Voor mij is dit een van hun beste, alle specifieke Saga kenmerken zitten in dit album gekoppeld aan vrijwel allemaal sterke songs die je kan onthouden zonder dat het irritant glad of commercieel klinkt.
On the Loose is gewoon een heel goede opener, lekker up-tempo.
Times Up is een origineel sfeervol nummer waarbij ze tenminste iets nieuws proberen.
De elektronische drums en de synthesizerbas maken juist dit nummer origineel, alhoewel ik een heel album met dit soort muziek saai zou vinden is 1 nummer op een Saga album een welkome afwisseling.
Wind Him Up is een heel goed nummer, dit nummer heeft hele sterke refreinen ?
Amnesia is juist door wat reggae invloeden in Saga stijl superorigineel !
Alleen het refrein word wat te vaak herhaald.
Framed begint wat zwak, dat wel ja maar na zo'n 2,5 minuut begint men in Saga stijl te soleren en wordt het opgebouwd naar een stevige climax (3 minuten genieten!).
The Interview is een pomprocknummer met een wat pratende zang, heerlijk subtiel ingevuld wat mij betreft.
No Regrets is enigzins filmisch en sfeervol.
Conversations is een instrumentaal nummer waarbij eens niet alles uit de kast wordt gehaald en daardoor niet minder interessant !
No Stranger is een stuwend Saga nummer die wat mij betreft een waardige afsluiter is van een van de beste Saga albums.
Ook hierin weer de nodige afwisseling met een heel apart begin en eind.
De nummers blijven vrij makkelijk hangen na enige luisterbeurten, dat aspect mis ik bij bv Saga hun 2de en 3de album, fantastisch album dus.