menu

End of Green - Songs for a Dying World (2002)

mijn stem
4,67 (3)
3 stemmen

Duitsland
Metal / Rock
Label: Silverdust

  1. Motor (2:18)
  2. Only One (5:39)
  3. Death in Veins (6:10)
  4. I Hate (11:09)
  5. Astrobastard (4:14)
  6. Everywhere (3:29)
  7. Godsick (3:31)
  8. Mirror (3:52)
  9. Black No.1 [Type-o-Negative Cover] (5:33)
  10. Myra (7:42)
totale tijdsduur: 53:37
zoeken in:
avatar van Killeraapje
5,0
I Hate is werkelijk een super song. Ook de latere versie is werkelijk prachtig.

avatar van Alicia
Weer zo'n heerlijk obscuur bandje. Ik ga hier binnenkort zeker meer van beluisteren!

avatar van Killeraapje
5,0
Zeker doen!!

Qua zang is dit een van hun zwaarste albums. Vooral I Hate, Death in Veins en Myra springen eruit. Hun beste is denk ik End of Green - Dead End Dreaming (2005) en ook End of Green - Last Night on Earth (2003). Een echt zwak album hebben ze niet. Bij hun eerste twee albums waren ze nog zoekende maar het klinkt zeker niet verkeerd. Voorlopig hoogtepunt vind ik het Unplugged album Silent Night dat ze vorig jaar hebben uitgebracht.

Verder is het nog aan te raden om Bury Me Deep - Nearly Down (2009) te luisteren dit is de andere band van Michelle Darkness. Het is iets minder metal en iets meer New Wave. Oh en niet te vergeten zijn soloalbum Michelle Darkness - Brand New Drug (2007). Dit is wat toegankelijker en bevat ook een aantal covers.

Oh en vorig jaar is ook nog van zijn oude band Andy Death Company een dubbelalbum uitgekomen. Helaas staat dat niet op deze site.

Ook live is dit overigens een fantastische band heb ze 2x live mogen zien waaronder 1x unplugged en dat was echt fantastisch!!

Gast
geplaatst: vandaag om 00:18 uur

geplaatst: vandaag om 00:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.