Kutschurft - Kutschurft (2002)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Met Je Kanus in Me Anus (1:31)
  2. Poepsex Glorie Glorie (1:04)
  3. Rugmergtering (1:27)
  4. Met Je Tieten in een Bankschroef (1:14)
  5. Bruut Anaal Genomen in een Overvolle Dixie (1:08)
  6. Kutschurft (1:00)
  7. Zij Zuigt Graag aan Mijn Spaanse Kraag (1:03)
  8. Neuk Je Oma in der Stoma (4:08)
avatar van VanDeGriend
Beste Hammerhead, ik kies een, denk ik genuanceerder maar in ieder geval ander standpunt dan het simpele, rigide en ook niet houdbare "censuur mag niet" en heb daar ook, al dan niet sterke, maar in ieder geval niet op de man gespeelde (ok dat van die pubers met acne dan ) argumenten voor. Dat mag je van harte met me oneens zijn, maar om dat samen te vatten in termen als hypocriet en bekrompen geest, vind ik, vooral omdat wij elkaar niet echt heel goed kennen, op zijn minst voorbarig. Nou ja, laten we het houden op het vuur van het betoog.

Edit: Dutch2 verwoordt hieronder eea zeer treffend

dutch2
HammerHead schreef:
Aan de voorstanders van censuur hier:

Wie zijn jullie eigenlijk precies om te bepalen wat te ver gaat en wat niet?

Volgens mij bepalen de mods wat te ver gaat en wat niet, en niet de voor- en tegenstanders van censuur. Maar natuurlijk staat het mij vrij als user om aan te geven wat ik zelf te ver vind gaan en wat niet.
En natuurlijk kennen we allang censuur op MuMe en dat is maar goed ook. Zo worden alle grove of beledigende berichten weggehaald.

avatar van aslan
aslan (crew)
al dat gezever om te zeggen dat j'm graag in de stoma van je oma propt... en dan moeten we dat nog interessant vinden ook of zo?... nee dus... maar dat ze graag aan mijn spaanse kraag zuigt dat is dan best wel weer een song waard... of niet?

aslan schreef:

Electro_
Hopelijk is dan nu die discussie voorbij.

onderhond jonge.. sheer greatness

Vergeleken hoezen van andere grindcore bands is dit nog een poeslief plaatje hoor.

0,5
Waardeloze shit... heb net een aantal nummers gehoord...

Zo kan ik ook een cd maken!

0,5
Geef ik een laag cijfer, moet ik nog 2 favoriete tracks aangeven ook!

avatar van Snappy
UmmaGumma 44 schreef:
Waardeloze shit... heb net een aantal nummers gehoord...

Zo kan ik ook een cd maken!

Als ik naar de waardering kijk ben je volgens mij de enige ! Wil je hem toch voor me branden

avatar van Dielie
deze vind ik 'goed' > http://www.musicmeter.nl/album/21340

gewoonweg leuk, titeltjes, hoes, muziek is rampestampend keihard, gaat contstant uit de bocht, soms veeel te vlug, zeer korte nummers, rare geluiden, creepy,

gewoon iets wat ik nog niet liggen had,

over het algemeen vind ik grindcore niks

avatar van Snappy
Mojo Pin schreef:
Vragen of je deze CD even mag beluisteren

Of vragen of je deze cd tijdens het beluisteren mag meezingen?

avatar van Dielie
deze is ook de moeite, voor zwaarder werk, niet echt grindcore, meer trash-core, ofzo met een getattoëerde gemene (coole ) vrouw van door de 100kiloos die haar longen uit haar lijf spuwt/schreeuwt/spikkelt wiiee

Dielie schreef:
deze vind ik 'goed' > http://www.musicmeter.nl/album/21340

gewoon iets wat ik nog niet liggen had,

over het algemeen vind ik grindcore niks

Ben er nu een nummer van het downloaden! ---> Klaar, idd.... allemachtig.... wat een tempo! Niet mijn stijl!

leroy*
wat een cover zeg:|

en best harde teksten maar dat komt omdat k engelse teksten toch niet versta bij megadeth enzoo:)

avatar van Eddie
Ik verzeker je dat de teksten van Megadeth minder hard en smerig zijn dan die van illustere ensemble.

avatar van VanDeGriend
Gewoon om 0,5 uit te kunnen delen heb ik wat nummers kort geluisterd. Wel bij deze.

avatar van Eddie
Jammer dat je de ware klasse van deze plaat niet in kunt schatten. gezien je top tien hoef je dit niet eens te luisteren om te weten wat je cijfer gaat worden.

avatar van BoordAppel
VanDeGriend schreef:

Waarom?

avatar van Koenr
VanDeGriend schreef:

godlydevil7
ik vind dit een heel mooi album, niet het beste wat ik ooit gehoord had, maar het overtrefte mijn verwachtingen tenminste wel

avatar van nuf
nuf
ik zie de humor er wel van in, en nederlandse grindcore vind je ook niet al te veel.

en de nummers zijn nog best leuk ook

Ik ben zelf in het bezit van 1 van de (geloof ik) 500 exemplaren van deze geweldige CD. De pus en smegma druipt er gewoon vanaf. De geweldige teksten en vocals zorgen voor een mooie glimlach op m'n gezicht. Kutschurft

Charles Manson
fastpulseboy schreef:
nog een watje

face it, het is gewoon een extreem gore domme puberale hoes.
Toen ik net naar metal begon te luisteren, vond ik dit soort hoezen wel lollig, lekekr trappen tegen alles.
Nu denk ik: watjes.

avatar van auto pilot
Wel een beetje een bewijs dat metal vóór (overjarige) pubers, dóór (overjarige) pubers is. Hoewel er niks mis is met een beetje puberale muziek op zijn tijd.

avatar van Hemdale
auto pilot schreef:
Ja, joh, "metal vóór (overjarige) pubers ", gooi alles maar op één hoop.

auto pilot schreef:

Ik wil dit soort bands niet eens onder het kopje metal scharen.
Net zoals ik nu ook niet ga roepen dat alle bewonderaars van Led Zeppelin ondoordachte dingen roepen.

avatar van Hemdale
soeperman87 schreef:
Ik wil dit soort bands niet eens onder het kopje metal scharen.
Dan mogen ze het genre bij Rammstein helemaal wel schrappen.

avatar van auto pilot
Hemdale schreef:
Ja, joh, "metal vóór (overjarige) pubers ", gooi alles maar op één hoop.

Generalisering maakt praten nou eenmaal makkelijk, als ik alles en iedereen één voor één zou moeten behandelen, ben ik voorlopig nog wel even bezig. Komt trouwens ook vaak voor bij metalliefhebbers: gebrek aan zelfspot. Metal is trouwens ook één grote hoop, namelijk metal, toch?

Ik zie ook niet in wat er persé mis is met een overjarige puber zijn, daar kun je heel oud mee worden. Bovendien zie je ook vaak genoeg dat naarmate 'metalheads' ouder worden, ook minder 'metalhead' worden. Toeval?