Linkin Park - Recharged (2013)

Rock / Electronic
Label: Warner Bros.

1. A Light That Never Comes (3:50)

met Steve Aoki

2. Castle of Glass [M. Shinoda Remix] (6:20)
  3. Lost in the Echo [KillSonik Remix] (5:09)
  4. Victimized [M. Shinoda Remix] (3:00)
  5. I'll Be Gone [Vice Remix] (4:01)

met Pusha T

6. Lies Greed Misery [Dirtyphonics Remix] (4:51)
  7. Roads Untraveled [Rad Omen Remix] (5:28)

met Bun B

8. Powerless [Enferno Remix] (6:08)
  9. Burn It Down [Tom Swoon Remix] (4:47)
  10. Until It Breaks [Datsik Remix] (6:01)
  11. Skin to Bone [Nick Catchdubs Remix] (3:54)

met Cody B. Ware en Ryu

12. I'll Be Gone [Schoolboy Remix] (6:12)
  13. Until It Breaks [Money Mark Headphone Remix] (4:30)
  14. A Light That Never Comes (Rick Rubin Reboot) (4:40)
  15. Burn It Down [Paul van Dyk Remix] * (8:00)
Mijn recensie:

Het is een remixalbum dat een nieuw nummer bevat. Het nummer A Light That Never Comes vond ik vanaf het uitkwam al niet zo heel geweldig. Op dit album is zelfs een klein beetje rock niet meer te vinden. Alles is vervangen door electronica (met name dupstep). Ondanks ik niet heel erg van de remixen ben vind ik A Light That Never Comes niet het beste nummer op het album.
De beste nummers op het album vind ik de Castle of Glass remix en de Tom Swoon remix van Burn It Down. Als je echt van de rock bent en je bent fan van die Linkin Park zal ik dit album niet kopen tenzij je je collectie compleet wil houden. Als je zowel van rock en house (met name dupstep) houdt dan beveel ik het album wel aan omdat er wel hele "goeie" house nummers op staan. Omdat ik van zowel house en rock houd kon ik deze cd helemaal afluisteren maar ik luister toch met andere oren naar Linkin Park en vind persoonlijk daarom Reanimation beter omdat daar nog wel rock in zit. Daarom ga ik tussen heel goed en heel slecht zitten. 3*

avatar van james_cameron
Elf jaar na Reanimation is dit het tweede remix-album van de band. Helaas wordt hier overwegend voor de makkelijke weg gekozen, resulterend in een reeks vlakke dance-stampers. De nieuwe song A Light That Never Comes is een leuke opener en de eerste paar remixen zijn prima, maar vanaf de drum & bass remix van Lies Greed Misery wordt alles snel vlakker en saaier. Men heeft ook niet bepaald de sterkste songs van het laatste album gekozen om te remixen. Jammer, want de op hol geslagen gabber-versie van Victimized is erg geslaagd en zo staan er hier en daar nog wel een paar tracks op die de moeite waard zijn.