Katerine - Katerine (2005)

Alternatieve titel: Intertwined

Belgiƫ
Label: Universal

1. Out on You (3:07)
  2. Here Come All the Boys (3:14)
  3. Take Me Home (3:30)
  4. Catfight (2:37)
  5. Born (3:24)
  6. New Day [Album Version] (3:25)
  7. 2 Much 4 You (3:08)
  8. Loving You (3:22)
  9. All Night Long (3:36)
  10. One Way Ticket (3:32)
  11. Intertwined (3:34)
  12. I'll Be There (3:43)
  13. New Day [Single Version] (3:23)
Dit is echt een heel leuk album, ik zal ze eens een per een punten geven

1. 5*
10. 5*
11. 2,5*
12. 5*
13. 5*

Intertwined is het slechte nummer op deze Cd, de albumversie van New Day is slechter dan de single version en Catfight is een heerlijk nummer: "You B*Tch"

avatar van Arno
misschien ken ik er niets van, maar ik katerine kan echt niet zingen, x-factor was een belachelijk programma, en die muziek trekt op niets

katerine deed niet mee aan x-factor

Hooii

Ik ben een héél groot fannetjuh van Katerine...Ik zou graag het album willen hebben maar ik krijg het niej...
Zou iemand mij misschien duh liedjes kunnen doorsturen want als ik jullie zo hoor pratuh zijn zuh geweldig niet??

Xx zend naar [email protected]

avatar van Safri
Wie stuurt even een paar tracks van Venetian snares naar dit meiske?!

avatar van HammerHead
En een woordenboek.

kunde nie mee me uwen tijd mss

kunde nie mee me uwen tijd mss

?? wat bedoeld ge daar mee?

tegenwoordig praat iedereen zo

Dan toch enkel degene met een hersenbeschadiging.

Electro_
Het is "vet" hip tegenwoordig om in MSN-taal te praten. Leraren zullen er niet zo blij mee zijn als er een proefwerk is. Dus:

iiCk VinD KateRiine NiXx Aan!*

*Ik vind Katerine niks aan.

haar eurosongnummer is echt toppie

avatar van wolf
Katerine is niets voor mij.
Sorry maar 0.5.

avatar van Judith
Br3eZaH!i!

avatar van Dielie

HAHAHA

sorry

zucht

avatar van Justinx
Gaat dit ook nog over het album of is dat taboe?

nicolas
nja dat msn-taaltje is vanaf geboortejaar 1992 zou ik zo zeggen. ik als belg gebruik het zelfs niet;

maar als ik op dit album zou stemmen zou ik niet hoger dan 1,5 geven. Waarom? ze schrijft haar nummers niet zelf (tot daar toe) ze kan NIET zingen (gelukkig bestaan er computers daarvoor), ik heb haar ontmoet bij een opname van caramba op jimtv en ze is echt OERDOM. ze weet niets, je zou eens moeten weten welke zever zij uitkraamde tijdens de nummers...) en laatst in het verstand van vlaanderen lag ze er in de eerste ronde uit met een paar punten, nadat ze had vermeld dat ze haar middelbaar niet had uitgezeten, maar wel avondschool had gedaan. ik citeer: "kheb nog ezo dinges gedaan oe noemt da, allee wa ist... boekhouding!" dus voor mijn part kunnen haar muziek en zijzelf een enkele reis naar de maan reserveren.

en ze heeft inderdaad niet meegedaan met x-factor, ook niet met idool, maar, bij god, star academy... je ziet wat ervan gekomen is...

uit medeleven zal ik niet stemmen op deze "plaat".

groetjes van vrouwenliefhebber nicolas ;-)

vind ik dus een goed album maar klinkt ow zo commercieel en amerikaans
je kunt toch beter dan dit katerine ?

avatar van jowietje
Here come all the boys is erg leuk, en new day is ook wel leuk alleen het begin dan.

avatar van jowietje
Dit album moet ik echt hebben, maar geldnood en downloadloos, dus schiet niet echt op.

nicolas schreef:

uit medeleven zal ik niet stemmen op deze "plaat".

groetjes van vrouwenliefhebber nicolas ;-)

als ze niet kan zingen, waarom heeft ze dan Star Academy gewonnen??

Dat zou appart zijn ja

nicolas
okee ze zingt beter dan de gemiddelde mens. maar dat is allemaal maar glamour & glitter hoor. zwaar bewerkt met de computer en aangezien het heeeeel commercieel is, verkoopt het als zoete broodjes.

En toch staat ze niet eens in de top 40, weer appart

avatar van illuvatar
jowietje schreef:
En toch staat ze niet eens in de top 40, weer appart

ze staat er wel degelijk in hoor.

avatar van jowietje
Wel al, hé verdorie, bij mij kan ik de nieuwe lijst niet zien! Vet nummer trouwens dat wel.

avatar van jowietje
Nog eens gekeken, en staat niet in de top 40 hoor, nu kreeg ik wel de top 40. Welk nummer staat die dan?

avatar van illuvatar
Ik bedoelde eigenlijk de ultratop 50 van België, daar staat ze op nummer 18.

avatar van Josje
here come all the boys is toch wel een lekker nummertje