Action Bronson - Mr. Wonderful (2015)

Label: Atlantic

1. Brand New Car (2:21)
  2. The Rising (4:02)

met Big Body Bes

3. Terry (4:49)
  4. Actin' Crazy (3:59)
  5. Falconry (2:30)

met Meyhem Lauren en Big Body Bes

6. THUG LOVE STORY 2017 THE MUSICAL [Interlude] (2:19)
  7. City Boy Blues (4:05)

met Chauncy Sherod

8. A Light in the Addict (5:56)

met Party Supplies en Black Atlass

9. Baby Blue (4:40)

met Chance the Rapper

10. Only in America (4:14)

met Party Supplies

11. Galactic Love (2:27)
  12. The Passage [Live from Prague] (3:37)
  13. Easy Rider (4:19)
Rene1979
En of ik hier zin in heb.

avatar van bennerd
Anders neem ik jouw zin er wel bij. Hier kijk ik hard naar uit, hoop alleen op niet te veel Statik Selektah. Action Bronson is een geweldige mc, alleen heeft hij nog geen geweldig product kunnen afleveren.

avatar van Arrie
Easy Rider is in ieder geval alvast een heerlijk nummer!

avatar van Delars
Yeeeaaaaah Bronselini

avatar van mh040
Hier kijk ik heel erg naar uit! Hoop op wat productie van Alchemist en Harry Fraud

avatar van ThingMan
Begin steeds meer te genieten van zijn muziek. Hij flowt heerlijk door zijn nummers heen. Dus deze heeft mijn interesse gewekt.

GCITY050
Was blij dat de tracklist bekend was, doch teleurstellend om meer dan een hele maand te wachten...

avatar van TheLegacy
Dit gaat zonder twijfel het leukste album van dit jaar worden voor mij persoonlijk. Action Bronson heeft dat wat iemand als Notorious B.I.G. in mijn ogen ook heeft, ik hou van z'n hele persona. Het hoge schijt level, de vuige hip-hop looks, de bijpassende beats en teksten. Ja man, ik ben een groupie (no homo). Terry, Easy Rider en Actin Crazy staan hier al dagelijks op repeat.

avatar van Dirruk
Ben niet helemaal weg van de cover. De singles zijn wel veelbelovend

avatar van BabaGanoesj
TheLegacy schreef:

Precies dit.

GCITY050

eerste tegenvallende track mijns inziens

avatar van Dirruk
Chance The Rapper doet leuk zijn best op dat nummer. Gelukkig maar. Verder weer een heerlijke track. Dit kan gewoon niet fout gaan.

avatar van Arrie
Ik vind Baby Blue ook erg leuk!

avatar van TheLegacy
Daar gaan we dan!! Ik vind dit nog spannender dan Kendrick's album!

avatar van TheLegacy
A Light In The Addict; hoopte Action al heel lang op een bluesy piano track te horen en zie daar! Precies zoals ik had gehoopt, heerlijk nummer

avatar van Silky & Smooth
"I hope your titties all saggy in your early twenties. I hope there's always... snow in your driveway!"

avatar van Silky & Smooth
Eerste indruk erg goed, lekker energiek. Toch is zijn meligheid licht storend, ondanks dat het vaak wel grappig is.

avatar van TheLegacy
"Anywhere I go, you know you're going with me. Bobby and Whitney without the sniffin'. Dog, your bitch look like Eddie Griffin'

Hier moest ik echt debiel hard om lachen in de trein, het was heel awkard.. iedereen keek naar me en het lachen stopte maar niet...

avatar van Holla
Is dit het beluisteren waard?

avatar van Bedorvenkebab
Natuurlijk, het is Action Bronson.

GCITY050
Jammer dat Big League Chew ontbreekt. Sowieso staan er te weinig van dat type beats op.

avatar van Silky & Smooth
Sterk album, maar soms net te melig en teveel gesproken stukken. Jammer, want het energieke is echt lekker om naar te luisteren. Ik had iets meer gehoopt op een album met de power van Saaab Stories.

Eerste luisterbeurt erg positief! In september komt hij naar de AB in België...

avatar van Holla
Bedorvenkebab schreef:
Natuurlijk, het is Action Bronson.

Die video van actin' crazy is de GOAT onder de videos natuurlijk.

avatar van overmars89
A Light In The Addict

avatar van niels94
Ik vind Easy Rider echt enorm episch Wat een beat!

avatar van Bedorvenkebab
Holla schreef:

Die video van actin' crazy is de GOAT onder de videos natuurlijk.

Strictly for my jeepz is nog beter. Bronson is een man die je wilt zijn.

avatar van Dociz
niels94 schreef:
Ik vind Easy Rider echt enorm episch Wat een beat!

Volledig mee eens, maar ook hoe hij (bijna letterlijk) begint met spitten "pppraise the Lord"

Ideale track om te cruisen terwijl de zon langzaam ondergaat op een zwoele zomeravond

Dit album ga ik de komende dagen luisteren