Warren G - In the Mid-Nite Hour (2005)

Label: Lightyear

1. Intro Shhhhh (0:05)
  2. On My Mind (11:59 P.M.) (3:41)

met Chevy Jones, Bishop Lamont en Mike Anthony

3. Makt Do What It Do (3:52)

met Bishop Lamont

4. In Case Some Shit Go Down (3:28)

met Mike Jones en Frank Lee White

5. I Need a Light (4:42)

met Nate Dogg

6. Get U Down (3:48)

met B-Real, Side Effect en Mr. Tony Hicks

7. A Chronic Break (0:21)
  8. Weed Song (1:58)

met Frank Lee White

9. Wheels Keep Spinning (4:01)
  10. PYT (4:05)

met Snoop Dogg en Nate Dogg

11. Walk These Streets (3:48)

met Raphael Saadiq

12. Garilla Pimpin' (4:11)

met Bishop Lamont

13. Turn It Up Loud (3:40)

met Chuck Taylor

14. In the Mid-Night Hour (3:44)

met Nate Dogg

15. I Like That There (4:00)

16. Yes Sir (3:58)

met Bishop Lamont, Frank Lee White, Snoop Dogg en Turie McCormick

17. Ahh (4:46)

met Bishop Lamont, Frank Lee White en Chuck Taylor

18. All I Ask of You (3:38)

met Frank Lee White en Bishop Lamont

avatar van Jorge-E
Ik verhoog ook met een halve ster.
Hij was toch niet zo erg als ik eerder vond, een groeier? Durf ik niet te zeggen, ik zou eerder zeggen dat ik verblind was door het niveau van zijn andere albums, waardoor deze niet echt een eerlijke beoordeling kreeg.

We Need Each Other, Make It Do What It Do en In Case Some Shit Go Down zijn de minste tracks. In Case Some Shit Go Down is niet zo slecht als de andere 2 maar toch niet wat ik van Warren wil horen.
De slechtste liedjes op het begin van het album, begint al goed

I Need A Light dan, Heel goede track, maar ik heb het gevoel dat deze iets mist... Maakt niet uit, Een van de beste track van het album, al haalt hij juist de ster niet voor mijn 4 favorite tracks.

Get U Down, was een tegenvaller nadat ik de clipversie ervan met Ice Cube en Snoop Dogg naast B-Real en Warren G heb gezien. B-Real vind ik om eerlijk te zijn niet zo goed, hij rapt beter in't Spaans. Het lijkt wel of hij moeite heeft om het Engels correct uit te spreken. Genoeg over B-Real... Warren G doet het wel goed. Eerste track op dit album waar ik onder de indruk ben van Warren G zijn flow, want zoals ik al zei, had Warren precies niet veel zin in het rappen.

Weed Song is gewoon goed, Wheels Keep Spinning is ook aangenaam.

PYT is 1 van mijn favorieten hier. De combinatie Warren G, Snoop Dogg en Nate Dogg pakt in mijn ogen altijd goed uit met Warren G zijn beats en Nate zijn zang (al vond ik dat op The Hard Way dan weer minder, spijtig genoeg)

En dan Walk These Streets........ DAMN! Wat een goede track is dit gewoon! Normaal als er een refreinzanger ergens als gast optreed denk ik soms, waarom Nate Dogg of Butch Cassidy niet? Maar nu dacht ik dat zeker niet! Raphael Saadiq... is gewoon te leuk om naar te luisteren om op dat moment aan iemand anders te denken. Warren G zijn verses en flow waren goed, maar ik zat altijd af te wachten tot Raphael Saadiq zijn zinnetjes zei. Topfavoriet hier! En heb As Ray Ray van Raphael Saadiq al kunnen downloaden, die ook erg goed is (ben hem nu ook aan het beluisteren)

Garilla Pimpin' en Turn It Up Load zijn ook goed, al vond ik die laatste om de een of andere reden niet goed passen.

Mid Night Hour is inderdaad een goede track (5713Finest en RedLightCityBoy) Maar als je een top 3 moet maken van Nate Dogg and Warren G tracks zou Annie May van Take A Look Over Your Shoulder toch de derde plaats hebben in plaats van deze. Spijtig vind ik het ook dat Nate Dogg enkel het refrein doet, en ook niet enkele verses.

De 4 laatste liedjes zijn goede liedjes, allemaal, waar ik verder niets over te zeggen heb.