Kasabian - 48:13 (2014)

14. Beanz * (4:40)
  15. Gelfling * (3:15)
avatar van JVT
JVT
Zeker ook hun debuut checken!! Alles wat ze gemaakt hebben voor deze plaat is in ieder geval stukke beter.

avatar van iHateDolphins
Ik kan mezelf oprecht een kasabian fan noemen. Ik ben ze vanaf hun debuut altijd blijven volgen. Dit album valt echt uit de toon met wat ze gemaakt hebben. Zonde. Hopelijk sluiten ze bij het volgende album weer aan bij het niveau van WRPLA.

avatar van pureshores
en deze dan Juul1998B

Eez-Eh is toch wel een guilty pleasure

avatar van Juul1998B
pureshores schreef:
en deze dan Juul1998B

Eez-Eh is toch wel een guilty pleasure

Ik ken deze nog niet haha. Komt op mn luisterlijst! Thanks
Kasabian vind ik altijd wel luchtige en leuke liedjes maken, moet dus goedkomen

avatar van Juul1998B
pureshores
Oke ik heb het even beluisterd na ook wat negatief commentaar hier gelezen te hebben. Ik kom zelf uit op 3 sterren. Vind het een beetje een rommeltje met hier en daar een leuk nummer.
Prima voor op de zaterdagavond

avatar van jerome988
Best wel een knalplaat dit. Alleen het middenstuk Treat-Glass heeft mij nooit goed gelegen. Jammer van die ruim 11 minuten in het midden.