Young Thug - Barter 6 (2015)

Label: 300

1. Constantly Hating (4:27)

met Birdman

12. Numbers (3:28)
  13. Just Might Be (3:53)
avatar van RotterdamWe$$$t
0,5
Zij er mensen boven de 17 die naar dit luisteren? ?? Hahahahahahah ik luister liever naar Gunplay Onxy Young Jeezy Big K.R.I.T. Luda Rick Ross Lil Wayne Ugly Heroes Hit-boy Pusha-T 2Chainz The Game Joey Badass etc. Etc. Die versta je nog tenminste en zijn allemaal beter dan De jurk dragende Young Hoe

avatar van Joe D
Ik blijf maar enthousiast over deze tape. Na dik 2 maanden knalt hij nog steeds even hard.

Young Thug vind ik gewoon een baas. Het is naar mijn mening een echte artiest. Natuurlijk zijn zijn teksten allesbehalve diepgaand, maar als je naar diepgaande teksten zoekt moet de dit soort hiphop natuurlijk niet gaan beluisteren. Young Thug zijn stem lijkt op een heel nieuw instrument.

Op Barter 6 komt de kunst allemaal nog beter tot zijn recht, want dat is dit eigenlijk gewoon. Kunst. Heerlijke beats met een Young Thug die lekker mongolisch doet. Zijn gegil, kreten. Het klopt allemaal bij deze jongen.

Ik vind dit sowieso zijn beste werk tot nu toe, dat omdat ik vóór deze mixtape totaal geen van hem fan was. Ik vond hem zelfs slecht. Maar zoals ik al zei, hij komt hier gewoon perfect tot zijn recht.

Ik verheug me nu al op volgende week, als zijn nieuwe mixtape, volledig geproduceerd door London On Da Track, Slime Season dropt (op dezelfde dag als Lil Wayne's Free Weezy Album ).