Maria Mena - Apparently Unaffected (2006)

Noorwegen
Label: Columbia

1. Internal Dialogue (2:53)
  2. This Bottle of Wine (2:32)
  3. Miss You Love (3:10)
  4. Boytoy Baby (2:51)
  5. If You'll Stay in My Past - Part 1 (1:09)
  6. He's Hurting Me (2:20)
  7. Just Hold Me (4:24)
  8. Long Time Coming (2:45)
  9. If You'll Stay in My Past - Part 2 (1:18)
  10. Nevermind Me (3:55)
  11. These Shoes (1:54)
  12. Our Battles (3:32)
  13. Calm Under the Waves (3:22)
  14. If You'll Stay in My Past - Part 3 (1:00)
Electro_
Ze was laatst in een uitzending bij TMF. Wat is ze toch leuk etc. De eerste single Miss You Love vind ik ook echt prachtig.

Dit hele album is schitterend!! echt een toppertje voor vragen naar bron pm me

ik zoek alleen nog een mooie grote albumcover
en waarom is haar site niet geupdate?

avatar van Carow
Heeft iemand haar optreden bij Jensen van gisteravond gezien? Ik vond haar echt heel mooi zingen!

Electro_
Hè verdorie, gemist. Ik zag alleen dat begin met die journalist ofzo. Wist niet dat ze zou optreden.

avatar van Carow
misschien kun je het terugkijken op de site van rtl5 ofzo

ben beniewd naar deze cd, weet iemand wat de singel wordt ??????

ik kan haar & dat ene lied van d'r niet uitstaan!

avatar van Josje
volgens my wordt de singel.. miss you love die heb ik namelyk ook al op 3fm gehoord

avatar van Josje
o haha dat stond ervoor dus ook al by electro

Electro_
Dat IS de single zelfs al.

hihi oke!

Electro_
.. Wás de single, ik zag zonet op MTV de nieuwe: Just Hold Me!

Deze cd doet me op momenten erg denken aan Precious Burden van Sophie Zelmani, maar dan wel met een iets gladder randje en dan ook de ballads.
Dat is gelijk ook het enige minpuntje aan deze cd: ik mis wat scherpe randjes. Te glad om voor echt goed spannend door te gaan en misschien te "alternatief" voor MTV.
De rustige nummers vind ik veruit de mooiste, de up-tempo nummers de mindere.
Het klink allemaal wat negatief, maar is niet helemaal zo bedoeld.
Ik vind dit een mooie cd. Alleen valt ie me net niet genoeg op om voor spectaculair door te kunnen gaan. We hebben net iets te veel zangeressen in dit genre en die zijn allen niet beter of slechter, maar vormen met z'n allen een iets te grote grijze massa.
Maar wie weet gaat dat na meerdere luisterbeurten nog veranderen.
Met dank aan Electro_ om me hier op te attenderen

Niet echt een vrolijke cd, drank en liefde ellende.....
Maria Mena doet dit erg goed ze heeft een melancholiek in haar stem wat heerlijk is om naar te luisteren zo af en toe.
Het is wel een cd waar je zin aan moet hebben alleen het nummer Just Hold me vind/vond ik prachtig. Ben dus blij dat het de singel is dan hoor je hem ook nog eens ergens anders.
Dan heb je ook nog het nummer BoyToy Baby wat aan de ene kant zeikerig is en aan de andere kant klinkt het ook wel.
Ik heb de cd een 2.5 gegeven.

avatar van Ali Chemicali
Ik vind het een zeer respectivelijk album. Ik las er wat over in me tv gids en toen d8 ik: Hmm klinkt leuk en het is idd leuk.
Het is mss niet helemaal "mijn muziek" maar die breekbare stem die ze heeft vind ik mooi. Zeer volwassen teksten voor een meid van 19. Ik ben dus wel gecharmeerd van deze plaat.

avatar van jowietje
Ik zelf vind het een zeikplaat, maar ik ga er niet op stemmen dat vind ik flauw en gemeen voor de fans

avatar van Ali Chemicali
Dan komt er toch geen eerlijk beld van de plaat? je moet juist ook stemmen op platen die je minder vind

Ja, vind ik ook Jowietje. Geld ook voor The Knife trouwens

Zo alle liedjes gedownload van dit album. Hoop dat ze net zo mooi zijn als de vorige.

avatar van Reijersen
jowietje schreef:

Zo te zien toch maar wel gedaan.

avatar van jowietje
Ja iedereen zegt dat ik toch moest stemmen dus heb ik dat maar gedaan

Ik ken alleen Just Hold Me, en dat klinkt wel aardig. Ik zal me er eens in verdiepen.

avatar van Ali Chemicali
Ik heb de clip van Just Hold Me gezien. Ze doet zo raar met die lippen, maar voor de rest is het wel leuk, maar dit vermindert mijn waardering van dit album niet

avatar van Judith
Ja, ik dacht ook even dat ze een één of andere kaakafwijking had ofzo. Vind het niet zo'n bijzonder liedje, 't klinkt wel aardig. Maar om hier nou meer van gaan te luisteren, dat niet nee.

edejong
Schitterend album !:) 4.0 * voor mij! kan niet wachten tot volgend album!

Electro_
Ik zie nu dat als er nog 3 hoge stemmen bij komen hij sowieso wel in de Top-5 van 2006 komt.

Goh, wat maakt zij eigenlijk leuke muziek Vanmorgen hoorde ik haar op TMF, en het was voor het eerst sinds lange tijd dat ik langer dan 30 sec. TMF op liet staan. Meteen een aantal nummers op internet geluisterd. Ik denk, dat dit best wel eens mijn vakantie-soundtrack kan worden

Electro_
He, 20 stemmen Ik doe m'n stem naar 5*. Heb het een tijdje tegen willen houden aangezien ze veelvuldig op TMF te zien is, maar dit is echt gewoon een heel goed album. En als het goed is vanaf morgen dus ook in de Top-5 van 2006!

avatar van musicfriek
Dit geluisterd en vind het echt helemaal niks, zoveelste zangeresje die mij echt helemaal niks doet... 1*.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het in het begin heel aardig vond met een prachtige uitschieter in de vorm van Miss You Love. Maar na verloop van tijd begint het een beetje zemelig te worden allemaal.