P!nk - I'm Not Dead (2006)

Label: Arista

1. Stupid Girls (3:17)
  2. Who Knew (3:28)
  3. Long Way to Happy (3:49)
  4. Nobody Knows (3:59)
  5. Dear Mr. President (4:33)

met Indigo Girls

6. I'm Not Dead (3:46)
  7. 'Cuz I Can (3:43)
  8. Leave Me Alone (I'm Lonely) (3:18)
  9. U + Ur Hand (3:34)
  10. Runaway (4:23)
  11. The One That Got Away (4:42)
  12. I Got Money Now (3:55)
  13. Conversations with My 13 Year Old Self / I Have Seen the Rain (7:50)

met Jim Moore

14. Fingers * (4:13)
  15. Centerfold * (3:47)
  16. Crash & Burn * (4:26)
  17. Fingers * (3:42)
  18. Heartbreaker * (3:10)
  19. U + Ur Hand [Bimbo Jones Remix] * (3:48)
avatar van HammerHead
Het taal ja, inderdaad.

HammerHead schreef:
Het taal ja, inderdaad.

Idd....... gênant

En volgens mij is P!nk ook geen man...

ik ben een vrouw en als ik iritant type is da mss omdak van belgie ben!

hiphop4ever schreef:
ik vind dat die jowietje irritanter typt met z'n taalfouten

Nog zo iemand.. Ook Jowietje is geen man dacht ik ...

iedereen heeft wel iets irritant bij sommige is het hun taal en bij andere is het wat ze doen.

avatar van dislexie
hiphop4ever schreef:

taalfoute welke taal foute

avatar van Bert Wasbeer
0,5
wacke muziek voor tieners. Iedere keer als ik de clip van stupid girl zie langs komen raak ik geirriteerd. Wat is het verschil tussen haar pre-fab-hitjes waar ze zelf nauwelijks aan bijdraagt en de "stomme meisjes"waar ze het over heeft?

Maar als ik nu 14 was vond ik het hoogstwaarschijnlijk helemaal te gek (Haddaway was ook cool, toch?) dus wie ben ik om te oordelen?

Lekker album is dit, ik vind het haar beste tot nu toe.

En wat dat pre-fab-hitjes-gedoe betreft, voor zover ik weet heeft ze aan alle nummers meegeschreven zoniet ze helemaal zelf geschreven.

Het is wel een feit dat je open moet staan voor P!nk, anders raak je al snel geïrriteerd.

MJ_DA_MAN schreef:

Nog zo iemand.. Ook Jowietje is geen man dacht ik ...

Wel eens in het profiel van Jowietje gekeken?

Daar staat toch echt Man

Ow ik vooroordeel weer. Als ik die top 10 zie zou je het haast denken

leuk album

avatar van Ericos
Leuk album met heerlijke nummers erop ..

avatar van Rickéh
Ik heb het album en het is Geweldig! Vooral de Nummers:
'Who Knew' , 'Dear Mr. President' en 'Conversations With my 13 Year Oldself'

avatar van wondzero
heb het wel gehoord, maar ik ga geen sterren geven; dan oet ik het og een keer lusiteren.
trouwens, het klonkt best wel goed, alleen van mij had het wel wat minder soft gemogen.
oh ja klopt het trouwens dat fingers niet in amerika mag worden gedraaid? het zou namelijk over mastruberen gaan..

tnf schreef:
Ik hoorde net twee albumtracks van deze nieuwe Pink-cd. Kx Radio --> Podcast New & Improved --> Daar kom je zoiets weleens tegen.

Damn, wat lijken die nummers op de snellere singletjes van Kelly Clarkson, zeg! Om precies te zijn: Beide nummers klonken als Since u been gone in een Pink-remix.

Ik denk dat de platenmaatschappij ingegrepen heeft, omdat de steviger muziek van haar niet goed meer verkocht. Pink = rebels? My ass... (verder geen punten-beoordeling, want dan moet je de hele cd gehoord hebben.)

Nu je het zegt ! Het klinkt echt enorm veel als Kelly Clarkson.

Voor de rest wel fijn album.

avatar van jowietje
1,0
Ik vind niet dat je Pink met Kelly Clarkson kan vergelijken, Kelly Clarkson is veeeeeeeeel beter dan heel Pink, en kelly heeft veel mooiere muziek.

goed maar haar vorige album was wel beter

ik ga in oktober naar haar concert zien!

xxx

Ik vind het een geweldig album. Dear mr. president vind ik een fantastisch nummer. Ik ga ook in oktober naar haar concert

Niet slecht maar ik ben er ook niet wild van, 3* .

edejong
heerlijk meeblèèr CD ... en ben hem niet zo snel zat als Kelly Clarkson dus wel een 3.5*

avatar van jowietje
1,0
Dat nieuwe nummer lijkt echt veel te veel op Kelly Clarkson toen die begon ging ik in een keer plots "Here's a thing we started out friends, it was cool but is was all pretented" zingen, dat is toch niet goed

Pink ga asjeblieft weer je eigen stijl zoeken.

Er staan wat mij betreft te veel zeiknummers op, jammer, want dat maakt het veel te langdradig.

jowietje schreef:

Pink ga asjeblieft weer je eigen stijl zoeken.

"Ik vind niet dat je Pink met Kelly Clarkson kan vergelijken"

Aldus jij zelf..

Ik moet zeggen dat ik 'Stupid Girls' en 'Who Knew' helemaal geweldig vindt

En daarom geef je hem maar meteen een 5? Damn wat baal ik van dit soort figuren

En daarom geef je hem maar meteen een 5? Damn wat baal ik van dit soort figuren

Zielig dat je kapsones via het internet heb
Damn wat baal ik van dit soort figuren

Ik denk dat ik jou serieus ga nemen.. jup

avatar van Gretz
Ik vind het geen top CD, en als ik ook de vergelijking met Kelly Clarkson maak dan vind ik dat er op haar recentste CD véél betere nummers staan. De eerste helft van de nummers op dit album klinken nog best aardig, maar daarna krijg ik meer moeite om het album helemaal af te luisteren.
3 sterren daarom.

Ik denk dat ik jou serieus ga nemen.. jup

Ik geef het hele album een 5 voor die 2 nummers
Wat triest van je dat je daar over klaagd en nog wel over mijn mening die ik heb