Lil' Wayne - I Am Not a Human Being II (2013)

Label: Young Money

9. Rich as Fuck (3:43)

met 2 Chainz

10. Trippy (4:23)

met Juicy J

11. Bitches Love Me (4:13)

met Drake en Future

12. Romance (4:20)
  13. God Bless Amerika (5:03)
  14. Wowzers (3:45)

met Trina

15. Hello (4:02)

met Shane Heyl

16. Lay It Down * (4:05)

met Cory Gunz en Nicki Minaj

17. Hot Revolver * (3:20)

met Dre

18. My Homies Still * (4:06)

met Big Sean

19. Shit Stains * (4:17)
avatar van Rhythm & Poetry
In ieder geval een van de mooiste covers die ik in tijden gezien heb.

avatar van catdog
Maar "No Worries" is dan wel weer een van de grootste prulplaten die ik in tijden gehoord heb.

avatar van Silky & Smooth
Bitches Love Me blijft lekker. Ik ben wel bang dat dit een onevenwichtige, mixtape-achtige plaat gaat worden. Tot nu toe zijn alleen Tha Carters echt goed!

avatar van He$$el_01
No worries is echt ongelofelijk slecht inderdaad.

avatar van Silky & Smooth
Ja inderdaad. Die clip ziet er ook uit alsof Lil' Chuckee en Lil' Twist er in zouden moeten spelen (en rappen)...

Ik vind de cover wel mooi, het heeft iets

avatar van NL_RAPPIN
Dit is toch nog niet te beluisteren?

avatar van bennerd
Ik dacht ook van niet. User ge-pm'd.

avatar van Yestsida
Heb hem er eergisteren ook over aangesproken, maar hij nog steeds niet gereageerd.

avatar van Harderwiek
Dit kan alleen maar fout gaan dn dus zwaar genieten worden ?

avatar van NL_RAPPIN
Romance is van de tracklist afgehaald door iTunes (amerikaanse versie), maar hij staat bij amazon nog wel steeds aangegeven

avatar van Gloeilamp
Album is gelekt, zo maar eens voor het eerst beluisteren

avatar van Rhythm & Poetry
Prachtig deze aaneenschakeling van catchy popdeuntjes die uiterst dansbaar zijn en wanstalige tracks - veelal met absurd slechte rockinvloeden. Een album met diepe dalen - zo fout dat het weer leuk wordt - en gewoon hele fijne tracks van Lil' Wayne.

avatar van Silky & Smooth
Wayne staat bekend om zijn onevenwichtige platen (veel variatie, niet perse negatief!), maar ik vind hem hier echt onnavolgbaar. Waarbij vorige albums elk nummer wel een catchy element had, waardoor de plaat in zijn geheel wel constant en luisterbaar werd, ontbreekt dat hier. Je wordt als luisteraar heen en weer geslingerd tussen rauwe, kale, poppy en slechte rockmuziek. Er is mij vrijwel niks bijgebleven bij meerdere luisterbeurten (eigenlijk alleen Bitches Love Me), wat mij nog nooit overkomen is bij een Wayne-plaat. Er dringt totaal een greintje gevoel tot mij door bij I'm Not A Human Being.

Misschien komt het doordat ik deze en deel 1 zie als veredelde mixtapes en dat ik Tha Carter-serie zie als reguliere albums.

avatar van Jordyp
Hello, slechtste afsluiter aller tijden...?

avatar van Boy
Boy
In ieder geval de meest niet-passende. Wat een bak herrie.

Ik heb het album inmiddels al een aantal luisterbeurten gegeven en het is wat ik ervan verwacht had. Typische lil' wayne raps over pussy etc. Hoogtepunten zijn 'God Bless Amerika', dit had het eindnummer moeten zijn en het is meteen ook het enige serieuze nummer van het album, de mooie piano intro van Rick Ross' 'Rich forever' kan mij ook wel bekoren. Dieptepunt is natuurlijk die 'verse' van Soulja boy... maar al bij al luistert het album lekker weg dus 3,5* op dit moment

avatar van Rhythm & Poetry
Soulja Boy kan niet het dieptepunt zijn met tracks zoals Romance en Hello op het album.

Rhythm & Poetry schreef:
O jawel hij is zeker wel het dieptepunt!!!!!!!!!!!!

geweldig album, de twe beste vind in toch wel 'Beat That Shit' en 'Gunwalk'

avatar van Silky & Smooth
Hoe kan er een dieptepunt zitten op 5 sterren album?

avatar van Harderwiek
Hoe kan dit album sowieso 5 sterren zijn.

avatar van René.
SanderBonneur36 schreef:
O jawel hij is zeker wel het dieptepunt!!!!!!!!!!!!
oh, oke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar van Rhythm & Poetry
Mensen die mij tegenspreken.

avatar van gherdt
Het vooruitgesnelde Bitches Love Me is een van de beste nummers van de plaat, dat zegt genoeg. Het verschrikkelijke No Worries had mij daarvoor al doen beseffen dat we hier weer met een wanstaltige Wayne plaat te maken zouden krijgen. Het uitgestelde concert en de eindeloze stroom (drugsgerelateerde?) seizures deden mijn hoop nog verder dalen. En wat een ongelofelijke zaadplaat is dit geworden Dat Wayne van pussy houdt en ongeveer 734 slechte metaforen heeft om de lengte van zijn pik te beschrijven weten we nu wel. Wat een gemakzucht. En wat een gebrek aan goede beats. Ik zet Tha Carter II nog maar eens aan.....

avatar van Boy
Boy
Hij heeft het inderdaad opvallend vaak over z'n geslachtsdeel ja. Moet bekennen, ik vond 'my dick go brrrrrrrr' bij nummer 14 wel amusant

avatar van dylanfeyenoord
Harderwiek schreef:
Hoe kan dit album sowieso 5 sterren zijn.

vast wanhopige mensen die lil wayne goed vinden en zo het stemgemiddelde hopen te beinvloeden lol.

avatar van Gloeilamp
Hoezo zou je gelijk wanhopig zijn als je Lil' Wayne goed vind?

avatar van dielinquent
Met titels als "rich as fuck" en het eveneens intellectuele "bitches love me" zal dit album het negatieve beeld dat veel mensen hebben van hedendaagse hiphop niet doen laten verdwijnen. Heeft deze Lil Shit uhh Wayne dan echt niets zinnigs te melden dan alleen hoeveel bitches van hem houden en hoeveel kettingen hij om zijn nek kan hangen alvorens een hernia te krijgen? Verzin eens wat anders, NWA deed dit in 1988 al.

Dat dit soort gasten mainstream aandacht krijgen is al erg genoeg, oprechte hiphop met tekstuele diepgang blijft hierdoor buiten de aandacht waardoor het imago van hiphop helaas bedenkelijk is.

Boy schreef:

En... hij kwam met het significante detail dat hij nog geen haren had op zijn fallus had bij zijn eerste keer!