Raffaëla - Raffaëla (2006)

Label: Sony

1. All Night Long (4:01)
  2. Right Here Right Now (My Heart Belongs to You) (3:35)
  3. Beautiful Surprise (3:15)
  4. Voor Eeuwig en Altijd (3:08)
  5. Sisters Are Doing It for Themselves (3:30)

met Floortje

6. Mijn Houten Hart (3:38)
  7. Think (3:11)
  8. If I Ain't Got You (3:44)
  9. Disco Inferno (3:29)
  10. Ik Kan het Niet Alleen (3:26)
  11. Jouw Ogen (2:19)
  12. Straighten Up and Fly Right [Live] (1:59)
  13. My Lovin' [Live] (3:22)
1,0
Ik vind het super slecht dat als je het nieuwe idool van Nederland word je alleen maar covers maakt, en dan zelfs je eerste singel ook! er staan maar 2 nieuwe liedjes op. Wel leuk dat Floortje erop staat.

En voortaan gaat Raffaëla niet meer als Raffaëla door het leven maar als Coverkoningin.

avatar van musicfriek
En er zal bakken met geld verdiend worden aan dit album.

1,0
Hier is trouwens de site waar je alvast stukjes kan luisteren al ken je de nummers waarschijnlijk toch al:

Echt zonde, word er een nieuw idool gevonden die nog mooi kan zingen ook, gebruiken ze haar alleen maar om geld te verdienen met liedjes die ze niet een zelf heeft gemaakt.

avatar van T.O.
Heb je het hele album al geluisterd, jowietje?

1,0
Ja die clips allemaal van de TMF site, en ik ken de nummers zowiezo al.

jowietje schreef:

Wat dacht jij dan? Dat Idols een artistiek programma is? Ben het eens met je stem zonder ook maar een noot gehoord te hebben. Misschien kunnen we op MuMe ook een omgekeerde toplijst maken met daarin de albums die >twintig stemmen hebben en daarvan de laagste scores weergeven. Kan Raffajella ook hier een nummer één scoren!

Haha goed idee

Electro_
D'r zit best veel potentie in Raffaëla, wat zonde dat ze dit ervan maken. Jamai's eerste album bevatte toch allemaal nieuwe nummers? Waarom dan bij haar niet. Zonde..

avatar van Edski
Deze cd zal wel een haastklus zijn omdat ze zwanger is?

1,0
Nee, bij Boris duurde het te lang voordat z'n CD in de winkels lag, dus waren de verkoopcijfers lager, dat wilde ze bij Raffaëla niet dus hebben ze er inderdaad een haastklus van gemaakt, heb ik tenminste ergens gelezen.

avatar van bonothecat
Ik zie dat er al serieus op dit album gestemd is.... ...maar ga hier eens naar luisteren, om mijn eigen vooroordelen eens uit de wereld te helpen.

avatar van jurado
zucht .....waarom wordt zoiets op Musicmeter geplaatst? Om het volledig te grond in te boren of om serieus te beoordelen?
We weten toch wel dat dit muzikale onmacht is ..laten we het toch bij de serieuzere kant van muziekland houden.

Ziggy007
Allemaal proteststemmen als je het mij vraagt?

avatar van BoordAppel
Lijkt me ook. Het blijft kinderachtig en zielig maar er is helaas weinig aan te doen.

avatar van HiLL
Yak kan ze weghalen toch.

avatar van Justinx
Bah, wat een commercieel gedoe. Ik heb hier geen zin in. Ik hoef 'm niet te beluisteren voordat ik een oordeel kan vellen.

Marcel²
Justinx schreef:
Ik hoef 'm niet te beluisteren voordat ik een oordeel kan vellen.

Beetje raar als je het album niet luistert dan gewoon maar 0.5* te geven. Zo hoort het niet, vind ik.

Wat is het toch met mensen dat ze hun tijd hieraan gaan verprutsen, terwijl er hier op de site nog pareltjes staan waar geen kat naar luistert. Lijkt me droevig om een heel album te beluisteren waarvan je van te voren weet dat het niets is, om toch maar een 0.5 te kunnen geven.

Wat negatief allemaal, wat is er mis met Raffaela ??
Iedereen in de muziek heeft een kruiwagen nodig daar is Idols 1 van.

Vind dan niemand " mijn houten hart" mooi ??
Ik vind dat ze dat nummer erg goed doet.

Ik vind dat ze goed kan zingen.

Wat ik wel jammer vind is dat het album alleen covers bevat dus wat dat betrefd hoef je hem niet te horen om te stemmen...........

Relax
ilse.nl schreef:
Wat negatief allemaal, wat is er mis met Raffaela ??
Iedereen in de muziek heeft een kruiwagen nodig daar is Idols 1 van.

Vind dan niemand " mijn houten hart" mooi ??
Ik vind dat ze dat nummer erg goed doet.

Ik vind dat ze goed kan zingen.

Dat is ook de reden wrm er zoveel 0,5's erzijn.
Het is gewoon diefstal.

Floortje's versie van Right here Right now is veel beter dan die van Raffaela

Thisisme
Toch leuk om te zien dat mensen de moeite nemen om een bericht te plaatsen bij een album dat ze niks vinden. Als je het niks vindt, laat het dan links liggen.

Stompie88 schreef:
Floortje's versie van Right here Right now is veel beter dan die van Raffaela

Floortjes versie is alleen nooit uitgekomen, en als je hem hebt gedownload ben je er in getrapt, dat lied is namelijk niet van Floortje maar van de winnares van Idols uit dat andere land, waar deze van is gecoverd.

Ace
Thisisme schreef:

Dat lijkt me niet de bedoeling van een site waar je kritiek kan geven op een bepaald album. Neemt niet weg dat je wel een eerlijk oordeel dient te geven inderdaad... Ik ken alleen de single en dat vind ik niets. De rest ga ik me niet in verdiepen dus laat ik ook maar niet stemmen...

avatar van Yak
Yak
Even de schoonmaakploeg langsgestuurd, de nog enigszins ter zake doende berichten heb ik laten staan.

avatar van everto
ach joh wat loopt iedereen nou te mekkeren. je hebt ontzettend veel lui die idols waardeloos (te commercieel) vinden, ben ik er ook 1 van trwns, maar er is altijd wel een groepje die met plezier naar deze cd zal luisteren. dat lijkt mij tenminste. zijn die gasten blij dat ze een in hun ogen zwaar relaxte cd erbij hebben, is de platenmmaatschappij blij dat ze veel omzet draaien en is rafaella blij omdat ze dan denkt dat er mensen zijn die haar muziek waarderen

avatar van Eddie
jowietje schreef:

Ondanks dat het niet mijn ding is hoor ik denk 100.000x liever een plaat vol covers dan een plaat vol nieuwe slappe pophitjes van de vorige twee finalisten. Niet dat ik ooit ook maar een noot van deze plaat zal horen ben ik bang.

miloz
als er nieuwe liedjes gemaakt worden, kan de halve plastic popwereld die liedjes ook weer uitbrengen. Maar inderdaad ik treur er niet om.

Niet getreurd, over 1 jaartje hoor je helemaal niks meer van deze meid .

Eem
Nog één jaar?
Boris en Jamai hielden het ook geen jaar vol.. iig niet in mijn belevingswereld.