Jett Rebel - Venus & Mars (2014)

Label: 2020

1. Do You Love Me at All (2:38)
  2. Louise (3:24)
  3. Should Have Told You (3:33)
  4. Private Beach Party (0:34)
  5. Romance (3:02)
  6. Darla My Darling (3:27)
  7. # (2:02)
  8. That Place (4:43)
  9. Neither of You (2:55)
  10. Hurts So Nice (3:29)
  11. Tonight (3:16)
  12. Sleep Overs (3:03)
  13. Sugar (4:44)
  14. On Top of the World (3:21)
Een heerlijke artiest, en een prima album. De toppers zijn voor mij 'Should Have Told You', 'Romance', 'Tonight', 'Do You Love Me At All' en 'Sugar'. Nummers als 'Darla, my darling' en 'Hashtag' vind ik persoonlijk weer een stukkie minder.

Over het algemeen heb ik wel het gevoel dat hij nóg beter kan dan dit, we hebben nog lang niet alles gehoord.

avatar van Funky Bookie
Alle vergelijkingen met Prince en Bowie + het optreden bij DWDD hebben met nieuwsgierig gemaakt.
Ik heb het album gekocht en ben positief verrast.
Jett Rebel is overduidelijk zeer talentvol.
Hij toont zich als zeer veelzijdig met een prettig retro sausje.
Gezien zijn leeftijd verwacht ik dat hij zich de komende jaren verder zal blijven ontwikkelen en dan heeft Nederland er een spraakmakende artiest bij.
In november ga ik hem live bekijken en als dat ook een positieve ervaring is, zal ik hem zekere nauwgezet gaan volgen.

1e Nummer doet me sterk denken aan Ash ten tijde van 1977.
Later hoor ik Marc Bolan. En ja, af en toe Prince.
Al met al geen slechte referenties en het mannetje brengt het overtuigend.
Leuk plaatje en gevarieerd. Ik heb slechtere debuutalbums gehoord.