Disturbed - Ten Thousand Fists (2005)

Label: Warner Bros.

1. Ten Thousand Fists (3:33)
  2. Just Stop (3:46)
  3. Guarded (3:22)
  4. Deify (4:18)
  5. Stricken (4:07)
  6. I'm Alive (4:42)
  7. Sons of Plunder (3:50)
  8. Overburdened (5:59)
  9. Decadance (3:27)
  10. Forgiven (4:15)
  11. Land of Confusion (4:50)
  12. Sacred Lie (3:08)
  13. Pain Redefined (4:09)
  14. Avarice (2:56)
  15. Monster * (4:06)
  16. Two Worlds * (3:33)
  17. Hell * (4:15)
  18. Sickened * (3:58)
AHWA
Leuk album, en een sterke genesis-cover.

avatar van nevyn
De gitaar solo in Stricken is goed! En Land of Confusion is inderdaad erg sterk.

dit album is echt heel goed
is wel slechter als hun eerste vind ik persoonlijk maar liedjes als decadance en ten thousand fists en just stop vragen gewoon om blijven beluisterd te worden

avatar van Ralph_Mennes
Kheb et album nu net geluisterd en moet zeggen, hij rockt de pan uit. Zoals je al zegt: de cover is echt ijzersterk en de openingssong knalt er direct keihard in. Goed album, met hitsingles Just stop en Stricken. 4!

RODI_RACING
heb hem nog niet gekocht wel een aantal tracks op MP3
maar ik ga hem wel kopen, is z'n geld gewoon waard

Disturbed is een van de beste rock-metal bands.

10,000 fists, stricken en decadance
zijn de beste tracks

gewoon 4,5*

Lekker album. Had eigenlijk nog nooit van Disturbed gehoord. Maar nou ik het heb gehoord zal ik deze naam in iedergeval niet meer vergeten. Ik vond dit album zelfs zo goed dat ik daarna ook maar hun vorige album Belive ben gaan halen.

avatar van Haveaniceday
Ik vind dit toch wel hun minste album.. Doe mij The Sickness maar

vondeich
Heb Disturbed leren kennen door de cover van Land of Confusion. En ik moet zeggen ik vind een retegoede cover. De rest van het album vind ik ook zeker de moeite waard.

slapkoekje
Disturbed, keep rock tha shit!!! geweldige band!! Oudere stuff is beter maar deze bevalt me wel, ook de cover is een van de mooiste die ik ooit heb gezien!

brecht geers
vanwie is die cover toch??
Land of confussion komt mij zo bekent in de oren dat ik het al moet gehoort hebben ma ik weet nie van wie die komt

avatar van Sinner
^ Dat staat toch al als eerste berichtje hier op de pagina? Genesis.

dom van mij.
tis al laat op den avond é

goed album genesiscover is erg leuk. De rest is ook goed 4*

bendrino
Haveaniceday schreef:
Ik vind dit toch wel hun minste album.. Doe mij The Sickness maar

Het is inderdaad heel anders dan in The Sickness, maar dit is toch een verschrikkelijk goed album.

Zowat alle liedjes zijn zeer, zeer goed.

leuk album maar na 4 nummers heb ik het wel gehad het lijkt allemaal op elkaar .Met dat gehik van die zanger
Elk nummer heeft dit irretante geluid
Geensis cover is leuk gedaan maar niet beter dan het Origineel
geef deze 3*

avatar van Sanderkeuh
hardrock schreef:

Klopt, het is ook iets anders dan The Sickness en Believe, maar daarom is het zeker niet slechter.
Zang is sterk maar word na een paar nummers 'saai'. (Vind ff geen beter woord. )

Ook een prachtige hoes trouwens!

brecht geers
Heb het album nu verscheidenen keer belusiterd en deze songs steken er toch wel bovenuit:
*10 000 fists
*just stop
*stricken
*decadance
en natuurlijk land of confussion.

aja,guarded, deify en sacred lie zijn ook nie slecht.
5 goede nummers dus en de rest is niet brilliant maar zeker niet slecht.Ik vind dat we zeker niet mogen klagen over dit album.
En dat sommige het na een tijd saai vinden--> bwa , daar bennik niet echt met eens.
het 'hik-geluid' daarintegen is het grootste minpunt op de cd maar daar geraak je wel aan gewent.
toch 4.5*

avatar van AGE-411
naast "land of confusion" staat er niet veel soeps op deze plaat.

avatar van starbright boy
Het origineel is al bepaald niet mijn favoriete nummer, maar ik vind Land of Confusion echt de beroerdste cover die ik in tijden hoorde.

Mtthz
Disturbed is geweldig. Mijn favoriete band overigens. Naar mijn inzicht is het album iets minder dan de vorige twee, maar ik luister er graag naar.

10000 Fists, Stricken en Decadence de toppers!

avatar van james_cameron
Beste Disturbed-album tot nu toe. Een hele verbetering ten opzichte van het wat saaie en eentonige Believe. Vrijwel alle songs zijn uitstekend en zelfs de Genesis-cover is prima.

bro
inderdaad een cd met meerdere goede nummers
heb hem na maanden niet meer te beluisteren nog eens een volledige luisterbert gegeven en 'k moet zegge dat hij pak beter is dan dat ik dacht. 4.5*

hmmm, toch 4* denkik

avatar van doornappel
The Sickness was een fantastische nu-metal plaat, Believe was al een stuk minder...dit is *euehhh* niet best... van 3,5 naar 3*

avatar van zwartexlola
Hm, 't album was wel te pruimen,
maar 't is nu nietmeer echt m'n stijl.
Daarom is disturbed niet slecht.

Baltasound
Sacred Lie

avatar van ForgottenSon
IJzersterk album dat inmiddels toch wel een zo evensterke opvolger verdient. Veertien zeer goede songs die als geheel een top-cd vormen! Land of Confusion is zeer gewaagd maar net zo geslaagd, daarnaast zijn persoonlijke toppers Guarded, Deify en I'm Alive.

Maar ik wil ze niet meer zoveel op TMF/MTV aantreffen hoor

avatar van SCF
SCF
ben ech razend benieuwd naar de nieuwe cd. Maar deze blijft goed

ElsenaarMetal
Ik vind het een super lekker album, vooral de nummers : "Ten Thousand fists" "Just stop" "Guarded" en "Deify" vind ik erg goed.
Een punt van aandacht vind is is dat nog wat lijkt op de voorgaande 2 albums en dat alle nummers in een zelfde stijl zijn gemaakt, maar hier moet je ook van houden. ik geef het een 3.5

enige nu metal die behoorlijk te pruimen is

ElsenaarMetal
Heb eerste nummer van het nieuwe album gehoord(perfect Insanity) en ik moet zeggen, die klinkt lekker. weer de bekende Disturbed toon en de ruwe zanger.
maarrr, ik ga ervanuit dat de nieuwe plaat weer een hit gaat worden.