Katerine - Katerine (2005)

Alternatieve titel: Intertwined

Belgiƫ
Label: Universal

1. Out on You (3:07)
  2. Here Come All the Boys (3:14)
  3. Take Me Home (3:30)
  4. Catfight (2:37)
  5. Born (3:24)
  6. New Day [Album Version] (3:25)
  7. 2 Much 4 You (3:08)
  8. Loving You (3:22)
  9. All Night Long (3:36)
  10. One Way Ticket (3:32)
  11. Intertwined (3:34)
  12. I'll Be There (3:43)
  13. New Day [Single Version] (3:23)
avatar van Brecht
als ze niet kan zingen, waarom heeft ze dan Star Academy gewonnen??

éénoog in het land der blinden

ik vind haar vet goed...
dat album nooit gehoord is die in NL tekoop??
nouja ik wacht eerst wel op haar volgende single

haar album zal wel uitkomen in nederland

Arno schreef:
misschien ken ik er niets van, maar ik katerine kan echt niet zingen, x-factor was een belachelijk programma, en die muziek trekt op niets

Ge kent er wel iets van, dit is zowat het slechtste wat België momenteel te bieden heeft.

Ieder zijn gedacht...

nicolas schreef:
nja dat msn-taaltje is vanaf geboortejaar 1992 zou ik zo zeggen. ik als belg gebruik het zelfs niet;

maar als ik op dit album zou stemmen zou ik niet hoger dan 1,5 geven. Waarom? ze schrijft haar nummers niet zelf (tot daar toe) ze kan NIET zingen (gelukkig bestaan er computers daarvoor), ik heb haar ontmoet bij een opname van caramba op jimtv en ze is echt OERDOM. ze weet niets, je zou eens moeten weten welke zever zij uitkraamde tijdens de nummers...) en laatst in het verstand van vlaanderen lag ze er in de eerste ronde uit met een paar punten, nadat ze had vermeld dat ze haar middelbaar niet had uitgezeten, maar wel avondschool had gedaan. ik citeer: "kheb nog ezo dinges gedaan oe noemt da, allee wa ist... boekhouding!" dus voor mijn part kunnen haar muziek en zijzelf een enkele reis naar de maan reserveren.

en ze heeft inderdaad niet meegedaan met x-factor, ook niet met idool, maar, bij god, star academy... je ziet wat ervan gekomen is...

uit medeleven zal ik niet stemmen op deze "plaat".

groetjes van vrouwenliefhebber nicolas ;-)

So what! Dat ze niet kan zingen maakt toch geen zak uit, als het door die "computers" wel goed aan te horen is. Maar zo erg zullen haar zangkunsten nu ook weer niet zijn anders win je geen Star Academy.. Ik heb het album nog niet gehoord alleen het nummer "Here come all the boys" en ik vind het wel een lekker nummertje.. en Katerine zelf mag d'r ook wel wezen! Dat ze de nummers niet zelf schrijft kan ik ook niet wakker van liggen, als het maar goed klinkt (en dat doet "Here come all the boys". Kijk naar Marco Borsato, die heeft ook (bijna?) geen nummer zelf geschreven. Heb je daar ooit iemand over horen klagen? Nee! Maar bijna iedereen vind 'm geweldig!

Ik denk dat ik het album zo maar ff ga downloaden. Laterz!

Lost Highway
Als er een ooit een lijst wordt opgesteld met de meest onzinnige reacties is dit een schitterende poging om meer stemmen te halen dan alle radioheadalbums in de album 100 samen. Dat ze niet kan zingen kan je niet schelen, als het maar goed klinkt door de computers? Dat ze de nummers niet zelf schrijft kan je al helemaal geen zak schelen, als het maar goed klinkt? Beste vriend, wat doet gij hier eigenlijk op musicmeter? . Op die onzin over marco borsato zal ik maar niet antwoorden. Enfin ja eigenlijk ben ik al nen even grote stommerik dat ik op deze onzin reageer. Is de verloedering van Musicmeter hiermee ingezet?
*zucht* Ik zal mij maar troosten met de gedachte dat er wel nog jongeren zijn die om muziek geven.

Jumbo87 schreef:

Ik denk dat ik het album zo maar ff ga downloaden. Laterz!

avatar van jowietje
Lost Highway schreef:

Ben ik het nou helemaal mee eens, op het zelf schrijven ding na, dat is nou niet zo heel erg als je dat niet zelf doet. Je maakt uit eindelijk toch een lied geen boek.

Is het genre trouwens R&B/pop In het lied Here com all the boys is toch echt geen R&B te horen.

Lost Highway
Ik vind het toch echt wel belangrijk dat ze hun eigen teksten schrijven, hoe kan je nu ooit gevoel in je muziek leggen als wat je zingt niet eens van jou komt... Nuja tenzij je meer van dance muziek houdt, daar zijn teksten van ondergeschikt belang. Feit blijft wel dat dit waardeloze bagger is.

avatar van jowietje
Vervang Feit maar door Mijn mening

jowietje schreef:
Vervang Feit maar door Mijn mening

Dat doe ik nu eens niet; mijn slogan is dat je sommige dingen slecht kan vinden en sommige dingen (zoals dit, argumentatie zie hierboven) gewoon slecht zijn. Maar stemmen doe ik iig niet.

Lost Highway schreef:

Ik vind dat op zich ook wel belangrijk, maar niet je eigen teksten schrijven is geen garantie op een absolute mislukking(hier natuurlijk wel ). De zanger van depeche mode en archie bronson outfit schrijven ook hun eigen teksten niet en dat zijn wel uitstekende(hier bedoel ik niet mee volgens het boekje, maar gewoon leuke) zangers.

Ik vind wel dat je een punt hebt, maar slecht voor een groot deel van die zangers.

Katerine kan zingen en iedereen heeft een eigen MENING. En je moet je mening niet opdringen bij andere mensen!

knap debuutalbum van Katerine

Haar nieuwe single is Catfight!

Bekijk ook haar videoclip van Catfight eens,past helemaal bij de song !

x-Liez-x

Ze heeft 3 nominaties voor de TMF-awards!!

avatar van wolf
kellyclarkson schreef:
Ze heeft 3 nominaties voor de TMF-awards!!

Dat is iets om trots op te zijn!

Het interesseert me niet echt veel dat ze genomineerd is, maar ik ben blij voor haar. Ze verdient het en kan wél zingen. Weet niet of jij (Lost Highway) haar al live gehoord hebt. Ik ben echt niet uit op ruzie, maar het lijkt wel alsof jij op ieder popalbum iets aan te merken hebt. Als al dat "commerciëel" gedoe jou niets interesseert, zwijg er dan over. Sommige mensen vinden dit wél goede muziek, dus je hoeft je mening niet op te dringen.

Het was trouwens Star Academy, niet X-Factor.

Nu over het album: het is zeker geen slecht album, maar de balads Intertwined en Loving You vind ik nogal saai. De DVD met 2 videoclips is mooi meegenomen.

Musicer schreef:

Het was trouwens Star Academy, niet X-Factor.

Ik hoor niets liever dan goede popmuziek. Als ik het goed vind zeg ik het, als ik het slecht vind ook, zolang ik mijn mening beargumenteer lijkt me dat geen enkel probleem. Dat je enkel langs komt bij albums waar ik negatieve kritiek bij heb is niet mijn schuld (ik post 5 keer meer goede commentaren dan slechte commentaren)

Ik wil niet terug ruzie hoor.8D

Ik respecteer je mening, ik zei alleen even mijn gedacht. Meer niet.

1,0
Zoals vele hier vinden : Katerine kan niet zingen !
Ze heeft Star-Academy gewonnen door haar uiterlijk.
Ik vind het ook belangrijk dat een artiest zijn muziek ZELF schrijft en het niet LATEN schrijven.
Dan is het helemaal niks persoonlijk meer.
Ik zal nooit een fan van haar worden.
Ze komt ook nogal Sl*tterig over...
1.5 voor de moeite .. *Geeuw*

Katerine kan wel zingen...

avatar van wolf
hoe kan een album als dit 3,53 krijgen! Dit is één van de slechtste albums die ik ooit gehoord heb. Weer zo iemand die denkt dat ze kan zingen.

^^Het heeft niet veel stemmen, daar zal het wel door komen.

Maar, ze kan wel zingen. Ik heb haar al een paar keer live gehoord en als ze niet zo voor de commerciëlere pop ging zouden meer mensen haar waarschijnlijk appreciëren.

Ze heeft een nieuwe single, 'Live Wire'. Deze klinkt weer totaal anders als wat op dit album staat....

www.universalmusic.be ---> my universe, dan inloggen en dan kun je de clip bekijken

Het is een heel goed nummer (de nieuwe single) en ook een superclip!

avatar van Azzurro
Ik heb haar ook "live" aan het werk gezien, en ik kon mn ogen niet geloven. Welgeteld 20 minuten trad ze op, 4 liedjes (3 covers), playback all the way, en na het optreden direct kassa kassa. Ongelooflijk...

Ohja, het was een kinderfeest, maar Katerine wou niet alleen op het podium staan, dus riep ze alle kinderen bij haar, maar ook de clown van dienst en de presentator moesten bij haar blijven op het podium...

Leuk popalbum met enkele covers maar al bij al goede songs hoor! 3.5/5

Jonas
Het album verveelt al naar twee luister beurten!