menu

R.E.M. - Live in Greensboro (2013)

mijn stem
3,78 (9)
9 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: Rhino

  1. So. Central Rain (I'm Sorry) (3:39)
  2. Feeling Gravitys Pull (6:14)
  3. Strange (2:35)
  4. King of Birds (5:00)
  5. I Remember California (5:29)
totale tijdsduur: 22:57
zoeken in:
avatar van SirNoodle
4,0
Mooie toevoeging voor de REM Green-reissue (de ontbrekende nummers van het Greensboro concert staan hierop), en uitgebracht voor Record Store Day dacht ik. So. Central Rain en Feeling Gravity's pull zijn geweldige songs die hier ook goed gebracht worden, Strange is fun, I remember California dreigend zompig (tja, muziek beschrijven, het is een vak apart en ik ben er niet goed in)... de enige zwakkere is King of Birds, waar ik het op Document schitterend vind, vind ik het hier wat krachteloos.

Maar over de hele lijn een geslaagde aanvulling, wat voor mij ook logisch is, want de Green-tour was op live-gebied toch REM op zijn sterkst: energiek, gedreven, enz.

avatar van harm1985
4,5
Jammer dat dit niet meer op het bonus schijfje van green paste. Gelukkig op Spotify in ere hersteld.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:45 uur

geplaatst: vandaag om 22:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.