Britney Spears - In the Zone (2003)

Label: Jive

1. Me Against the Music (3:44)

met Madonna

2. (I Got That) Boom Boom (4:51)

met Ying Yang Twins

3. Showdown (3:17)
  4. Breathe on Me (3:43)
  5. Early Mornin' (3:45)
  6. Toxic (3:21)
  7. Outrageous (3:21)
  8. Touch of My Hand (4:19)
  9. The Hook Up (3:54)
  10. Shadow (3:45)
  11. Brave New Girl (3:30)
  12. Everytime (3:53)
  13. Me Against the Music [Rishi Rich's Desi Kulcha Remix] (4:33)

met Madonna

14. The Answer * (3:54)
  15. Don't Hang Up * (4:02)
avatar van Daan
Over het algemeen nog net zo kut als haar voorgaande CD. Maar het het liedje Toxic klinkt wel erg lekker. De clip is daarentegen weer barslecht.

Kortom, het is nog steeds dat stomme krengetje van hit me baby one more time.

avatar van Jordy
Toxic is inderdaad fantastisch geproduceerd... samen met de geweldige Pharell remix van "Boys" de enige Britney tracks die ik wel kan waarderen..

avatar van Daan
Maar dat komt eerder door Pharell dan door Britney.

Paz
Waarom luister je een cd als je niet van de artiest houd als ik vragen mag?En als je luisterd blijf dan objectief, het is zeker wel een goede cd en helemaal ten opzichte van alle eerdere van Britney, een artiest die nog steeds groeit.

Fantastiche cd!
Lekker om op te swingen en op te slowen (Everytime).
Beter dan haar vorige albums!
Zeker 5*!

avatar van tovenaar
Tjeerd schreef:

op te slowen (Everytime).

Dat moet ongeveer 10 jaar geleden zijn dat ik dat woord voor het laatst heb gezegd .

LOL, ja dat deden we op schoolfeestjes in groep 8 op de basisschool

Wil je met me slowen...ja dat was wel lachen ja...
Trouwens, Everytime is een mooi nummer. De hele cd klinkt overigens wel lekker, viel me niks tegen:

****

Daan schreef:

Maar het het liedje Toxic klinkt wel erg lekker.

Goh, ik dacht dat ik me al moest gaan schamen maar blijkbaar zijn er dus meer

Toxic vind ik echt een goed nummer! vooral die clip.. allejezus zeg, wat een wijf

xx Olaf

Idd, er staan wel een paar lekkere, swingende en mooie nummers op... dus ik geef een 3,5 * !!

Stop es allemaal met die commentaar op britney spears.Ok ze heeft een paar keer iets fout gedaan ma daarom moede ze nie beginne uitsluiten.:@

avatar van Jordy
... en nu in het Nederlands?

kevke1990
Brit is back

fredjas schreef:

Als jij redelijk NL begint te typen, en Britdoos een keer eigen (fatsoenlijke) liedjes begint te schrijven zullen we het er weer eens over hebben

avatar van Zachary Glass
Beste Britney,

Reeds 5 jaar probeer ik je weg te relativeren - occasioneel heb je me een flinter carnaval-achtig plezier bezorgd ("Hit me baby one more time" - dat robotachtige nummer van Max Martin).

De producties van "Toxic" & "I'm a slave 4 you" deden me perplex staan. Toen ik de tweede maal luisterde, hoorde ik onder de laag make-up (daar ben je goed in, Britney) non-songs.

Britney - je wil zo graag au sérieux genomen worden als "songschrijfster". Durf jij eigenlijk wel te leven? Het enige wat ik hoor in jouw nummers is: "geld!" (x 1000), de backbeat lijkt te worden verzorgd door vallende Gucci-tassen.

Alles wat je zingt, klinkt matig en onecht. Tuurlijk zijn er de fans, miljoenen "brave mensen" - die een traan plengen om je bittere liefdesverdriet in Everytime .

Ik zou willen schrijven dat je pathetisch klinkt, maar helaas - voor pathethiek heb je toch een béétje van een hart nodig.

Britney - geloof niet dat je fans je bewonderen. Morgen hebben ze een andere idool - en je platen zullen even snel vervliegen als goedkope parfum in de lucht.

Britney - ik zei het al: ik probeer je weg te relativeren - maar het lukt me niet. Ik blijf me afvragen: "Hoe is het mogelijk dat iemand zo wanhopig populair wil blijven?" Ik zou kunnen stellen "geld!", maar die krater in je hart zul je niet kunnen blijven vullen met geld.

Ik zag je zopas op het scherm - ik keek hoe je lachte. Weet je - je doet dat heel erg triest.

avatar van T.O.
Zachary Glass schreef:

de backbeat lijkt te worden verzorgd door vallende Gucci-tassen.

haha, dit klinkt als een goede hiphop-line

avatar van fish
1,0
Lieve Zachary,

Lieve lieve domme Zachary-blijkbaar komen de boodschappen in mijn liedjes niet over bij jou. Misschien ben je niet zo klassiek geschoold? Want, net als bij Shakespeare, zitten er diepere lagen in mijn teksten die blijkbaar ongrijpbaar zijn voor jou.
Oke, ik schrijf ze niet zelf, maar dat komt omdat ik zo'n draaikolk ben van emoties dat het mij onmogelijk wordt ze goed te verwoorden. Gelukkig zijn er meer begaafde artiesten en zij zijn in staat om op mijn aangeven die complexe emoties om te zetten in teksten. Jammer toch, dat jij dit niet kan oppikken.

Ik zal je een voorbeeldje geven, lieve Zachary.
Laatst werd ik 's nachts wakker met een ontstellende dorst. Ik dacht er over om mijn hulp wakker te bellen, maar die kon haar nachtrust goed gebruiken want de volgende dag moest ze toch weer het zwembad schoonmaken, de schoorsteen vegen, de drie verdiepingen stofzuigen, mijn teennagels lakken, de kussentjes in mijn bh's opblazen en denk niet dat ik haar niet waardeer want ik zeg altijd tegen haar: 'Ik respecteer jou, Kunta Kinte, echt waar, je bent mijn kleine glimmende slaafje...'
Hoe dan ook, ik liep zelf dan maar naar de koelkast, pakte een pak melk, nam een slok en.....spuugde alles weer uit! De melk was bedorven! Bah! Ruim over tijd bleek! Ik kan je niet vertellen wat die ervaring met mij deed, ik weet niet of jij wel eens puur vergif naar binnen hebt gekregen, maar mijn leven tijdens de Mickey Mouse club flitste aan me voorbij.

Deze ervaring heb ik laten verwoorden in een liedje. En misschien dat de dieperliggende boodschap: dood door vergif, afscheidnemen, angst, trauma, aan jou voorbij gaat, en hoor jij in Toxic een flauw gebeuren over een lekkere gevaarlijke vent, maar mijn fans horen mij wel. Dat weet ik zeker!

Val jezelf niet te hard lieve Zachary, mijn muziek is niet aan iedere boerenpummel besteed. Maar eigenlijk zou iedereen wel mijn muziek moeten kunnen waarderen. Van de foetus 'Not a girl, not yet a woman' tot aan de demente bejaarde 'Oops, I did it again'.

Luister Zachary, luister!

Liefs Britney

avatar van BoordAppel
fish schreef:

Van de foetus 'Not a girl, not yet a woman'

avatar van Zachary Glass
Britney via de account van fish schreef

Inderdaad, Britney. Ik ben een boerenpummel, meestal onhandig. Daarom ben ik als uitermate verlegen jongen, enorm tevreden dat ik geadresseerd word met zo'n schattig bijvoegelijk naamwoord als lieve door een vrouwelijk creatuur.

Ik gebruik het woord "creatuur", want menselijk is je muziek volgens mij niet. Zoals ik eerder zei, heb je volgens mij geen ziel in je muziek. Je verkoopt "je ziel" voor een grijpstuiver. Je muziek ligt met de benen wijd opengespreidt te wachten op "klanten".

Grappig dat je Shakespeare erbij haalt, wanneer ik jou hoor zingen, denk ik altijd aan Ophelia. Arme, arme meid.

avatar van John Doe
Miss Spears schreef:
Lieve Zachary,...
Ik ga bij mijn favoriete artiesten ook brieven schrijven, want Musicmeter blijkt bekend genoeg dat je kans hebt op antwoord! Respect voor Britney

slaemperayreon
Wat is die clip van toxic erg! zo van: kijk mij nou eens, ik ben veel volwassener geworden en daarom zie je me nu in een reetveter en met blote tieten! KUTWIJF!

avatar van HammerHead
Gast, zit eens niet al die albums, die je niet helemaal kent omlaag te stemmen. Kijk, het mag kutmuziek zijn, maar verdoe er je tijd dan ook niet mee.

avatar van tims
slaemperayreon schreef:

Dacht dat we hier regels hadden t.a.v. taalgebruik.

Tot m'n verbazing volgt hier een positieve waardering :

In the zone ****

Dit is een commercieel en breed popalbum zoals hij hoort te zijn : debiele nummers die het ondanks alle debiliteit en oppervlakkigheid niet slecht zouden doen in een discotheek. Spears haar muziek ligt hier bijwijlen erg leuk in het oor en dat is genoeg voor haar.

kiekske
In 2005 komt haar nieuwe album uit!!!!

kiekske
Voor mij is dat goed nieuws en haar Mona Lisa klinkt echt heel anders dan de liedjes op deze Cd maar klinkt nog altijd heel erg leuk.

kiekske
Haar nieuwe single word Someday(I Will Understand) en het is een ballad. De videoclip is voor het eerst vertoond na de laatste aflevering van haar docusoap Chaotic.

Zachary Glass schreef:

Beste Britney,

Waarom haat iedereen haar en haar muziek. Ik vind dat zo erg voor Britney. Dan zijn jullie verbaasd dat ze niets meer doet voor haar fans, ik zou ook niets meer doen voor hen als ik heel de tijd kritiek krijg op alles wat ik doe, wat ik draag. Als ze braaf is, is het een seut, als ze een beetje wilder is, dan is ze een hoer(sorry voor mijn taalgebruik, ik kan het niet anders verwoorden). Nu, dat je kritiek hebt op de muziek van haar, daar kan ik inkomenn dat is ieder zijn mening, maar stop aub om haar persoon te beledigen.