Ringo Starr and His All-Starr Band - Ringo Starr and His All-Starr Band (1990)

Label: EMI

1. It Don't Come Easy (3:17)
  2. The No-No Song (3:28)
  3. Iko Iko (6:11)
  4. The Weight (5:57)
  5. Shine Silently (6:46)
  6. Honey Don't (2:44)
  7. You're Sixteen (3:00)
  8. Quarter to Three (3:52)
  9. Raining in My Heart (5:23)
  10. Will It Go Round in Circles (4:21)
  11. Life in the Fast Lane (6:40)
  12. Photograph (4:20)
Bob Cremers
Deze wil ik wel horen.

DonDijk
Ik heb hem op DVD, maffe kees die Ringo Starr. Nait te best ook trouwens, dit optreden.

avatar van bikkel2
Ik meen 1 van de eerste Ringo en een All-starsband uit 1990 .
Met Ringo op de buhne is het gelijk jolig en meigheid alom .
Hier is dat niet anders .
Toch staan er een aantal zwaargewichten aan musici op de buhne.
Amerikanen als Nils Lofgren , Levon Helm , Rick Danko, Billy Preston , Dr. John, Clarence Clemmons en Joe Walsh zijn of waren (Danko en Preston zijn inmiddels overleden ) unieke figuren uit de rockhistorie .
Hoogtepunten zijn duidelijk songs als The Weight , Shine Silently , en het ontroerende , Raining In My Heart ( Danko op z'n best .)
De Ringo songs zijn partykrakers , al vind ik Photograph en It Don't Come Easy in vorm heel aardige liedjes .
Dieptepuntje is Life In The Fast Lane . Vocaal verkracht door Joe Walsh . Een andere keuze voor hem had wellicht beter geweest .
Een onderhoudend avondje lekker spelen met muzikale mates , iets wat Ringo tot op de dag van vandaag nog steeds doet . Hij heeft ze kennelijk voor het uitkiezen want er zijn al heel wat samenstellingen de revue gepasseerd . En zeg nou zelf ; Wie kan die droogkloot van een Ringo nu iets weigeren ...... en het was wel een Beatle natuurlijk .