Nas - Nastradamus (1999)

Label: Columbia

1. The Prediction (1:20)
  2. Life We Chose (4:08)
  3. Nastradamus (4:11)
  4. Some of Us Have Angels (4:14)
  5. Project Windows (4:55)

met Ron Isley

15. The Outcome (6:47)
  16. Hate Me Now * (4:45)

met U-Niq

avatar van Stephaen
Onterecht neergezet als zwak album. Bijna alle nummers die oorspronkelijk bedoeld waren voor het dubbel album I Am....Autobiography zijn goed tot zeer goed. Het album opent matig vooral door de zwakke beats, maar komt daarna in een goede flow, met Project Windows, Come Get Me en Shoot 'em Up als uitschieters. Dit deel van het album doet denken aan delen van Life After Death, met vergelijkbare beats van dezelfde producers. Na God Loves Us is het allemaal weinig bijzonder meer. Vooral de nieuwe tracks die zijn toegevoegd nadat het idee voor een dubbel album was losgelaten halen het niveau naar beneden. Zonde!