Tiga - Sexor (2006)

Canada
Dance / Electronic
Label: Different

1. Welcome to Planet Sexor (0:50)
  2. (Far from) Home (2:43)
  3. You Gonna Want Me (3:57)

4. High School (2:42)
  5. Jamaican Boa (0:30)
  6. Louder Than a Bomb (3:16)
  7. Pleasure from the Bass (3:50)
  8. Who's That? (1:13)
  9. Down in It (3:30)
  10. The Ballad of Sexor (3:22)
  11. Good as Gold (7:13)
  12. Flexible Skulls (0:29)
  13. (Far from) Home [The Speed of Sexor Reprise] (4:32)
  14. Burning Down the House (4:07)
  15. 3 Weeks (4:19)
  16. Brothers (5:04)
  17. Sir Sir Sir (3:35)
  18. (Far from) Home [The DFA Remix - Joakim Edit] * (6:31)
  19. Time 2 Kill * (4:06)
  20. You Gonna Want Me [Tocadisco Emergency Exit Remix] * (6:11)

met Jake Shears

21. Move My Body [Only 4 Erol Mix] * (5:07)
  22. Burning Down * (6:14)
  23. Do It Don't Stop * (4:12)
  24. Soulwax - E Talking [Tiga's Disco Drama Remix] * (5:39)
  25. You Gonna Want Me [Van She Tech Remix] * (4:48)

met Jake Shears

26. 3 Weeks [Bookashade Remix] * (7:39)
  27. Good as Gold [Morgan Geist Monophonic Remix] * (7:19)
  28. Type of Guy * (3:43)
avatar van FunkyMonk
Ik hem hem daar vorig jaar gezien; hij had toen net die remix van Thomas Andersson (washing up) uitgebracht; iedereen uit zijn dak natuurlijk toen hij dit draaide. Live, Technisch wel niet echt de sterkste dj.

Ik was dit helemaal vergeten. Heb 'm een stuk op Lowlands gezien/gehoord en ik vond het wel leuk eigenlijk.
Ga zo even wat luisteren van dit album, nu luister ik even van 3voor12 de show op Lowlands.

Ik heb even wat gehoord en ik vind er niet zo veel aan. De zang is over het algemeen ook echt vervelend gewoon.

Dit lijkt me alleen vet om live te horen.

Lovin it! Was ook super @ ILT

Live is deze gozer altijd een feestje :d

Blijft toch één van de beste albums van 2006!

Super fijn dance album, ik vind dit album samen met Destroy Rock & Roll van Mylo, 2 van de beste dance albums die ik ken *ik ken er dan ook vrei weinig *

Ik heb hem vandaag gekocht, super fijn album

avatar van KampF
Nog maar een 1,5*
Eerste 'eigen' album, terwijl Tiga al zo lang mee draait..

Bedroevend kerel Balen dat je je oude crap er ook nog op hebt gezet.

Ik denk dat Tiga meer is van het daadwerkelijk draaien op festivals/feesten. En hij produced veel dingen en hij mixed veel liedjes. En hij draaide ook veel underground. Hij heeft ook nog een eigen platenwinkel + eigen platenlabel.

Dus ik denk dat hij daarom niet veel albums heeft uitgebracht Maar dat maakt hem geen slechtere DJ

Als je op wikipedia (engels) kijkt dan zie je ook dat hij maar 1 daadwerkelijk album heeft, Sexor, en dat hij 4 mix- CD's heeft: Montreal Mix Sessions Vol. 1 (1998),Mixed Emotions: Montreal Mix Sessions Vol. 5 (2000), American Gigolo (2001), DJ-Kicks: Tiga (2003), INTHEMIX.05 (2005)

Sven Bersee
Dat zijn 5 mix cd's. Als ik goed tel.

avatar van Tabossi
Enkele opvallend leuke nummers Ballad of Sexor (te gay, maar daarom niet minder cool), Brothers en 3 Weeks. Maar met kop en schouders boven de rest steekt toch Good as Gold. Wow, sfeervol! Duidelijk minder vind ik zijn bekendere werk zoals Pleasure from the bass, hoewel You gotta want me wel goed blijft. Kortom: genoeg goede nummers om deze cd een 4 te geven

JustaRascal
Dat nummer Mind Dimension is toch van hem? Hopelijk komt dat op een eventueel nieuw album.

Tabossi schreef:

Haha, Tiga himself is 'te gay'

LoveStoned
Freekje schreef:

Haha, Tiga himself is 'te gay'

Hij gedraagt zich inderdaad erg nichterig. Maar op den top hetero, hoe hij met vrouwen om gaat. Vergelijk hem een beetje met Prince. Zo'n nichterige oer-hetero .

avatar van palomanp
Wel leuke partyshizzle : D

avatar van NewYorkCityLight
Louder Than a Bomb is echt fantastisch . Wat een heerlijk nummer. Who's That? is ook zo fijn.

Hele album is van ongeveer gelijke hoogte, lekker plaatje hoor. Single You Gonna Want Me vond ik destijds weinig aan en dat is dan ook het minste nummer op deze plaat.