Winger - Better Days Comin' (2014)

Label: Frontiers

1. Midnight Driver of a Love Machine (4:14)
  2. Queen Babylon (4:30)
  3. Rat Race (3:35)
  4. Better Days Comin' (3:31)
  5. Tin Soldier (3:51)
  6. Ever Wonder (6:51)
  7. So Long China (4:16)
  8. Storm in Me (4:44)
  9. Be Who You Are, Now (5:08)
  10. Another Beautiful Day * (3:12)
  11. Out of This World (6:40)
  12. Better Days Comin' [Stoner Re-Mix] *
  13. Pull Me Under [Live] *
  14. Stone Cold Killer [Live] *
avatar van Metalhead99
Better Days Comin' ligt inderdaad qua sound in het verlangde van Karma.
De mannen van Winger bewijzen met deze plaat wederom dat ze prima (hard) rock kunnen maken. De plaat schiet lekker rockend uit de startblokken met "Midnight Driver of a Love Machine", maar naar mijn mening klinkt "Queen Babylon" net nog wat lekkerder. De productie is wederom van hoogstaande kwaliteit en de nummers klinken lekker vol zonder te gepolijst te worden. Ook ballads zijn geen enkel probleem voor de mannen van Winger, dat bewijst de prachtige afsluiter "Out of This World".
Zij die van Winger's voorgaande platen hebben kunnen genieten zullen met "Better Days Comin'" heel goed uit de voeten kunnen.

avatar van james_cameron
Beetje flauw album, dat zowel qua songmateriaal als productie tegenvalt. Vooral de eerste paar nummers zijn beneden peil, met het feest-achtige titelnummer als absoluut dieptepunt. Dat moet wel het slechtste nummer zijn dat Winger ooit op plaat heeft gezet. Vanaf het stevige Storm In Me wordt het allemaal wat beter, maar tegen die tijd is het album al bijna afgelopen.