Pharrell - In My Mind (2006)

Hip-Hop / R&B
Label: Star Trak

1. Can I Have It Like That (3:57)

met Gwen Stefani

2. How Does It Feel? (3:36)
  3. Raspy Shit (3:35)
  4. Best Friend (4:41)
  5. You Can Do It Too (5:22)

met Jamie Cullum

6. Keep It Playa (4:19)

met Slim Thug

7. That Girl (3:59)

met Snoop Dogg

8. Angel (2:44)
  9. Young Girl / I Really Like You (8:12)

met Jay-Z

10. Take It Off (Dim the Lights) (4:06)
  11. Stay with Me (4:05)

met Pusha T

12. Baby (4:06)

met Nelly

13. Our Father (3:26)
  14. Number One (3:55)

met Kanye West

15. Show You How to Hustle (4:14)

met Lauren

16. Swagger International * (4:14)
avatar van Reijersen
jowietje schreef:
Ik stond op het punt om hem te kopen, terwijl ik hem gewoon op m'n computer heb staan (nooit geluisterd) Iets houd me dus blijkbaar tegen

ik denk de muziek. Want de cd stelt verrekte weinig voor.

Reijersen schreef:

ik denk de muziek. Want de cd stelt verrekte weinig voor.

Nee het was de aanbieding van 3 voor 25€

avatar van chansadres
Ik vindt het eigenlijk erg tegenvallen. Hadt veel meer verwacht van onze Skateboard P...

avatar van luc011190
Raspy Stuff heet Raspy Shit, kan iemand dat veranderen

Deze cd lijkt me vrij dramatisch en ik denk niet dat ik hem ooit in zijn geheel ga luisteren. Ik heb nog een flink "Nog Kopen" lijstje, en daar staat deze niet op

Dat dit een onvoldoende is vermoed ik wel, aan de hand van de losse nummers die ik heb gehoord. Eén groot drama. Jammer.

avatar van Rickéh
Kheb hem NET gekocht, ik ga hem zo is beluisteren normaal houdt ik wel van Pharrell's/NERD Muziek

En de cover is bij mij heel anders
Ik zag net de commerical op zn site en die cover is ook heel anders, is er bij elk land verschillende covers ofzo?

En de cover is bij mij heel anders

Bij de freerecordshop lagen al 2 verschillende en volgens mij zijn er nog veel meer, telkens andere kleren.

NET gekocht en nu al op nummer 3 in je top 10, dat is snel

Number One , die Pharrell-stijl ben ik zoo beu gehoord , zelfs Kanye kan die track niet redden. Matig , matig ...

jowietje schreef:

Raar, elke keer andere keer andere cover

avatar van Rickéh
Wat ik me toch afvraag is het enigste van, Wat heeft hij met die poppetjes? vindt ie dat zo geweldig ofzo? in het boekje zit ook die poppetjes, die cd zit zo'n kop van zo'n poppetje en er staat 1 normale als je dat hoesje uitklapt

Rickéh schreef:

En hij staat op alle singles, zou me niks verbazen als die een hele lego collectie van zichzelf heeft.

het moet take it off (dim the lights) zijn, nu weet ik het zeker --> http://www.pharrellwilliams.com/music/?pid=60

avatar van luc011190

-FreeMind- schreef:

Dat er verschillende covers zijn verbaasd me want ik heb dezelfde als op zn site

avatar van auto pilot
1,0
Misschien snap ik je opmerking niet zo goed, maar er zíjn verschillende covers.

auto pilot schreef:
Misschien snap ik je opmerking niet zo goed, maar er zíjn verschillende covers.

Inderdaad.

avatar van Rickéh
Ja je begrijpt me verkeerd
Ik zeg alleen dat 't toevallig is dat ik zelfde heb als op die site én iTunes music store en dat er toch nog verschillende zijn verbaasd me

avatar van auto pilot
1,0
Ik snap je verbazing dan misschien niet helemaal. Het is niet de eerste cd/plaat die met verschillende hoezen komt (waarbij ééntje de 'populairste is, zoals bij Led Zeppelin - In Through The Out Door zeg maar). Wat is er zo verbazingwekkend aan dat er verschillende hoezen zijn?

Ja erm laat maar

auto pilot schreef:

Het verbaasd hem gewoon wel, kan toch

Jadoh
ik dacht dat dat album al heel lang geleden uit was gekomen. vond die reclame al zo raar.
naja. heb er geen behoefte aan ofzo.

avatar van Conway Twitty
Spijtig om te zien hoe deze man is overgestapt van vernieuwende hiphop (met N.E.R.D. op In Search of..) tot dit product. Hier en daar een goede beat maar voornamelijk gewoon erg saai. En ook redelijke gastoptredens van Slim Thug en Kanye West kunnen mij geen positief gevoel over dit album geven. Bovendien zijn de vocalen van Pharrel geen haar meer beter dan mensen als Usher.

Het enige echte goede nummer is volgens mij "Show You How To Hustle", het is toch het beste hip-hop nummer op deze cd

avatar van Discoverme
Dé clubknaller is Baby..het heeft de beats, moodchanges, gruwelijke electrische gitaar en 'Excuuuse me, I'm Talking to you..' gewoon lekker.

Number One heeft een 90's karakter. En ik vind eigenlijk het stukje (verwijzing naar 50 Cents In the club) Like it's your anniversary..go.. Het leukste aan het nr.

Angel heeft die typische 'net-uit-de maat' sound en klinkt erg relaxed. Raspy shit vind ik iets weg hebben van een melige sound (iemand die het anders kan omschrijven? Het is zo'n fout grappig sfeertje.

Young Girl met Jay-z klinkt ook wel lekker, net als How does it feel.

Al met al wel aardig, het blijft Pharrell. Getalenteerd maar misschien te vaak gehoord, terwijl als je dit album en alle andere Neptunes en NERD dingen vaak hoort, je vaak na tijden nieuwe geluidjes ontdekt...zo ook vast hier

En de teksten zijn ook altijd wel van hoog niveau.
3,5 voor nu

Jerra
stelt heel erg teleur

alleen young girl en number one springen de rest...is old
kijk veel liever uit naar de albums van clips en robin thicke

avatar van Rickéh
En toch vindt IK hem mooi , Van andere Hiphop/R&B Albums heb ik spijt zoals die van Snoop dogg , 50 Cent.
Deze juist niet, kvindt hem heel goed

*3,5

De muziek van Pharrell heeft altijd zo'n raar sfeertje maar toch spreekt het me aan. Van Number 1 vind ik het refrein lekker klinken. Stay with me vind ik wel een goed nummer. Die bonustrack vind ik een drama. Baby vind ik echt een goed nummer! Angel ook..

Een 4.0

avatar van Reijersen
Grote verwachtingen en keihard door de mand gevallen. Saai, monotoom, ongeinspireerd, alles wat er fout kan gaan is fout aan deze cd. Oké, misschien af en toe een leuke beatje, maar die beginnen allemaal erg snel te ververlen. Kom niet verder als 2 sterren(Misschien nog te hoog).

avatar van jowietje
Wou hem gister ook weer gaan halen, voor 11,50 in den bosch Maar hij was al uitverkocht Dus het blijkt wel weer dat iedereen er hoge verwachtingen van heeft gehad. Hij komt vandaag weer binnen, dus heeeel misschien ga ik 'm nog halen.