Y & T - Musically Incorrect (1995)

Label: DeRock

1. Long Way Down (7:11)
  2. Quicksand (5:44)
  3. Cold Day in Hell (5:06)
  4. I've Got My Own (4:29)
  5. Nowhere Land (6:36)
  6. Pretty Prison (6:26)
  7. No Regrets (5:28)
  8. 21st Century (5:30)
  9. Don't Know What to Do (4:52)
  10. I'm Lost (3:20)
  11. Confusion (3:09)
  12. Fly Away (7:04)
avatar van Jumpjet
Toch nog maar eens naar deze plaat geluisterd...

BlauweVla schreef:
Het klinkt allemaal live ingespeeld en het is bluesier als ooit te voren.

Het klinkt inderdaad heel anders dan de eerdere Y&T-platen. De produktie is allesbehalve amerikaans. De gitaarpartijen klinken uiteraard als een klok, maar dat kun je wel aan Meniketti overlaten..

Weet iemand trouwens waarom Stef Burns nog wordt vermeld als gitarist? Op de eerste helft van de plaat hoor ik geen andere gitaar dan die van Meniketti, of althans geen partijen die hij niet gemakkelijk met z'n tenen had kunnen inspelen.

De track '21st century' vind ik de beste van de plaat. De rest haalt niet het niveau van het hierboven al aangehaalde Black Tiger, om maar eens een album te noemen.