Juicy J - Stay Trippy (2013)

Label: Taylor Gang

1. Stop It (3:21)
  2. Smokin' Rollin' (2:36)

met Pimp C

3. No Heart No Love (4:03)

met Project Pat

4. So Much Money (3:31)
  5. Bounce It (4:20)

met Trey Songz en Wale

6. Wax (3:33)
  7. Gun Plus a Mask (3:23)

met Yelawolf

met Justin Timberlake

11. Money a Do It (3:56)
  12. Talkin' 'Bout (4:21)

met Chris Brown en Wiz Khalifa

13. All I Blow Is Loud (3:38)
  14. Bandz a Make Her Dance (4:38)

met Lil' Wayne en 2 Chainz

15. Scholarship (3:29)

met A$AP Rocky

16. If I Ain't (3:44)
  17. One Thousand *

met Wiz Khalifa

18. Having Sex *

met Trina en 2 Chainz

19. One of Those Nights * (4:17)

met The Weeknd

avatar van bennerd
Op papier is dit nu al een van de leukste platen van het jaar.

avatar van Yestsida
Dit wordt volgens mij inderdaad één van de toppers dit jaar. Heb hier ongelooflijk veel zin in!

Harco
Zo ontzettend veel zin in. Plaat van het jaar, nu al.

Dit gaat zo hard worden
Vette cover btw!

avatar van Delars
Nu te streamen op zijn site terwijl je geld gooit naar strippers!
Juicy J - Stay Trippy - Stay Strippy - staytrippy.thejuicyj.com

avatar van D-Clutch
Delars schreef:
Dit gaat zo hard worden

Dit is zo hard geworden

avatar van D-Clutch
6 keer volledig geluisterd inmiddels en het is alweer een tijdje geleden dat ik bij de eerste paar luisterbeurten zo heb genoten van een album. Beginnen bij track 1, voluit blazen en genieten. Harde producties. Harde teksten. Juicy J is natuurlijk inhoudelijk verre van de beste rapper, maar ik hou van zijn stijl. Past ook perfect bij de beats. Verder zitten er wat mij betreft geen skiptracks tussen en voegen de gastartiesten (bijna) allemaal iets toe.

avatar van Delars
Vandaag een aantal keer beluisterd en Juicy gaat hard. Zoals Clutch al zegt, er zijn geen nummers of gastartiesten die je hoeft te skippen. Het enige nadeel vind ik tot nu toe dat een aantal nummers erg op elkaar lijken. Inhoudelijk is hij inderdaad niet de beste rapper, maar dat is ook niet de reden dat ik luister naar Juicy. Juicy is gewoon een baas en komt weg met matige onderwerpen.
Er zitten vaak lines tussen die een lach op mijn gezicht toveren en dat is toch wel Juicy zijn sterkste punt denk ik.

avatar van Holla
Had een ietwat negatieve reactie geplaatst eerder die ik nu anders wil brengen. Juicy is een komische rapper die het idee van de banger helemaal onder de knie heeft. Sterker nog, zijn hele album is ermee gevuld. En dat is nou juist wat mij niet helemaal aanstaat bij deze artiest. Een album met alleen maar bangers is leuk, maar het is erg veel van hetzelfde. Qua hooks die op dezelfde manier gestructureerd zijn vaak, zit er niks fout. Enkel het probleem is dat die herhaling telkens gaat vervelen. Hierdoor is mijn enthousiasme wat ik voor dit album had, enorm afgenomen. Niks mis mee, heb gewoon verkeerd ingeschat wat ik van een Juicy album moest gaan verwachten. Opzich best okee album, maar ik zal het niet gauw weer eens aanzetten.

3.0

avatar van Delars
Damn, nu al verhoogd. Juicy gaat zo hard hier. Iedere gast artiest voegt echt iets toe en ik zit een uur lang met mijn hoofd te knikken op de beats. De beats passen echt precies bij Juicy en het is geweldig dat hij zichzelf is gebleven op zijn solo album. Tracks die ik echt heel hard vind:
- Stop it, Smokin Rollin, Bounce It, Gun Plus a Mask, Show Out, The Woods, Money a Do It, All i Blow Is Loud, Bandz a Make Her Dance, Scholarship, If It Aint.

Ja ik weet het, dat is zowat het hele album. Die haperende flow die sommige luisteraars ongetwijfeld irritant vinden, vind ik geweldig . Juicy levert een heel solide en eigen album en ik kan daar alleen maar van genieten. Klasse Juicy.

avatar van Yestsida
Ik sluit me volledig bij je aan, Delars. Zoals verwacht is het echt een top album! Heb geen enkel zwak nummer tegengekomen. Al de door jou genoemde nummers zijn geweldig. No Heart No Love, So Much Money en Smoke a Nigga mogen van mij ook nog op dat lijstje. Nu hebben we pas echt zo goed als heel het album.

Trouwens nog een dikke voor bonustrack One of Those Nights.

avatar van Delars
Ik vind het heel knap dat Juicy zo constant weet te komen. Op iedere track vind ik lines die me echt aan het lachen maken en een glimlach op mijn gezicht toveren. Sommige dingen zijn echt goed gevonden ( zal nog met voorbeelden komen ). Ik kan me voorstellen dat het op het eerste gehoor klinkt als een doorsnee rapper uit Amerika maar dat is absoluut niet zo. ( Al helemaal niet als je het feit erbij haalt dat Juicy al 20 jaar in de rapgame zit )

Ben het totaal met jullie eens. heerlijk heerlijk album. Smokin Rollin

Vind die herhalende refreintjes waarop elke track gebaseerd is erg vervelend als ik eerlijk moet zijn

avatar van bennerd
Zonder dat is het geen Juicy. Net voor de eerste maal beluisterd en dit kan zowaar mijn hiphopplaat van het jaar worden. Heerlijk hoe hij gewoon bijna even lomp tekeergaat als op zijn mixtapes.

avatar van Kos
Kos
Zeg me asjeblieft dat Bouncin' een buitenbeentje op dit album is. Anders: doei, Juicy.

avatar van bennerd
Bounce It? Echt een ongelooflijk kutnummer tussen een reeks heel sterke tracks. Mochten alle nummers van dat kaliber zijn, had ik dit 1* gegeven.

avatar van Kos
Kos
Mooi zo. Ik word helemaal depri als ik al de videos van de laatste bekende hiphopalbums bekijk. French Montana, Wale, Rick Ross, Rich Gang, 2 Chains, Meek Mill. De fuck is er aan de hand met al die shit. Vroeger zou je gewoon keihard lachen om zoveel wackness. .

avatar van MJ_DA_MAN
Blablabla. Ik ga niet nog een keer zeggen dat er genoeg hiphop is die jij ook goed vindt. Of die iig niet in het straatje artiesten ligt die je opnoemt. En dat die artiesten met dezelfde hiphopinstelling als jij rondlopen en zich profileren als eckte hiphopperts en nog steeds trouwe boom bap maken. Of het proberen.

En bennerd is sarcastisch (?).

avatar van bennerd
Neen, ik ben niet sarcastisch. Bounce It is een kutnummer, voor de rest is dit heel erg sterk. Net zoals zijn tapes met Lex Luger en de tape die voorafging aan deze plaat.

avatar van Bedorvenkebab
Kos schreef:

Meer hef luisteren man. Dan komt alles goed.

avatar van Silky & Smooth
bennerd schreef:

Ik las dit gister en tegelijkertijd dacht ik: potver, wat luister ik een lekker nummertje! Je raadt het al, Bounce It. Dus ik ben ook het ook oneens met jou.

Over de rest van het album: . Ik denk niet dat dit voor mij het album van jaar gaat worden, maar wat is dit lekker. Juicy J is natuurlijk al een veteraan in de business, maar sinds hij echt solo is gegaan heb ik vaak het gevoel dat hij een (zeer getalenteerd) groentje is. Hij past zo gemakkelijk in de huidige scene, maar hij weet tegelijkertijd ook op te vallen. Stay Trippy is het perfecte voorbeeld daarvan:

dikke beats² + harde raps² + geen skiptracks² + vermakelijke teksten².

Juicy is the GOAT

Harco
Bounce It is een van de hardste tracks van dit album. Ik mis helaas de rauwe toon van die mixtapes: al die beats hier zijn allemaal iets te gepolijst. Poptrap kun je dit beter noemen.

avatar van Raul
lekker album, nooit verwacht

all bangers!

avatar van Jordyp
Tijdsduur mocht wel wat korter, maar bij vlagen best vermakelijk.

avatar van Wakeupeveryone
Echt heel goed, leuke nummers, heerlijk.

avatar van KILLERBEE99
Erg vermakelijk. Ook sommige gast artiesten die ik meestal 10x niks vind zijn hier goed te pruimen.

FelipeGutiérrez
Dat refrein van Bounce It is heel erg verslavend.