N*E*R*D - Fly or Die (2004)

Hip-Hop / Rock
Label: Star Trak

1. Don't Worry About It (3:41)
  2. Fly Or Die (3:31)
  3. Jump (3:55)

met Joel Madden en Benji Madden

4. Backseat Love (2:48)
  5. She Wants to Move (3:33)
  6. Breakout (3:49)
  7. Wonderful Place (7:09)
  8. Drill Sergeant (6:54)
  9. Thrasher (2:52)
  10. Maybe (4:23)

met Lenny Kravitz en ?uestlove

11. The Way She Dances (4:05)
  12. Chariot of Fire (8:15)
  13. She Wants to Move [Mac & Toolz Remix] * (3:52)
  14. She Wants to Move [DFA Remix] * (7:41)
avatar van daoneandonly
Op de geweldige nummers, Don't Worry About it, She Wants the move en The Way She Dance na, is de rest echt uitermate slecht.
Dat iets niet wat je zou verwachten van het groepje dat het album In Search Of zo meesterlijk hebben gemaakt.
Teleurstellend album,
Al redden die 3 nummertjes het album nog maar net.

een 2,5

avatar van YoG
YoG
Je moet er van houden Hij groeit na een tijdje !

avatar van vin13
Na hun geweldige debuut is dit album een grote tegenvaller en kun je nauwelijks 3 goede nummers aanwijzen: The way she dances, Don't worry about it en de kraker She wants to move.

avatar van Hendrix4live
Mooi album

JolkiPalki
Destijds gekocht vanwege She wants to move, maar op dat nummer en Wonderful Place na, vind ik er weinig aan. Misschien geef ik het binnenkort nog eens een kans....

avatar van daoneandonly
Half puntje omhoog, voor Wonderful place, Chariot Of Fire en Backseat Love, die achteraf toch wel grappig zijn
Nu ik hem eenmaal heb, is die toch wat leuker, op één of andere rare manier

avatar van Rudie
Dikke teleurstelling na het ijzersterk In Search Of, de drie heren lijken hier even te zijn doorgeslagen naar de Rock kant. Leuk dat ze het proberen, maar het is naar mijn idee niet geslaagd.

avatar van melis333
Ik vond In Search Of... veel sterker, maar ook dit album is goed. Favoriete nummer is Thrasher. en She Wants To Move natuurlijk.
Wonderful Place is een lekker vrolijk nummer.

avatar van discipline
Staan een aantal leuke nummers op maar daar houd t ook wel mee op.

avatar van UmindC
Nooit geweten dat ?uestLove de drummer van Maybe is. Hij zit ook in de videoclip, met een hanenkam (soort van).

avatar van lennon
Dit album ooit gekocht voor She wants to move, maar ligt eigenlijk gewoon stof te happen.

Pharrel Williams zag ik als iemand in deze kant van de muziek die eindelijk eens andere dingen durfde te doen, en daar had ik echt bewondering voor. (nog steeds)

maar blijkbaar is dit album niet boeiend genoeg voor me helaas

avatar van Shelter
ik vind Maybe overigens echt een heel slecht nummer, die zang is echt afgrijselijk slecht.
Alleen She wants to move vind ik echt top op dit album, mee eens met Lennon het is niet echt boeiend allemaal

avatar van Raul
Mijn favoriete nummer wordt nauwelijks genoemd en is Drill Sergeant, briljant stukje muziek!

She Wants to Move uiteraard een banger, verder helaas ook veel fillers op dit album.
Toch nog 3,5 ster voor een paar hoogtepunten. N*E*R*D is wel een personal favorite van me

avatar van pureshores
She wants to move is nog steeds wel leuk maar dit album heeft voor mij een hoog hip MTV gehalte en maakt inderdaad de verwachtingen niet waar.
Ik dacht dat Provider ook van dit album was? Die vond ik namelijk ook leuk

avatar van Rhythm & Poetry
Je moet In Search Of... checken. Véél beter dan dit album.

avatar van Funky Bookie
Een aantal hele lekkere nummers, maar het hele album is wat eentonig.
She Wants To Move veroorzaakt de relatief, hoge score.

avatar van Sparks
Super ondergewaardeerd album deze. Lekkere softrock rifs en goede afwisseling in tempo.