Pharrell - In My Mind (2006)

Hip-Hop / R&B
Label: Star Trak

1. Can I Have It Like That (3:57)

met Gwen Stefani

2. How Does It Feel? (3:36)
  3. Raspy Shit (3:35)
  4. Best Friend (4:41)
  5. You Can Do It Too (5:22)

met Jamie Cullum

6. Keep It Playa (4:19)

met Slim Thug

7. That Girl (3:59)

met Snoop Dogg

8. Angel (2:44)
  9. Young Girl / I Really Like You (8:12)

met Jay-Z

10. Take It Off (Dim the Lights) (4:06)
  11. Stay with Me (4:05)

met Pusha T

12. Baby (4:06)

met Nelly

13. Our Father (3:26)
  14. Number One (3:55)

met Kanye West

15. Show You How to Hustle (4:14)

met Lauren

16. Swagger International * (4:14)
avatar van Rickéh
jowietje schreef:
Wou hem gister ook weer gaan halen, voor 11,50 in den bosch Maar hij was al uitverkocht Dus het blijkt wel weer dat iedereen er hoge verwachtingen van heeft gehad. Hij komt vandaag weer binnen, dus heeeel misschien ga ik 'm nog halen.

Ja, ik vondt hem int begin ook niet echt veel aan.
Maar toen ik hem vaker ging luisteren wordt ie leuker als je hem maar vaker luisterd wordt deze cd toch wel leuk.

avatar van Discoverme
check http://leesmaarlachmaar.blogse.nl voor de recensie

avatar van BlueVelvet
Nu te luisteren op Luisterpaal

avatar van jowietje
Vandaag gekocht, en toch wel een heel erg lekker album. Had er minder van verwacht naar al de negative berichten hier.

gewoon lekkere beats, fijne stem.

avatar van swoon
BlueVelvet schreef:
Nu te luisteren op Luisterpaal

Ga ik zeker eens doen. Al vind ik Can I have it like that? verschrikkelijk.

had een iets hogere verwachting van dit album , als je naar de albums van neptunes luistert en nerd , maar vind dit zeker niet slecht , de beats van pharrell zijn toch wel erg aanstekelijk . vind het dan ook toch de moeite waard dit album

Er staan wel wat leuke liedjes op, maar ik vind 'm n beetje saai/gewoon.
Dus daarom heb ik m 3 sterren gegeven

Ik vind dit echt een gigantische tegenvaller.
Ongelooflijk, vrijwel alles lijkt op elkaar, en na 2 minuten heb ik veel liedjes uit pure zelfbescherming moeten skippen.

Voor mij 2*

avatar van Dielie
leuk en schattig plaatje, ik vind hem wel goed

edit; ik heb dus degelijk deze hoes, met de streepjes-t-shirt, die vond ik het mooist

avatar van jeroen1904
De plaat wordt overal toch wel vrij zwaar afgekraakt, maar ik vind het nog meevallen. Het is niet het meesterwerk dat sommigen toch verwacht hadden en aan NERD kan het niet tippen , maar dat nu alles slecht is, vind ik ook overdreven. Er staan toch echt wel enkele zeer goede nummers op (vooral de samenwerkingen met jamie cullum, jay-z en kanye west). Natuurlijk staan er ook een pak vullertjes op, maar plaat krijgt van mij net een positieve score, 3 .

Lekkere plaat, vooral het nummer met kayne west is geweldig!

avatar van .Fee.
Ik ben nog maar sinds kort Pharrell/N.E.R.D.-freak, dus ik weet (nog) niet of dit album een tegenvaller moet zijn, maar ik vind het een heerlijke plaat. Lekkere nummers, vooral 'Best Friend', 'Number One' en 'You Can Do It Too'.
'Our Father' vind ik ook een mooi nummer, ik ben erg benieuwd naar wat hij nou echt zingt, ik kan het namelijk niet erg goed verstaan. Respect, dat hij een liedje over God op zijn album zet. Zie je niet vaak bij hiphoppers.

4 sterren voor dit album.

Boooring! Ik denk dat Pharrell maar moet stoppen, de laatste jaren komt er niets nieuws uit de koker. Hij blijft z'n beats maar recyclen. 2.5* Hij is wel aardig als achtergrondmuziek..

Leuk om in de Rap Muziek als product te komen, verder heeft dit voor mij niet echt een betekenis.

avatar van BoordAppel
Lang niet zo slecht als her en der beweerd wordt maar echt goed kan ik het niet noemen. Pharrell is hiermee wel erg commerciel gegaan. Het is allemaal vrij simpel en met geen een nummer weet hij mij te verrassen. Toch luistert het nog wel lekker weg en is er niets om je aan te ergeren, enkel misschien het feit dat deze man gewoon veel beter kan.

avatar van james_cameron
Weinig opzienbarende hip hop-plaat met R&B invloeden, maar het geheel ligt wel lekker in het gehoor.

avatar van luc011190
Ondertussen brengt hij in Japan gewoon het nummer International Swagger uit, staat niet op deze cd, en onstijgt dit niveau ook volkomen. Er is één manier om aan deze track te komen, jeweetweldingesenpindakazen.

Heerlijk nummer, over déze cd wil ik het liever niet meer hebben

avatar van tovenaar
BoordAppel schreef:
en is er niets om je aan te ergeren
Nou... YEZZZUURRR x 283975 = ergernis.

avatar van BoordAppel
Haha, dat zegt hij inderdaad wel érg vaak.

Hoe vaker ik hem beluister hoe beter hij wordt. Zeker de nummer naar het einde van de cd zijn heel lekker relax .. Enkel "Can I Have It Like That" vind ik een slecht nummer, vooral omdat Gwen Stefani het volledig verpest.

avatar van Discoverme
luc011190 schreef:

Heerlijk nummer, over déze cd wil ik het liever niet meer hebben

Vond het nummer Eye Water met Cassius ook wel waardig N.E.R.D./ Pharrell-niveau

En wat te denken van Sleepy Brown ft. Pharrell en Big Boi -Margarita

avatar van thomzi50
International Swagger is inderdaad erg sterk.

avatar van MJ_DA_MAN
.Fee. schreef:

O nee?

Vind het niet echt een goede cd.
Had beter van hem verwacht.
BIjna al zijn liedjes op die cd
zijn saai. Can I Have It Like That gaat
na een paar keer erg vervelend worden.

.Fee. schreef:

O nee?

avatar van thomzi50
Dat was al gepost, hiphop4ever

thomzi50 schreef:
Dat was al gepost, hiphop4ever

whahah nog niet gemerkt hoor

avatar van MJ_DA_MAN
thomzi50 schreef:
International Swagger is inderdaad erg sterk.

Valt ook nog wel mee maar wel wat boven het niveau van de gemiddelde track van dit album.

avatar van Cath
Ondanks mijn verwachtingen een best ok album! Het is niet een klassieker ofzo, maar er staan genoeg lekkere nummers op. De beats zijn over het algemeen erg goed. Alleen moet ik wel zeggen dat de beats soms best op elkaar lijken..
Vooral de snellere nummers zijn de betere, die hele rustige vind ik niet zo heel boeiend eigenlijk. Maar dat nummer Raspy Shit, klinkt geweldig, net als Keep it Playa, Baby (Nelly verpest het alleen weer..) en Angel. Al met al net 4 sterren.

eazyfan
Pff... ik vind dit album maar erg erg zwak, heb deze in de free record shop toch maar eens geluistert, en wat was ik blij toen het gedaan was, zeer zwakke raps, maar dan ook erg erg zwak, op sommige momenten kon ik er zelf niet meer mee lachen, en dan word hij nog aangevuld door Nelly, Kanye, Jay-Z, Slim Thug, Snoop Dogg, erger kon gewoon niet, dit album werd meerdere keren uitgesteld omdat hij het wou verbeteren, wel dat valt niet te horen, het begint al zo erg met Gwen Stefani ,en het gaat van kwaad naar serieus erg.al bij al geef ik deze nog 1,5* voor paar beats die nog leuk zijn maar ook niks speciaals.