dit blijft gewoon een keiharde klassieker met rauwe beats en rcht-voor-je-raap-raps. Niks geen sentimenteel geouwehoer of hoogstaande poëzie, maar recth van de traat op de plaat. tenminste... zo klinkt het. Ik vind het album geweldig, met zijn gedis en geboos. Die foto's maken het nog eens extra geniaal.

avatar van Psycholamp
Hoorde vandaag trouwens dat ie dood zou zijn. Tja, dat komt natuurlijk niet bij het RTL Nieuws.

avatar van steph b
RIP Tim Dog

avatar van Snoeperd
Er gaan geruchten dat hij dus helemaal niet dood zou zijn en z'n dood in scène heeft gezet om uit de schulden te komen.

Bron: nu.nl

avatar van Nr.4
Hard album. Lekker lomp, dat mag ik op z'n tijd wel.

Hoes + muziek = classic!

avatar van Nr.4
Nondeju wat is dit toch een lomp album. Kan het allemaal wel waarderen, maar die lyrics over En Vogue...wtf.

avatar van Nr.4
Harde plaat in meerdere opzichten. Qua sound, lyrics en vind het ook gewoon tof. Maar die laatste track vond ik ook net weer tenenkrommend. Hoe krijg je het allemaal uit je bek, ongelooflijk haha.