Get Sprouts (1980)

Belgiƫ
Label: ASLK

1. The Kids - There Will Be No Next Time (2:50)
  2. De Kreuners - Doe de Kreun (2:47)
  3. Specimen & The Rizikoos - Storingen (3:28)
  4. Toy - Last Chance (3:33)
  5. The Employees - Popstar (3:11)
  6. Rick Tubbax & The Taxis - Bojangle Plays Tonight (2:40)
  7. Klang - Family Life (3:43)
  8. Ivy & The Teachers - Candy (3:31)
  9. Jo Lemaire + Flouze - Hurry Up Washing Up (3:34)
  10. The Machines - The Hustle (3:08)
  11. Once More - Jears and Fears 2 (3:17)
  12. Lavvi Ebbel - No Place to Go (5:12)
  13. T.C. Matic - Bazooka Joe (3:24)
  14. The Plant - Plantdesign (3:40)
  15. Telex - Moskow Diskow (4:14)
avatar van freddze
EVANSHEWSON schreef:
Helaas is deze verzamelaar niet meer te vinden, misschien nog ergens in een afprijsbak in een obscuur zaakje, wie weet?

dazzler schreef:
En weet je wat nu zo leuk is aan deze unieke collectie?
Ze is zo massaal uitgegeven door de bank, dat ze in elke
Vlaamse tweedehandswinkel voor een prikje te koop is.

Je hoeft zelfs niet van je luie bureaustoel te komen om deze LP in je bezit te krijgen.
Op discogs is het aanbod zoveel groter dan de vraag dat je ze daar voor een schamele 5€ (3€ en wat verzendkosten) door de postbode tot bij je thuis kan laten leveren.
Heb ik inmiddels al gedaan

Ok, nu nog wat over de plaat zelf... Alleen al voor dat nummer van The Plant vind ik deze verzameling wel de moeite. Jammer dat het voor die mannen bij dat ene nummer is gebleven, want het is ge-ni-aal zeg ik u!!

Ik denk dat de nummers 5 (Popstar), 8 (Candy) en 14 (Plantlife) zelfs nooit buiten Get Sprouts om zijn uitgebracht, zelfs niet meer op latere verzamelaars. Klopt dit, dazzler?

Candy is ook wel een lekker meezingertje. Zit er al de hele avond mee in m'n hoofd,
Oh candy.. candy .. candy oh why?