T.I. - King (2006)

1. King Back (4:12)
  2. Front Back (3:42)

met UGK

3. What You Know? (4:34)
  4. I'm Talkin' to You (5:40)
  5. Live in the Sky (5:46)

met Jamie Foxx

6. Ride Wit Me (4:04)
  7. The Breakup (Skit) (1:56)

met Malieka en Mike Epps

8. Why You Wanna? (3:37)
  9. Get It (3:40)
  10. Top Back (4:42)
  11. I'm Straight / Pimp C (Skit) (6:35)

met B.G., Pimp C en Young Jeezy

12. Undertaker (4:13)

met Young Buck en Young Dro

13. Stand Up Guy (3:16)
  14. You Know Who (2:54)
  15. Goodlife / Phone Call (Skit) (4:28)

met Common, Pharrell en Mike Epps

16. Hello (3:34)

met Governor

17. Told You So (4:22)
  18. Bankhead (4:26)

met P$C en Young Dro

avatar van MJ_DA_MAN
Ach ja, dat zijn de videos van T.I. ook.

Valt mee.

|Joël|
Opzich nog wel grappig gemaakt

Bij de release van dit album was ik echt weg van TIP. Maar in de loop van dit jaar ben ik helemaal overgegaan van nieuwe south naar oude westcoast en vind ik dus echt niets meer aan dit album. Alhoewel er een paar pompende beats bijzitten zoals die van Top Back en What You Know. Leuk om op te bballen maar niet om dikwijls te horen.

avatar van Weirdo Wizzy
Waarom krijgt You Know Who zo weinig stemmmen. Heerlijke productie is dat. Ik snap er niks van.

Heb het album vandaag gedownload Ben benieuwd, want ik ben eigenlijk niet zo van Hip-Hop. Maar ik denk laat ik is mijn muzieksmaak verbreden

P.S: Nice album cover, nice gedaan met dat zwart/wit contrast

KSPR
Dan had je eerlijk gezegd ergens anders moeten beginnen, tenzij je niet meteen met het zware werk (Wu-Tang, Nas) wilt beginnen.

avatar van Weirdo Wizzy
Beginnende hiphopluisteraars kunnen denk ik het beste met hedendaagse toegankelijke hiphop beginnen. En dan is dit album zeker niet verkeerd, want 'King' wordt over het algemeen toch echt wel gewaardeerd.

Worden mijn stemmen verwijderd ofso,want volgens mij heb ik voor de 3e x gestemd op deze album?

avatar van Weirdo Wizzy
Blijft een goed album maar ben wat minder enthousiast dan toen ik het album net had. Er staan genoeg sterke tracks op maar ook een pak mindere, te noemen: Live In The Sky, I'm Straight, Told You So en vast nog wel 1 of 2. Ik verlaag mijn stem naar 3,5. Desondanks blijft het een lekker dirty south album met pakkende beats.

rico-bballer
Was dit album al vergeten mijn 2e album ooit. Die intro blijft vet, verder matig album nog een magere 3* .

SvV_Ying
lekker album, vooral What You Know en Ride Wit Me vind ik super. 3.5*

avatar van TheFunkyM
Ik vind het een goed album.. Ik kan de flow wel waarderen.. alhoewel het soms een beetje de lil wayne achtige kanten op gaat ( met de beats ook enz. ) toch is het een makkelijk luisterbaar albumm.. Tekstueel niet hoogstaand ofzo.. maar gewoon een lekker album.. twijfel tussen 3,5/ 4

/edit: ik vind het toch een erg lange zit dit album ; 3,5

rico-bballer
Toch weer is opgezet het heeft toch wel iets de meeste producties zijn best dik, matige mc maar flex in het gehoord die 3 ga ik neit verhogen maar het is iniedergeval een dikkere 3 .

avatar van The SS
het begin van get it lijkt een beetje op het begin van we in here van dmx. maar tog een heel hard nummer. hele album vind ik hard.
beste nummers:
- what you know
-why you wanna
-ride with me
- get it.

album krijgt van mij een 4.5. tzal zo blijven denk ik.

Berichten verplaatst naar T.I.

SvV_Ying
SvV_Ying schreef:
lekker album, vooral What You Know en Ride Wit Me vind ik super. 3.5*

Halfje erbij, laatste tijd nog veel geluisterd in de auto

SPAROOD
Duidelijk beste album van T.I., kan er niet echt iets slechts aan opmerken. Deze cd gaat nog geregeld de cd speler in hoor.

avatar van The SS
Stem verhoogd naar 5*.Ik heb dit album de laatste tijd vaak opgezet en het banged echt heel hard. Jammer dat T.I. niet meer zulk muziek maakt. Hoewel paper trail ook wel aardig is is dit toch wel veel beter.

avatar van Silky & Smooth
KSPR schreef:

Kun je mij misschien uitleggen waarom dit volgens jou dan een goed album is als je niet meteen aan het 'zware' werk wilt beginnen?

Weirdo Wizzy schreef:

Deze denk er net zo over. Bedoel je dat je de teksten van Nas, Wu-Tang etc. beter begrijpt als je eerst T.I. hebt geluisterd? Of dat je de beats meer kan waarderen? Waar doel je op met die uitspraak?

avatar van MJ_DA_MAN
Het komt er op neer dat dit gewoon simpele hiphop is, punt.

avatar van Silky & Smooth
Daar geef ik je gelijk in, het is simpeler. Maar je kunt niet zeggen dat dit voor beginners is. Ik begon met 2Pac, Eminem, Nas, B.I.G.enzo en ben daarnaast meer naar south gaan luisteren. Maar ik had niet het gevoel dat ik met 'iets simpels' had moeten beginnen en dan over te gaan naar bovengenoemden.

avatar van Jorge-E
Integendeel zelfs bij mij. Had ik nooit met het zwaardere werk begonnen was ik nooit hip-hop fan geworden.

gipspoot
Ik mag dit soort hiphop wel. Teksten zijn dan wel vrij simpel en T.I. is niet echt een opvallend goede rapper verder, maar de beats zijn wel erg goed. Veel nummers knallen gewoon lekker uit je boxen en de beste voorbeelden daarvan zijn:

Front Back
What You Know
Why You Wanna
You Know Who

3,5 ster

avatar van SvV
SvV
Lekker album maar vind hem niet zoals vele beter dan T.I. vs T.I.P. of Paper Trail. Paper Trail en T.I. vs T.I.P hebben meerdere toppers vind ik.

Van deze vind ik vooral Ride Wit Me en What You Know dik boven de rest uitsteken. Daarna komen Live In The Sky, Top Back, Stand Up Guy en You Know Who. De rest is OK.

3,5*, net geen 4.

MJ_DA_MAN schreef:
Het komt er op neer dat dit gewoon simpele hiphop is, punt.

Ik blijf dit toch een heel behoorlijk album vinden. Jammer dat T.I. vs. T.I.P. en Paper Trail zo kut zijn.

KSPR schreef:

Ik weet het niet... toen dit album uitkwam, waren er op een aantal internetfora die ik bezoek heel veel gasten die deze plaat ontzettend dope vonden. Gasten die normaal nooit zo van de hiphop zijn...

[/quote] blijf dit toch een heel behoorlijk album vinden. Jammer dat T.I. vs. T.I.P. en Paper Trail zo kut zijn. [/quote]

jaa kijk ik kan begrijpen dat je het album T.I. Vs. T.I.P. kut vind, maar Paper Trail was toch echt een redelijk goed album, hij kan er zeker meer uithalen maarja welke rapper heeft dat niet, respect voor deze man

Harco
Paper Trail was, voor zover ik hem geluisterd heb, pure pop rap. Ik heb hem destijds halverwege uitgezet, geloof ik. King stond boordevol dikke bangers die het vooral goed doen met dit weer. Wat een stel beats staan hier toch op. Die "Back"-tracks, What You Know?, Ride Wit Me, I'm Straight...