Deze plaat is een behoorlijke hype in de muziekkringen waar ik zoal in verkeer. Maar hier dus niet. Tot mijn stomme verbazing moest ik hem zelfs nog toevoegen. Ik ga er van uit dat de avontuurlijke MuMe-gebruikers snel tot inkeer komen. Want hoewel ik heel erg vaak vind dat toeters rectaal ingebracht dienen te worden bij de mensen die ze proberen te bespelen, maak ik voor Truffaz graag een uitzondering. Althans in dit geval. Ander werk van hem, ken ik niet.
Samen met elektronica topper Murcof maakt hij namelijk een sinistere, huiveringwekkend spannende avant-garde plaat. Heb in diverse berichten gelezen dat het een project is samen met een kunstenaar waarbij ze gedrieën de vrij hopeloze ontwikkeling van de menselijkheid bij de diersoort mens becommentariëren met behulp van monumentale klankcollages en duistere beelden. Een gezellige plaat is het daarmee niet geworden hetgeen wat mij betreft een pre is. Maar man man wat een pracht. Iedere avontuurlijke muziekliefhebber MOET dit checken. Op youtube zijn Warhole en het titelnummer te vinden. En als je dan, net als ik, overtuigd ben, koop dan de lp, waar de cd overigens netjes bij zit. Het artwork is namelijk ook fenomenaal. Een totaalproduct dat op 1 had gestaan in mijn jaarlijst van 2014 als ik niet pas na maanden van het bestaan had geweten. Laat ja. Maar kennelijk nog altijd als eerste MuMe gebruiker.
Go correct yourself.