menig artiest waar ik van houd of wat ik thuis heb liggen zit meestal rond de 50 a 60 minuten en uitschieters tot 80 min daar gelaten, maar een cd maken van een half uur vindt ik schandalig kort, wacht dan met je album tot er nog een aantal nummers zijn. Brengt iemand drie albums uit wat bijna op 1 cd zou passen :S. Maar voor de rest met betrekking tot Sanne smaken verschil, ik vindt het niet erg om een uurtje naar haar te luisteren op cd en denk dat het nu ook wel weer goed zal komen.
Sowieso heb ik vaak liever een cd van 35 minuten dan van 80 minuten. Liever kort maa krachtig dan te lang. Eigenlijk vind ik 40 a 45 minuten een ideale lengte, en langer dan een uur bijna altijd te lang.
Miss montreal is ook niet best of the best haha. Maar ik ken genoeg (totaal andere muziek) wat volgens mij (persoonlijk) echt kwaliteit is. En dan heb je evengoed gewoon 60 tot 70 minuten lang kwaliteit en denk je daarna opeens HUH nu al af. En of het nou montreal of wie dan ook is, half uurtje komt bij mij een beetje over als inspiratieloos.
Ik zie het altijd zo: een film kan voor mij goed zijn, maar 15 minuten te lang, zo is het ook met muziek. Ik ken albums die zelfs onder de ouderwetse LP lengte zitten, die alle seconden goed zijn en favoriet. Sinds de CD lengte zijn veel bands/artiesten geneigd die ook tot minstens over de 70 minuten te vullen, terwijl dat helemaal niet hoeft. Ik vind het nogal gierig Nederlands om een CD te willen met 80 minuten aan muziek.
Ik vind het tegenwoordig een verademing dat albums weer wat meer op kwaliteit zijn gericht ipv kwantiteit. Bovendien geeft het ook wat meer tijd om meer te kunnen luisteren en doorgronden. Maar goed we dwalen af.
Leuk mens en ik dacht in het begin dat we serieus met een soort van nederlandse Melissa Etheridge te maken hadden.
Wat blijven hangen in de grauwe middelmaat helaas.
Te veel op tv ook.
Zelfde laken een pak als met de voorganger . Geen enkele progressie en hemeltergend saai. Miskoopje destijds , nu een mooie stofvanger in het rek. 2 sterren