P!nk - I'm Not Dead (2006)

Label: Arista

1. Stupid Girls (3:17)
  2. Who Knew (3:28)
  3. Long Way to Happy (3:49)
  4. Nobody Knows (3:59)
  5. Dear Mr. President (4:33)

met Indigo Girls

6. I'm Not Dead (3:46)
  7. 'Cuz I Can (3:43)
  8. Leave Me Alone (I'm Lonely) (3:18)
  9. U + Ur Hand (3:34)
  10. Runaway (4:23)
  11. The One That Got Away (4:42)
  12. I Got Money Now (3:55)
  13. Conversations with My 13 Year Old Self / I Have Seen the Rain (7:50)

met Jim Moore

14. Fingers * (4:13)
  15. Centerfold * (3:47)
  16. Crash & Burn * (4:26)
  17. Fingers * (3:42)
  18. Heartbreaker * (3:10)
  19. U + Ur Hand [Bimbo Jones Remix] * (3:48)
avatar van Joly
P!nk won ook een award van nummer: 'Stupid Girls'.
Heelaas moest Paris Hilton de award geven maarjja P!nk was toen zo stomdronken dat ze dat even niet door had, haha haha.

Na een (lange) tijd toch niet meer zo leuk om naar te luisteren, buiten Who Knew en U + Ur Hand dan.

4* wordt 3,5*

Clips zijn toegevoegd.

ik houd wel van p!Ink leuke titel ook!

Mooii Album ik vind erg mooi die liedjes.. want ze zingt over dingen die echt gebeuren en geweest zijn echt heel mooi

Pauper schreef:

Kijk naar het profiel: Stoempie88, alleen maar 5en.. kansloos volk

jonge laat als hij/zij alle albums heel goed vind is zijn mening en hij/zij moet gewoon zelf weten wat ie doet..

Musicer schreef:

4* wordt 3,5*

Tja... Maar als je het even laat rusten en er dan weer naar luistert is het weer keineig. en natuurlijk zijn er een paar blijvende hits

Niet haar beste album, maar ook zeker niet slecht. Er staan best 'n aantel lekkere tracks op om naar te luisteren, en het album rockt redelijk goed.

* 4,0

avatar van seanpuffy
dit moet wel een goed album zijn maar ik heb het nog niet kunnen beluisteren als alle liedjes zoals dear mr president, who knew, stupid girls, en u ur hand zijn dan moet dit wel een prachtig album zijn.
mijn stem volgt nog...

p!nk slaat hiermee een andere wel in en dat is goed. ik had nooit wat met p!nk tot dit album uitkwam. ik geef het 4*

Nobody Knows is de nieuwe single.. Goede keus, vind ik..

avatar van Mjoesik
Haar concert in het Sportpaleis was zo zalig goed dat ik de cd nóg beter vind dan ervoor! (en toen vond ik hem al super) Hier in Belgie staat Dear Mr President al een paar weken op nr 1 in de officiele Ultratop 50! Fantastisch!

Ik hou niet zo van p!nk, maar ik heb de live versie van Dear Mr. President gehoort en die vind ik wel mooi
Nobody knows vind ik om te kotsen.

Ik vind het wel een goed album opzich, 4,0

Raekwon the chef
zoals ik haar vaak hoor praten in interviews en dergelijke kan ik wel respect voor haar opbrengen, alleen met haar muziek heb ik totaal niks

geweldige cd. Het begint leuk met Stupid Girls en eindigt met een leuk rustig nummer I Have Seen the Rain.
Topnummers vind ik persoonlijk Long Way to Happy, Cuz I Can en I'm Not Dead, Leave me Alone.
Eigenlijk is er geen nummer op dit album waar ik niet tevreden over ben.
Geweldig goed album, de beste van Pink, vind ik.

avatar van Wib0__
Haar nieuwste nummer wordt; Leave Me Alone (I'm Lonely)

Videoclip hiervan toegevoegd

avatar van Wib0__
Over het album; Naar mijn gevoel haar beste album..

avatar van catdog
Nobody Knows is prachtig
Zo jammer dat het een flop is geworden (net als de rest van de singles van het album.)

avatar van Josje
ik heb nooit echt naar pink geluisterd.. toch vind ik dat dit album echt goeie nummers heeft, mooie teksten.. soms iets te rock voor my.. maar het kan er mee door. 3.5*

Nobody Knows is prachtig

ik kan 'Stupid Girls' 'Who knew' en 'U and R hand' geen flop noemen eigenlijk hoor. Vooral de eerste niet.
Maargoed, dat is natuurlijk mijn mening.

Ik vind het nog steeds een geweldig album. Heerlijke mix van wat up tempo nummers en rustige.

avatar van catdog
De eerste kwam op nummer 9 in de top40 maar stond veels te kort erin en behaalde niet het verwachtte succes.
Who Knew stond maar 2 weken in de top40 en kwam niet verder dan nummer 35 en U and Ur Hand kwam niet verder dan 31 en stond er maar 3 weken in.

avatar van Pauluzz de BK

Dan heb je naar mijn mening toch wel te maken met flops

ik denk dat Miepke bedoelt dat het geen mislukte nummers zijn. En daarbij vind ik de top 40 niet bepaald een graadmeter is of het een top of flopplaat wordt. Meer de waan van de dag zorgt er voor dat je nummer 1 wordt.
(men denke aan X factor, Idols etc.)

Overigens ben ik na haar 1e album opgehouden met iets van Pink vinden. Commercieel allemaal erg goed in elkaar gezet, maar raakt me verder niet of nauwelijks.

haar persoonlijkste album, ik voel me er altijd veel beter door als ik dit album heb geluisterd

avatar van Cerclezot
Ik ben geen fan van P!nk, maar Dear mr. president vind ik echt een zeer mooi liedje. De tekst is subliem.

Bij ons in Vlaanderen stond het nummer enkele maanden geleden zelfs helemaal bovenaan de ultratop (de live versie van Q-music) en men denkt er nu zelfs aan om het nummer in Nederland en Australië uit te brengen.

dear mr president is top
stupid girls is ook een goede song
allebij nrs met een boodschap met haar stem komt dit helemaal tot zijn recht

Ik vind dit echt wel een goed album, er staan heel mooie nummers op.
Dit is het enige album van haar dat ik heb.
Een vriedin van mij zei dat de vorige niet zo goed waren.
Nu ben ik aan het twijfelen of ik ze zou beluisteren...
Waren de vorige even goed?

Ik vind dit ook een erg leuk album over het algemeen. Hopelijk volgen er meer van dit soort albums. en ik heb haar vorige ook niet gehoord . dat ga ik misschien wel eens doen.

Dan heb je naar mijn mening toch wel te maken met flops

Jaaa vast, Stupid Girls was kneiter van een hit in Engeland, Australië en nog meer landen. Who Knew stond ook steevast goed overal in de top 10, behalve in Amerika, daar bleef het op nummer 95 steken, maar U+Ur hand dat is echt wel een hit geworden, hebben wij niets van gemerkt maar in Amerika is het een kneiter van een hit geworden, hij staat momenteel op 9, en is de eerste top 10 entree van P!nk sinds Just Like A Pill, hoezo flops?

Eerst vond ik P!nk maar niks, maar door dit album is dat wel heel erg veranderd hoor! Echt een goed album! P!nk rocks!!

4,0!!

:D