Ashlee Simpson - I Am Me (2005)

Label: Geffen

1. Boyfriend (2:59)
  2. In Another Life (3:48)
  3. Beautifully Broken (3:16)
  4. L.O.V.E. (2:33)
  5. Coming Back for More (3:29)
  6. Dancing Alone (3:54)
  7. Burning Up (3:54)
  8. Catch Me When I Fall (4:00)
  9. I Am Me (3:15)
  10. Eyes Wide Open (4:09)
  11. Say Goodbye (4:15)
  12. Kicking and Screaming * (2:58)
  13. Fall in Love with Me * (2:54)
  14. Get Nasty * (3:14)
avatar van rOomijsjje
Ik vind haar muziek heel goed!! En komt Invisible op een nieuw album ofzo?? Hoop dat er een nieuw album komt!!
maar ik vind idd wel dat ze in die clip afentoe een beetje errug op Jessica lijkt ja

avatar van rOomijsjje
deze tracklisting klopt trouwens niet!!
tot nummer 11: say goodbye wel, maar daarna hoort ie zo:
12: Kicking and screaming
13: Fall in love with me
14: get nasty

ik dacht: ik zet het er ff bij

Jessica Simpson is jaloers op haar zus: ze denkt dat Ashlee nu de rol van de schoonste zus op haar zal nemen .

Marcel²
kellyclarkson schreef:

En dat zou zo maar eens kunnen gebeuren.

In de clip "Invisible" is te zien ,als je goed kijkt, dat hij op dit album staat (Ze doet me op een of andere manier in de clip heel erg aan Drew Barrymore denken, dat gezicht dan..)

Zuslief heeft trouwens tegen haar gezegt dat ze zich iets minder sletterig moest gedragen (ahum..)

avatar van Ericos

Ericos schreef:

DAn ben je Invisible vergeten
Maar weet iemand wanneer de re-release van dit album is??

Ik vind dit een lekker album.Lekkere ballads.
*4.0

avatar van rOomijsjje
Invisible hoort niet op dit album
dat nummer heeft ze namelijk pas uitgebracht nadat dit
album al uit was..
ik hoop dat ze nog een album maakt,
en ik neem aan dat ie dan daarop komt

Ik vind Say Goodbye een beetje schreeuwerig dat is minder, maar voor de rest is het een redelijk goed album.. 2,5 geef ik hiervoor.. (ik vond haar eerdere album beter)

rOomijsjje schreef:

Zelfs op deze Cd hoes lijkt ze al op Jessica

AvRiL*AsHLEe*fan
Oké, ze lijkt op Jessica, maar dat wil niet zeggen dat haar CD's niet goed zijn. Ik vind de nummers "I am me" en "Eyes wide open" echt het leukst, maar de rest is ook leuk. Ik vond de CD wel 5* waard.

avatar van Wib0__
Sommige nummers klinken lekker weg..
De rest is eig. niet echt veel bijzonders..

avatar van HungUp
Ik had het met haar laatste album en ook weer met deze : 1 van de bonustracks blijkt telkens mn favoriet van t album te zijn..

Ericos schreef:
Zo heb even de andere bonus tracks ge-add!

Ik heb nergens een album met Kicking & Screaming en Get Nasty erop gezien..................

.:StillDirty:. schreef:

jaa ik weet het, ik vind hem ook nergens, maar
dit is toch echt volgens mij een officiele achterkant..

xAnoukx
Na 1x luisteren vind ik Autobiography toch echt veel beter. Op deze cd staan een aantal leuke nummers (In Another Life, Beautifully Broken) maar nummers als L.O.V.E. en Burning Up vind ik echt niks, en ik ben bang dat dit ook niet zal veranderen!

avatar van rOomijsjje
Ik vroeg me af of Ashlee nog een nieuw album gaat maken, en na ff zoeken heb ik dit gevonden:

Zangeres Ashlee Simpson heeft haar charmes in de strijd gegooid en rocker Robert Smith van The Cure zover gekregen haar te helpen met haar nieuwe album. De twee werken samen om een nieuw geluid te creeren voor de opvolger van Simpson's tweede album 'I am me'.

Pete Wentz, frontman van Fall Out Boy en een vriend van Simpson en Smith, vertelt dat de twee elkaar vorig jaar in Londen hebben ontmoet. Toen trad Simpson op in de West End musical Chicago. Blijkbaar heeft Ashlee indruk gemaakt op Smith. Wentz vertelt: "Ik denk niet dat ik hier iets mee te maken heb gehad. Ze waren al vrienden toen Ashlee optrad in Chicago. Ik heb alleen maar positieve dingen te zeggen over Ash, ik denk dat deze samenwerking echt geweldig wordt." Hij heeft er dus het volste vertrouwen in. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat!

ik heb niet gevonden wanneer hij uit komt, maar er komt dus iets aan!

avatar van orbit
Bizarre move van Smith.. ben benieuwd naar deze makeover

Mojo Pin
Wel jammer dat ze bevriend zijn met Pete Wentz.

Mojo Pin schreef:
Wel jammer dat ze bevriend zijn met Pete Wentz.

er gaan zelfs geruchten dat Ashlee iets met Pete heeft..

handsome_devil
orbit schreef:
Bizarre move van Smith..

Nou, dat is toch lichtelijk uitgedrukt ja. Eerst samen met Korn en dan ook nog met Ashlee Simpson (en bevriend met Pete Wentz, wat misschien nog wel het ergst is), wat een loser

avatar van orbit
Nouja, om hem nou meteen tot loser te bestempelen gaat me ook te ver. Smith volgt gewoon zijn eigen weg, en heeft zich nooit wat aangetrokken van publieke opinie. Hij heeft met legio bands en artiesten samenwerkingen lopen, waaronder ook Bowie, Billy Corgan (Smashing Pumkins), Placebo, en vele meer.. Blijkbaar vindt hij dit mens aardig ofzo..

handsome_devil
Mja, daar noem je ook wat bands op Maar kom op, Ashlee Simpson en Pete Wentz

En ja, dat loser was expres overdreven

haar zus en zij zijn lekker maar daar is dan waarschijnlijk ook alles mee gezegd

Ik vind Catch Me When I fall het mooiste liedje vn het album Dancing Alone valt ook wel mee

Leuk album,

Ik vind het meer een pop album, met soms een beetje rock, vooral in Boyfriend hoor je het, maar goed, Ashlee Rocks en ik hoop dat we binnekort nog wat van haar gaan horen! ( En inderdaad, er komt wat aan, wat een nieuw album betrefd )

rOomijsjje schreef:

er gaan zelfs geruchten dat Ashlee iets met Pete heeft..

Ik heb nu zelfs op een site zien staan dat Ashlee verloofd is met Pete...
Weet alleen niet zeker of het waar is.

Zeer relaxt album, luister deze al een tijdje en verveelt gewoon niet.
I am me vind ik echt een top nummer.

Op naar haar nieuwe release in December.

avatar van beruk
1,0
Baggerplaat, 1 voor de studiomuzikanten die deze ellende moesten inspelen. Live stortte ze helemaal door de mand.

beruk schreef:

Ze kon niet zingen omdat ze keelproblemen had, daar heb IK wel begrip voor..