Linkin Park - The Hunting Party (2014)

Label: Warner Bros.

1. Keys to the Kingdom (3:38)
  2. All for Nothing (3:33)

met Page Hamilton

3. Guilty All the Same (5:55)

met Rakim

4. The Summoning (1:00)
  5. War (2:11)
  6. Wastelands (3:15)
  7. Until It's Gone (3:53)
  8. Rebellion (3:44)

met Daron Malakian

9. Mark the Graves (5:05)
  10. Drawbar (2:46)

met Tom Morello

11. Final Masquerade (3:37)
  12. A Line in the Sand (6:35)
avatar van Sanderkeuh
Voor de eerste keer sinds het tegenvallende Minutes to Midnight ben ik weer benieuwd naar een nieuw album van de band.
Guilty All the Same vind ik niets bijzonder maar de andere gastartiesten vind ik veel interessanter dan Rakim.

Schnee schreef:

YouTube - LINKIN PARK - GUILTY ALL THE SAME (feat. Rakim) [Lyric Video]

Oordeel zelf!

avatar van The_CrY
Best mooie single, hoewel de tekst en het refreintje nogal slap gevonden zijn zeg. Doet me overigens meer aan een Living Things denken met flinke gitaren dan ik had verwacht, en dat stemt me gunstig.

avatar van Shinobi
Wow, dit album komt ook vanuit het niets. Ik dacht dat het nog wel even zou duren.

Vooralsnog vind ik Until It's Gone niet echt bijzonder, Guilty All the Same klinkt daarentegen wel aardig.

Weet iemand trouwens nog hoe het is afgelopen met die sample van een geit?

avatar van The_CrY
Klinkt interessant, hoewel het refreintje me niet boeit... Ik ben nog sceptisch.

Schnee schreef:

Ik heb er zin in!

avatar van jerome988
Als er één band in vorm is op dit moment, is het Linkin Park wel. Dat concludeer ik na het zien van de livestream van hun concert in Rock In Rio zojuist. Hun nieuwe live-set is energiek, afwisselend, origineel, uniek, onvoorspelbaar en bovenal vol passie. Door deze nieuwe vorm van optreden heeft de band merkbaar meer plezier en halen ze het beste in zichzelf naar boven. Daarnaast gooide Mike Shinoda tijdens het concert een aantal cd's met de studio-versie van Wastelands het publiek in. Mocht ik iemand nieuwsgierig hebben gemaakt, waarschijnlijk verschijnt het integrale Rock in Rio concert ergens in de komende dagen op YouTube.
Daarnaast kijk ik met smacht uit naar dit nieuwe Linkin Park album. Uit de tot nu toe verschenen nummers, interviews (het merkbare enthousiasme vanuit de band zelf) en de album-recensies maak ik op dat The Hunting Party zomaar eens een klassieker kan gaan worden.

Linkin Park Concert Setlist at Rock In Rio Lisboa 2014 on May 30, 2014 | setlist.fm

Linkin Park - Wastelands (OFFICIAL AUDIO) (HD 1080P) - YouTube

avatar van The_CrY
Dat nummer Wastelands klinkt echt goed! Ook weer een heel ander geluid dan ooit tevoren, maar nog steeds doet het me denken aan Living Things, maar dan zwaarder. Ze zijn dan ook in vorm de laatste paar jaar.

Benjamindaxx
Zeer tevreden tot nu toe. "Guilty All The Same" en "Wastelands" klinken erg stevig en lekker. "Until It's Gone" is een beetje dubbel. Het nummer klinkt lekker maar de tekst is mij net iets té simpel.
Ik kijk enorm uit naar deze plaat. Kom maar door met 13 Juni!

avatar van jerome988
Net weer een live premiere op bbc radio 1. Wat mij betreft de beste tot nu toe!

LINKIN PARK - REBELLION feat. Daron Malakian [Official Lyric Video] - YouTube

Crap man.

Wat een zeikvocalen en skrale tekst.

avatar van The_CrY
Vind t wel plezierig eigenlijk. Pre-order is geplaatst.

Benjamindaxx
En wat is er precies "Skraal" aan de tekst? Vind "Rebellion" wel een fijn nummer! Tot nu toe zeer tevreden over de vrijgegeven nummers. Geruchten gaan dat volgende week maandag (9 juni) "Final Masquerade" wordt vrijgegeven.
Alleen "Until It's Gone" tjaa...

Klink lekker, rebellion

avatar van Anne Maaike
Rebellion vind ik wel de minste van de tot nu toe uitgebrachte nummers. Desalniettemin kijk ik uit naar dit album

Benjamindaxx schreef:
En wat is er precies "Skraal" aan de tekst?

I've seen the blood
I've seen the broken
The lost and the sights unseen
I want a flood
I want an ocean
To wash my confusion clean

I can't resolve this empty story
I can't repair the damage done

Enzovoort.

Sandrosaurus
Rebellion > Guilty All The Same > Wastelands > Until It's Gone

Rebellion moest groeien bij mij...maar uiteindelijk vind ik het super. Ik word er blij van .
Until It's Gone is gewoon een luidere Powerless, het is leuk maar niet het beste van deze heren.

Maar ik moet toegeven dat deze 4 nummers te samen al beter klinken dan LT, ATS en MTM

Slowgaze

Zal dan wel kwestie van smaak zijn dan. Wel grappig dat je de tekst van "Rebellion" Als skraal beschouwd en over "Until It's Gone" geen woord zegt. Of daar maar geen woorden aan vuil maken? haha.

Deranged
Of gewoon niet eens luisteren.

Benjamindaxx schreef:
Slowgaze

Ik neig naar wat Deranged zegt. 'Until It's Gone' vind ik ook erg skraal. Als je op een site als deviantART kijkt vind je duizenden van zulke puber-'gedichten'. Chester Bennington gaat al richting de veertig en als je dan nog als een verongelijkte zestienjarige schrijft, vind ik dat toch erg schrikbarend.

Deranged
Het is een soort K3 deze groep.

Is op zich niks mis mee. K3 is ook skraal maar wel leuk als het je ding is.

avatar van jerome988
Bedankt voor je inbreng Deranged, daar kunnen we wat mee!

Deranged
Het snijdt wel planken dacht ik zo ja.

WAT DE HEL IS "SKRAAL"

avatar van The_CrY
Wat een diepe discussie is hier gaande. Beetje flauw allemaal. Kinderachtig ook.

The_CrY schreef:

Hè?
wat verwacht je dan bij kinderen voor kinderen...