Tinashe - Aquarius (2014)

R&B
Label: RCA

1. Aquarius (3:55)
  2. Bet (5:40)

met Devonté Hynes

3. Cold Sweat (5:12)
  4. Nightfall [Interlude] (0:07)
  5. 2 On (3:47)

met ScHoolboy Q

6. How Many Times (3:36)

met Future

7. What Is There to Lose [Interlude] (0:31)
  8. Pretend (3:53)

met A$AP Rocky

9. All Hands on Deck (3:41)
  10. Indigo Child [Interlude] (1:30)
  11. Far Side of the Moon (4:05)
  12. The Calm [Interlude] (0:30)
  13. Feels Like Vegas (4:01)
  14. Thug Cry (3:28)
  15. Deep in the Night [Interlude] (0:57)
  16. Bated Breath (5:49)
  17. Wildfire (3:37)
  18. The Storm [Outro] (1:24)
  19. Watch Me Work * (4:29)
  20. Vulnerable * (3:26)

met Travi$ Scott

avatar van NL_RAPPIN
Is dit de officiële cover? Lijkt me sterk.

avatar van Jordyp
Thanks, wordt gewijzigd.

Overigens heb ik veel zin in dit album, Pretend vind ik verassend sterk.

avatar van NL_RAPPIN
Jordyp schreef:
Thanks, wordt gewijzigd.

Overigens heb ik veel zin in dit album, Pretend vind ik verassend sterk.

Ben ik het helemaal mee eens! 2 On vind ik ook een heerlijke banger. Ik denk dat dit wel wat gaat worden.

avatar van Arrie
2 On is erg fijn inderdaad! Overigens heeft dit weinig met soul te maken...

FelipeGutiérrez
De 3 singles klinken lekker maar heb vaak moeite om m'n aandacht erbij te houden bij volledige R&B albums. Toch maar eens checken binnenkort.

avatar van Jordyp
Dit album verveelt mij nog totaal niet. Enige minpunt zijn de toch wat simpele teksten en haar soms wat te zachte/lieve stem. De producties maken dit echter ruimschoots goed voor mij, gaat waarschijnlijk richting de 4*.

Linus Van Pelt
De teksten zijn soms nogal beschamend maar voor de rest klopt alles wel aan dit 'debuut', geweldige en diverse productie en tjah 2 on is gewoon een van de beste nummers van dit jaar.

avatar van zlapai
De persoon Tinashe spreekt me niet echt aan. Ik vind ze nogal trashy en fake: "What are you most afraid of" - "Running out of time to do everything that I wanna do". Diep, diep. Interview

Heb haar leren kennen door '2 On'. Vond het een zodanig goed nummer dat ik dit album wel moest checken en ben allerminst teleurgesteld. De samenwerking met Devonté Hynes is hemels, en overall is dit gewoon een erg goed album.

avatar van into_soul
"Aquarius" is een stevig staaltje futuristische R&B die momenteel zo populair is. Het ligt aan de stemming van Tinashe of dit onheilspellend, sensueel of juist beide klinkt. Moody tracks als “Aquarius” en “Cold Sweat” passen precies in het huidige urban landschap dat vormgegeven is door artiesten als Drake.

FelipeGutiérrez
Feels Like Vegas en All Hands On Deck, wat een bangers!