Usher - Confessions (2004)

R&B
Label: Arista

1. Intro (0:46)
  2. Yeah! (4:10)

met Lil' Jon en Ludacris

3. Throwback (4:46)
  4. Confessions (Interlude) (4:20)
  5. Confessions Part II (3:31)
  6. Burn (3:51)
  7. Caught Up (3:44)
  8. Superstar (Interlude) (1:04)
  9. Superstar (3:11)
  10. Truth Hurts (3:37)
  11. Simple Things (4:40)
  12. Bad Girl (4:21)
  13. That's What It's Made For (4:37)
  14. Can U Handle It? (4:39)
  15. Do It to Me (3:33)
  16. Take Your Hand (2:45)
  17. Follow Me (3:13)
  18. My Boo * (3:43)

met Alicia Keys

19. Red Light * (4:48)
  20. Seduction * (4:33)
  21. Confessions Part II [Remix] * (4:28)

met Kanye West, Shyne en Twista

Shit deze heb ik net proberen toe te voegen, sorry!

De nummers kloppen niet. De Nederlandse versie heeft 1 nummer meer, en Seduction staat helemaal niet op de cd....

avatar van Daan
Corrigeer het even zou ik zeggen..

Music
verschrikkelijke USHER het machine dat RnB voorgoed kapot maakt een dikke 1.....zijn job was dieppp te gaan over zijn miezerig Love-Life ..met texten zoals I want you back..you R my boo blabla* maar komt ook door de overschatting van mensen dat ik usher nu VRESELIJK MONSTER vind...zijn lyrics zijn voorspelbaar als wat dan ook.!!

muziek gaat om muziek niet om hoe gespierd of sexy je bent

LOL, helemaal mee eens. Hij is helemaal over-hyped met al die grammy's enzo. Ik vond alleen Bad Girl en in het begin Yeah mooi (nu niet meer ) en de rest wat minder.

avatar van Psychol_Mikol
deze gast heeft gewoon talent. de samenhang van het merendeel van de nummers is echt wel meer dan ok, en elke artiest die lovesongs is niet voorspelbaar het gaat toch altijd over LOVE... haha.
maar goed ik vind het een goed album, 7801 vond ik beter maar deze is cker ok

avatar van Carow
Mijn zus draait deze 24/7... Walgelijke plaat... Ik vind die usher maar een kwijlbal. 1 *

(en dat is de zelfde zus die klaagt over Queen)

beetje jaloers misschien?

Dit album valt best mee. Helemaal niet slecht eigenlijk . Ik heb trouwens een versie met 21 nummers

avatar van the viking
vuilnisbak muziek , en hopelijk word het dan niet meer gerecycled!!!

Er klopt echt weinig van deze tracklist, ik verbeter hem even.

dollie
Je mag zeggen wat je wil, Usher verkoopt, dat wil alleen maar zeggen dat er genoeg mesen zijn die zijn stijl WEL goed vinden.
Er zitten leuke nummers bij

GEWELDIGE MUZIEK EN JA HIJ IS OOK NOG LEKKER OOK HAHAHAHAHAHA

paar goeie nummers maar tis soms wel veel gezaag.

Een aantal te zoetsappige liedjes, maar ook een paar hele vette tracks! usher is een van de weinige r en b zangers die mij wel aanspreekt.
Ultieme topper van deze cd is wel Bad Girl, heerlijk nummer. Maar ook Redlight schaart zich wel in dat rijtje, verder zijn alle nummers die in ons land hits zijn geweest ook stuk voor stuk goede nummers, My Boo, Yeah, burn, confessions, Caught Up mogen er ook allemaal zijn.

avatar van Niek

ghetto schreef:
beetje jaloers misschien?

Usher heeft 1) een superstem 2) er staan steengoede producties op dit album als Confessions part II, Yeah, Burn enz. 3) teksten gaan over zijn eigen leven, misschien niet zo spannend maar wel echt en 4) dat ie zo gespiert is en goed kan dansen kun je hem niet kwalijk nemen...

dollie
Niek schreef:
gespiert

... auwtch...

Verder heb je gelijk, goede stem, lekker album!

Ja ik vind het ook wel een redelijk album, één van de betere R&B artiesten na mijn mening.

Hoewel je dit album niet te vaak moet horen, omdat het dan wat eentoning wordt vind ik zeker wel dat Usher een goede stem heeft. Ook live zingt hij goed.

Lekkere dansnummers heeft ie er op en Oké ik moet zeggen dat de teksten wat over één onderwerp gaan.. maar ach! wat maakt dat uit, lekkere muziek om mee te chillen.

* 3,5

X. Lonneke

avatar van Jochempie
0,5
werkelijk afschuwelijk album, ik heb het gehoord en nee ik kan hier niets mee. Afschuwelijk gewoon.

Ik vind het wel een lekker album

avatar van Niek
Grimey schreef:
Ik vind het wel een lekker album

Ik ook.

avatar van FunkyMonk
Jochempie schreef:

avatar van seanpuffy
ik snap niet dat hier de meeste dit album afschuwelijk vinden. usher is echt the king of r&b. ik heb net naar zijn truth tour op dvd gezien. en het is ech een van de beste concerten dat ik heb gezien. het is gewoon een geweldig concert.
ik zeg 1 ding de mensen die dit slecht vinden weten niet wat echte r&b is. dat ze dan maar verder luisteren naar hun flut r&b.

dit album verdient veel meer dan dit gemiddelde.

1 plaats gestegen in mijn top tien van 4 naar 3

Die Michael Jackson gaat wel erg ver met z'n plastische chirurgie vind ik..

avatar van seanpuffy
P. de Clown schreef:
Die Michael Jackson gaat wel erg ver met z'n plastische chirurgie vind ik..

wat heeft dit met usher te maken, als ik mag vragen :):):p je hebt gelijk hoor dat michael te ver gaat maja ben dat al gewoon van hem:p maar zet je dat beter niet op een plaats dat te maken heeft met michael jackson:plol:p

seanpuffy schreef:

Oh... ik zou zweren dat dit Michael Jackson was, na het zien van de clipjes, en het horen van de muziek.

Ik vind Caught up en Yeah en burn en My boo met Alicia Keys de leukste nummers van dit Album

Chris-Brown

jeloers magere lat

avatar van Wib0__
Redelijk Album..

Yeah, My Boo (Ft. Alicia Keys), Caught Up, Burn en Confessions zijn dán nog wel leuk

Kleine 3*

echt een top album.